Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Pyhä feminiinisyys

Tässä hieman alustusta seuraavaan kirjoitukseen. Meissä kaikissa ihmisissä on sekä pyhä feminiininen, että pyhä maskuliininen puoli. Aika ajoin nämä puolet meissä näyttelevät eritavoin ja eri tilanteista riippuen. Kun molemmat puolet pääsevät ihmisessä tasapainoisesti esiin, niin ihminen tuntee olonsa kokonaiseksi, eheäksi ja tasapainoiseksi. Olkoon kyseessä siis mies tai nainen. Hän tulee aidoksi Itseksi. Nähdyksi ja kuulluksi omien ja muiden silmissä, sellaisena joka todellisuudessa on.

Maskuliininen puoli meissä kaikissa ja ennen kaikkea miehissä (miehet omaavat tätä energiaa enemmin ja se on luonnollista heille) edustaa toimintaa, tekemistä ja toteuttamista. Järkeä. Asioiden tapahtumista. Asioiden alulle laittamista. Niin kuin uusi elämäkin saa alkunsa mieheltä, hänen siemenestään.

Feminiininen puoli meissä edustaa luovuutta, herkkyyttä, ideoita ja tunteita. Luomisen voimaa. (yleensä naiset omaavat tätä energiaa enemmän, se on luonnollista heille). Mies antaa siemenen ja nainen luo ja synnyttää uuden elämän. Toiminta ja luominen. 

Feminiininen puoli luo ja maskuliininen puoli toteuttaa. Nämä puolet täydentävät ja tarvitsevat toisiaan. Sekä meissä kaikissa yksilöinä, että yhdessä. Naisena ja Miehenä. 

Naisena ja Miehenä

Odottaminen vs. Terve odottaminen
 
Elämässämme tulee olemaan ja on aikoja, jolloin voimme vain odottaa ja antaa tilaa asioille ja tapahtumille ilmentyä kun aika on oikea. Kun luonto vetäytyy talviunille, niin myös me ihmiset vetäydymme itseemme ja kuoreemme, jotta voimme taas kevään koittaessa kukoistaa ja ihailla luomuksiamme. Maahan istutetuista siemenistä kasvaa taimi ja lopulta puu, kun aika on oikea. Äidin kohdussa kehittyvä sikiö kasvaa ja kehittyy tietyn ajan ja on valmis syntymään, kun aika on oikea. Toukasta kuoriutuu Upea Perhonen kun aika on oikea. Meidän ei tarvitse tietää tarkalleen, milloin asiat tai tapahtumat tulevat meille näkyväksi. Kärsivällisyys ja odotus on ihmeiden aikaa. Joten nauti tästä hetkestä ja ajasta täysillä. Keskity käsillä olevaan hetkeen ja tilanteeseen. 
 
On eri asia Odottaa kuin odottaa.. Eli tällä haluan sanoa sen, miten suhtaudut odottamiseen. Kadotatko itsesi odottamisen energiaan niin, että vaivut sellaiseen horrokseen, missä kaikki tuntuu kärsimykseltä, tuskaiselta ja negatiiviselta. Käperryt itsesääliin ja marttyyriuteen?? Vai valitsetko mieluummin mukavan odottamisen, mihin sisältyy tunne jännityksestä, elämän ihmeellisyydestä ja sen mystiikasta. Vähän kuin pieni lapsi odottaa omia syntymäpäiviään. Älä odota vaan elä elämääsi myös odotusaikana:) Kylvä siemen ja sen jälkeen luota siihen, että luonto ja elämä hoitaa sen kasvun omalla tavallaan ja luonnollisesti. Kun aika on oikea, ihme on tapahtunut ja mullan alta nousee taimi, jonka esiintuloa voit vain ihailla.

Kun aika on oikea, ihme on tapahtunut ja mullan alta nousee taimi, jonka esiintuloa voit vain ihailla.

Kaikki kasvu pinnan alla tapahtuu Itsestään. Sinun tarvitsee vain luottaa. Kun haluat ilmentää tai luoda Itsestäsi käsin asioita, on tärkeää laittaa asia alulle eli kylvää se siemen. Tämän jälkeen päästä irti ja käytä odotusaika ihmeistä nauttimiseen. Leikittelee ajatuksissasi millaista lopputulosta olet luomassa. Kun aika on kypsä niin voit korjata sadon ja ihmetellä luomustasi.
 
On olemassa aikoja, jolloin vain olemme ja odotamme kärsivällisesti. Emme tee mitään ja asiat menevät omalla painollaan. Luotamme kuitenkin siihen, että jotain suurta ja merkittävää on odotettavissa. Odottaminen ja kärsivällisyys on miltei kadotettu olotila. On suuri lahja kyetä odottamaan juuri oikeaa aikaa. Se vaatii luottamusta ja uskoa kaikesta ympärilläsi olevista tapahtumista huolimatta. Pystytkö luottamaan Itseesi niin täysin ja pysymään omassa voimassasi täysin, ettei mikään tai kukaan ulkopuoleltasi saa uskoasi ja luottamustasi järkkymään? upeaa jos pystyt, koska niin sinun halutaan toimivan!
 
 Luonto ja etenkin puut ja kasvit tietävät tarkalleen, milloin niiden aika on kukoistaa, pudottaa lehdet ja seisoa paljaana taivasalla. Täysin paljaina ne ovat edelleenkin kauniita odottaessaan uusien lehtien kasvua. Ne luottavat, että mennyt on takanapäin ja uusi on saapumassa. Ne tietävät sen. Moni meistä on kadottanut odottamisen ja kärsivällisyyden taidon. Marraskuun energia tukee tämän taidon harjoittamista:) Joten jos kaipaat harjoitusta tämän asian kanssa, niin nyt siihen on oiva tilaisuus. Mieti jokin asia tai tilanne missä koet Itse kärsimättömyyttä tai odottamisen tuskaa? Keskitä ajatuksesi siihen ja tiedosta, että olet tehnyt tarvittavan ja päästä irti. 
 
Nauti nyt odottamisesta ja tee sillä välin kaikkea muuta kivaa. Ja kun aika on oikea, voit alkaa näkemään kärsivällisyytesi ja odottamisen tuloksia. Ja niin kuin aiemmin sanoin. Ihmeitä tapahtuu! 

Ihmeitä tapahtuu!

Sisimmässäsi on kehittymässä jotain suurempaa, todellinen Itsesi ja olemuksesi. Eräänä kauniina päivänä se esittäytyy sinulle, uusi luomuksesi. Uusi Sinä. Sinusta kuoriutuu uusi ihminen. Tämä uusi ihminen on saanut suuren oivalluksen. Lahjan Itseltä. Kärsivällisyyden ja odottamisen lahjan. Tämä uusi Sinä osaa elää ja nauttia Elämästä täysillä. Mahtavaa!
 
Jos tarvitset apua näiden tuntemusten ja koettelemusten kanssa, niin ota minuun yhteyttä ja katsotaan henkilökohtaisella tasolla millaisia työkaluja ja toimia tarvitset asioiden eteenpäin viemiseksi. :)
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Osmo Pollari
Alanumero:
 
Jussi
Alanumero:
 
Taika
Alanumero:
 
Tarja Sahari
Alanumero:
 
Inkeri
Alanumero:
 
Niitta
Alanumero: