Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi, Kohtalo ja elämänpolku

Suojelusenkeli - Marjaana

Useimmille ihmisille läheisin enkeleihin liittyvä asia on suojelusenkeli.

Hän on meitä kaikkein lähimpänä ja on aina seuranamme. Häneen voimme turvautua aina tarvitessamme apua, neuvoa, lohdutusta.

Lapsilla yhteys suojelusenkeliinsä on usein täysin luontainen ja luonnollinen, kunnes vähitellen huomaavat mikä osa maailmasta on niin kutsutusti hyväksyttävää ja mikä ei. Niinpä useimmat hylkäävätkin lapsenuskonsa viimeistään aikuisiän kynnyksellä..
 
Tieto tuosta enkeliyhteydestä kuitenkin säilyy alitajuntamme ja muistojemme pohjalla. Tiedämme, että meidän on mahdollista saada apua ylhäältä. Enkelit nimittäin vain odottavat, että kutsumme heidät luoksemme kulkemaan elämän kanssamme, sillä he tarvitsevat meidän lupamme voidakseen auttaa meitä täysipainoisesti.
 
Suojelusenkelit kyllä haluavat aina auttaa meitä, mutta henkisten lakien alaisina he eivät voi tehdä sitä ellemme itse sitä pyydä.
 
Kun siis haluat suojelusenkelisi apua, niin pyydä sitä.

 
Oma Enkelimme on myös omantuntomme vartija, joka kehottaa meitä tekemään oikein ja saa ajatuksia pälkähtämään päähämme.
 
Meillä jokaisella on Suojelusenkelimme aina vierellämme. Hän seuraa meitä elämästä toiseen ja on läsnä niin syntymän kuin kuolemankin hetkellä.
 
Opit saamaan yhteyden Omaan Enkeliisi, kun annat teille aikaa. Et voi kuulla Enkeliäsi kiireessä, kun sinulla on tuhat asiaa päässäsi. Sinun tulee hiljentää mielesi, kääntyä itseesi ja vain olla. Ajatustulvan rauhoittaminen on tärkeää. Toisille se on helpompaa esim. kävellessä luonnossa, liikkuessa ja toisille taas esim. meditoidessa. Jokainen löytää oman tapansa. Ja kun olet oppinut aisimaan Oman Enkelisi läsnäolon, on sinun helppoa pyytää hänet mukaan kaikkiin askareisiisi.
 
Heidän on helpompi auttaa sinua ja toisaalta sinun on helpompi aistia enkelit, jos aurasi on rauhallinen ja harmoninen.
 
Voit tehdä esim. seuraavanlaisen helpon harjoituksen:
 
Istu rauhallisessa paikassa, jossa voit olla yksin ilman häiriöitä. Sulje silmäsi ja hengitä syvään sisään ja ulos kultaista väriä ja ajattele kuinka aurasi hohtaa kultaisena. Pyydä nyt Omaa Enkeliäsi tulemaan lähellesi. Pyydä, että haluat oppia tuntemaan hänet. Ole tekemättä mitään ja aisti ainoastaan mitä tapahtuu. Käytä tähän riittävästi aikaa. Jos sinulla on jokin asia, johon haluat saada apua, niin pyydä sitä. Esim. Rakas Oma Enkelini, pyydän, että ohjaat minua tekemään oikean valinnan tulevan haasteen edessä. Ja muista lopuksi kiittää Enkeliäsi ohjauksesta.

Kiittäminen on ainut, mitä voit antaa vastalahjaksi Enkelillesi ja kiittäminen vahvistaa pyyntöäsi. Sanotaan, että lapsena tietää oman suojelusenkelin nimen. Sitten se vaan unohtuu. Mutta se on mahdollista palauttaa mieleen. Itse uteliaana ihmisena kokeilin tätä muistamista. En siinä onnistunut ihan omin avuin. Lorna Byrnen kirjassa kerrottiin, että suojelusenkelin voi myös nimetä uudelleen, että hän hyväksyy uuden nimenkin mutta minäpä halusin tietää alkuperäisen. Niinpä energiahoidossa päätin kysyä tuota suojelusenkelini nimeä.

Hoidon aikana ei mitään nimeä tullut ja olin vähän pettynyt mutta sitten hoitajani sanoi, että aika kumma juttu: tässä hoidon aikana tuli yksi nimi hyvin vahvasti esille ja se itse asiassa pyydettin kertomaan sinulle! Siispä suojelusenkelini lähetti minulle viestinä nimensä! Voi miten olin onnellinen ja kiitollinen.kiitos, kiitos, kiitos
Soita minulle, kuuntelen mielelläni sinua ja keskustelen kanssasi lisää aiheesta!

Marjaana
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Adele
Alanumero:
 
Anne Virpikari
Alanumero:
 
Osmo Pollari
Alanumero:
 
Ulpu
Alanumero:
 
Kaarina
Alanumero:
 
Niitta
Alanumero: