Pimennykset | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Pimennykset

Auringon ja kuun yhtymät ja oppositiot ovat aina olleet kiinnostavia ihmiskunnalle, koska niistä syntyvät joko auringon tai kuun pimennykset eli varjostus taivaalle - kuin jokin ihmenäky, josta kylän johtajat tai poppamiehet voivat ottaa kaiken kunnian. Meillä pohjoisessa aurinko ja kuu näyttävät suhteellisen pieniltä pitkän välimatkan takia. Mutta päiväntasaajalla tilanne voi olla toinen: ison pallon musteneminen voi olla erittäin vaikuttava ja pelottavakin näky.

Astrologit ja mystikot ajattelevat, että kun pimennys osuu tarkasti yhtymällä tai oppositiolla syntymäkartan pisteeseen, niin se on merkittävä ”kosminen tapahtuma”. Toisaalta osumahan ei ole kovin usein tasan kohdalla ja siten ei niin vahva vaikutuksiltaankaan. Auringon ja kuun tapauksessa puhutaan esim. puolivarjosta, jolloin aurinko tai kuu peittyvät vain osittain 

Pimennykset

Astrologit käyttävät osuman tarkkuuden mittana asteita. Tarkka pimennys osuu syntymäkartan pisteisiin 0-2 asteen vaihteluvälillä. Toisaalta pimennys näyttäisi olevan täydellinen eli tarkka taivaalla, kun osuma on 0-5 asteen välillä. Joka tapauksessa mitä tarkempi osuma saadaan, sitä tärkeämpi tapahtuma on tulossa. Hyvin tarkkoja pimennyksiä tapahtuu kuitenkin yleensä harvakseltaan. Pimennys voi vaikuttaa kaikkiin merkkeihin: muissa merkeissä olevat planeetat voivat saada pimennyksestä aktivointivaikutuksia aspektien kautta.

Pimennykset ovat n. ½ vuoden välein, ja siksi niiden vaikutusajaksi nähdään vähintään puoli vuotta. Oma kokemukseni on se, että pimennykset voivat aktivoida planeettoja ja karttaa niin, että myös ihan tavallisia asioita tai teemoja nousee esille tuon ½ vuoden aikana. Esimerkiksi pimennyksen osuessa työakseliin, vaikka jopa 10 asteen päästä, voi olla, että esimies ottaa esille, että ensi vuonna osastojärjestelyt menevät uusiksi ja työtehtäviin tulee muutoksia. Toisaalta jos pimennys osuu venukseen, niin voipa olla, että luvassa on rakkaussuhde tai palkankorotus. Pimennys ei siis nimestään huolimatta ole välttämättä epämiellyttävä tapahtuma.

Jos sinulla on planeettoja tai nousumerkki ravussa tai kauriissa, tämän talven pimennykset osuvat karttaasi yhtymässä tai oppositiossa. Se, mitä teemoja sitten nostavat esille, riippuu siis aktivoidun pisteen merkityksestä ja pimennyksen läheisyydestä tai kaukaisuudesta.

Tämän hetkiset voimassa olevat pimennykset vaikuttavat Kauriin 4. asteessa (26.12.2019) ja Ravun 20. asteessa (10.1.2020). Seuraavat ovat kesällä 5.6., 21.6. ja 5.7.2020 (jousimiehessä, ravussa ja kauriissa). 

Huomaa, että pimennykset voivat siis vaikuttaa aspektien kautta myös muiden kuin ravun ja kauriin merkkeihin ja täten myös muilla merkeillä voi nousta esille asiaan kuuluvia teemoja.

Millainen ja miten vaikuttava pimennys osuu karttaasi seuraavan puolen vuoden tai vuoden aikana? Soitapa minulle, niin katsotaan tilanne.

T. Mariann, astrologi, tarot-ja unitulkitsija, alanumero 424

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Lotta
Alanumero:
 
Elli Roth
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Rea Rubins
Alanumero:
 
Kristiina
Alanumero:
 
Monica
Alanumero: