Taianomaisuus arkipäiväisessä elämässä | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Taianomaisuus arkipäiväisessä elämässä

Tämä syksy ja talvi ovat olleet mielestäni ennätysmäisen harmaita ja pitkiä. Ennen joulua oleva lumettomuus on osaltaan aiheuttanut tätä synkkyyttä ja raskautta melkein meidän jokaisen arkipäiväämme. Monelta tuntuvat voimat olevan tyystin lopussa. Ruuhkavuodet ja kiire tuntuvat syövän meidän energiamme tyystin. Itsekin elän iästäni huolimatta vielä ruuhkavuosia, työ ja lapset, työmatkat ja lasten harrastukset tuntuvat joskus vievän viimeisetkin voimavarat.

Mutta mikä voisi tuoda sitä iloa ja energiaa, taianomaisuutta meidän elämäämme? Meille jokaiselle on annettu kyky manifestoida.  Eli voimme tilata halumiamme asioita universumista ja enkeleiltä. Viimeksi toivoin itselleni pitkää villatakkia, ja löysinkin sellaisen alle kymmenellä eurolla saksalaisesta halpakauppaketjusta. Ihailin pitkään Nokian pinkinpunaisia kumisaappaita, mutta en halunnut niistä yli 50 euroa maksaa, lopulta löysin ne todelliseen sopuhintaan, eli 12,50 euroa. Samoin kun ajattelet  jotain tiettyä henkilöä, puhelimen seuraavan kerran piristessä sieltä soitteleekin tämä ajattelemasi vanha tuttava.

Taianomaisuus arkipäiväisessä elämässä
 
Nyt ajatteletkin, että olet niin toivonut jotain asiaa tapahtuvaksi jo vuosia, mutta mitään ei ole tapahtunut vieläkään. Sinulle on ehkä annettu kärsivällisyyden oppiläksy, mikä on toki minullekin määrätty. Puhutaan jumalallisesta ajoituksesta, eli juuri sopivasta ajasta milloin tämä asia tulee toteutumaan. Joissakin tapauksissa asian toteutuminen ei ole korkeimmaksi parhaaksesi, eli henkisen kasvusi ja elämänsuunnitelmasi kannalta on parasta, ettei kyseistä asiaa tapahdu. Näin on minullekin tapahtunut, eli ainakaan urasuunnitelmani eivät ole menneet läheskään toivomusteni mukaan, mutta ehkä olen saanut elämääni jotain uutta ja ihan toisenlaista sisältöä.
 
Innoituksen tähän kirjoitukseeni sain ihanasta  Doreen Virtuen ja Radleigh Valentinen Archangel Power Tarot Cards pakasta, eli näissä korteissa arkkienkelit tuovat voimallisia viestejään meille tavallisille kuolevaisille. Kyseinen pakka on valitettavasti loppuunmyyty, mutta voi satunnaisesti löytyä internetin syöverien henkisiltä kirpputoreilta.
 
Mainitsemani pakan Rafaelin nelonen kehottaakin sinua tutkiskelemaan laajasti mahdollisuuksiasi mukavuusalueesi ulkopuolelta.  Sinun tulisi nähdä magiikka ja taika elämässäsi, eli ne mahdollisuudet, miten voit itse luoda uusia asioita ihan konkreettisesti ulottuvillesi. Tunteet ja visualisointi ovat tärkeitä tekijöitä manifestoinnissa. Eli voit kuvitella miltä tuntuu ajaa kauan toivomasi uusi auto, miltä siellä tuoksuu sisätiloissa ja miten pehmeästi sen moottori kehrääkään. Rafael on runsauden ja terveyden enkeli, suuri vihreän valon parantajaenkeli, joka on muunmuassa minun oma ohjaava arkkienkelini.
 
Enkelit ovat hyvin iloisia, he ovat paikalla siellä missä nauru raikaa. Lisäksi heitä löytyy erityisen paljon metsästä ja vesistöjen rannalta, koska siellä on paljon niinsanottuja negatiivisia ioneja. Voit pyytää enkeleiltä apua ja jutella heille joko ääneen tai hiljaa omassa sisimmässäsi. Voit puhua heille kuten puhuisit parhaalle ystävällesi. Enkelit voivat lähettää viestejä laulun sanoissa, lehtien palstoilla tai kolikoiden ja pilvien muodossa. Enkelin läsnäolon tunnistat rakkaudellisesta tunteesta. Oletko sinä tutustunut omaan suojelusenkeliisi? Jos haluaisit saada lisätietoa aiheesta tai toivoisit henkilökohtaisen tulkinnan, soita minulle, alanumeroni on 438.
 
Enkeliterveisin Angelica Aalto
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Sandra
Alanumero:
 
Taika
Alanumero:
 
Onerva
Alanumero:
 
Elli Roth
Alanumero:
 
Tuulia
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero: