Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Tasapaino on elämänrytmissä elämistä

Tiedät eläväsi oikeassa rytmissä, jos asiat sujuvat ongelmitta. Jos taas yrityksistä huolimatta et pääse elämässäsi eteenpäin, olet menossa väärään suuntaan tai elät väärässä rytmissä.

Kun löydät persoonaasi sopivan rytmin, osaat olla juuri oikeassa ajassa, oikeassa paikassa tekemässä oikeita asioita tarkoituksenmukaisten ihmisten kanssa.
Väärässä rytmissä eläminen saa sinut stressaantuneeksi, sillä yrität  liikaa. Lopputuloksena kaikki tekemäsi työ näyttää menevän hukkaan. Olisi ollut siis aivan sama, vaikka olisit levännyt laakereillasi ja tämä todennäköisesti onkin juuri tuon ajan tarkoitus; lepo.

Tasapaino on elämänrytmissä elämistä

Astrologiset rytmit ovat niin yleisiä (ikään sidottuja) kuin yksilöllisiä (sisäisiä rytmejä). Ikään sidotuista tunnetuin on kolmenkympin kriisi, joka liittyy ”pahamaiseiseen” Saturnukseen. Näihin samoihin aikoihin sijoittuu myös sisäisen rytmin kertaus; progressiivinen kuu palaa syntysijoilleen saaden sinut pohtimaan elettyä elämääsi. Sinusta on tullut aikuinen niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Sisäisen rytmin erilaisuus saa meidät kohtaamaan tilanteet eri ikäisinä. Mitä tietoisempi olet omasta sisäisestä ja ulkoisesta aikajaksostasi, sitä paremmin osaat suhtautua eri tilanteiden  ja ihmisten herättämiin tunteisiin ja reaktioihin.

Eläessäsi tiedostavaa elämää, kykenet hyväksymään ne asiat, joita en voi muuttaa, rohkeutta muuttaa niitä asioita, joita voit, ja omaat viisautta erottaa nämä kaksi toisistaan.

Soita minulle alanumeroon 430 saadaksesi tietää oman elämänrytmisi!

 
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Jussi
Alanumero:
 
Anne Virpikari
Alanumero:
 
Taika
Alanumero:
 
Tarja Sahari
Alanumero:
 
Ulpu
Alanumero:
 
Niitta
Alanumero: