Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Viisi askelta muuttamaan asenteesi!

Se mitä ajattelemme, sen myös luomme. On yllättävää, kuinka monet negatiivisista ajatuksistamme voivat vaikuttaa päiviimme. Jos löydät itsesi ajattelemasta "En koskaan tee sitä" tai "olen tyhmä" tai jotain muuta negatiivista, käytä näitä viittä vinkkiä kääntääksesi ajattelutapasi ja elämäsi ympäri! Kun vaihdamme ajatuksiamme positiivisempaan suuntaan, tämä hetki on havaittavissa ja uusi todellisuus voi alkaa!

1 Jos ajatuksissasi pyörii aina samanlaiset negatiiviset mietteet, kuten ”en tee mitään ikinä oikein” tai ”eihän tässä ole järkeä edes yrittää” ei ole mikään yllätys, että toistamalla "olen kaunis ja ainutlaatuinen sielu" itsellesi kymmenen kertaa päivässä, ei tule kuitenkaan muuttamaan suhtautumistasi itseäsi kohtaan.

2 Kirjoita jokainen asia ylös, mitä sanot itsellesi, uudestaan ja uudestaan, jotta voit tarkastella ajatuksiasi konkreettisemmin. Jos huomaat, että päivittäinen asenteesi itseäsi kohtaan on "Ei ole mitään syytä yrittää”, se saattaa olla liian kaukana siitä, että sanoisit heti, että "Kaikki, mitä yritän, onnistuu". Mutta onko se totta, ettei ole mitään syytä yrittää? Onko se ainoa totuus? Mitä sanoisit parhaalle ystävällesi, jos hän sanoisi sinulle saman? Tutkimukset osoittavat, että olemme aivan loistavia ratkaisemaan muiden ihmisten ongelmia ja voimme käyttää samoja taitoja itseemme, kun kuvittelemme, että autamme jotain toista samassa tilanteessa.

Viisi askelta muuttamaan asenteesi

3 Korvaa negatiivinen asia jollain, johon voit uskoa ja joka innostaa sinua. Usein sanotaan, että monilla ihmisillä on esimerkiksi päättyneen parisuhteen jälkeen runsaasti ajatuksia, jotka pyörivät päässä ja niiden lomassa myös tunteet vaihtelevat nollasta sataan sekunneissa. Epäonnistumisen ja riittämättömyyden tunnetta saattaa esiintyä aika ajoin paljonkin. Muista, että tällä maapallolla on yli kuusi miljardia ihmistä. Juuri nyt joku saattaa istua jossain ja miettiä, kuinka haluaisi tavata juuri edellä mainitussa tilanteessa olevan henkilön ja kuulla hänen kokemuksistaan. Ajatuksista kannattaa jutella, ajatuksia kannattaa jakaa. Vertaistukea on saatavilla ja oikeat henkilöt valittavissa.

4 Jos huomaat itsesi jumittuneen, muista, että aina on toinenkin tapa tarkastella asioita. Ajatuksiemme läpikäyminen ja itse itsemme tarkasteleminen, on shamaaninen voimaharjoitus. Vahvistamalla ja ymmärtämällä väitteet, jotka heikentävät meitä ja korvaamalla ne voimasanoilla, jotka auttavat meitä menemään eteenpäin, voi kirjaimellisesti, taianomaisesti muuttaa elämämme.

5 Kirjoita sopimus itsellesi ja allekirjoita se. Lupaat sitoutua hyvinvointiisi, annat itsellesi anteeksi menneisyytesi ja aloitat tästä hetkestä uuden alun. Näin sitoudut kohtelemaan itseäsi kuten oma paras ystäväsi kohtelisi sinua. Kirjoita itsellesi myös luettelo päivittäisistä hyvistä asioista, joita teet tai sanot itsellesi joka viikko.

Sinä pystyt siihen!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Kristiina
Alanumero:
 
Johanna Karpov
Alanumero:
 
Anne Virpikari
Alanumero:
 
Osmo Pollari
Alanumero:
 
Jussi
Alanumero:
 
Saija Ranttila
Alanumero: