Virittäydy kesäkuussa syntymäkivien avulla | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Virittäydy kesäkuussa syntymäkivien avulla

Kaikki kaksoset ja jotkut ravut ovat syntyneet kesäkuussa. Tähtimerkkien lisäksi, kuudennessa kuussa syntyneet jakavat myös kolme erityistä syntymäkiveä. Näitä ovat helmi, kuukivi ja aleksandriitti. Seuraavaksi kerromme, mitä nämä kolme jalokiveä edustavat, mistä ne tulevat ja miltä ne näyttävät.

Helmi

Helmet muodostuvat luonnollisesti suolavedessä ostereiden sisällä ja muissa simpukoissa, kuten makean veden simpukoissa. Helmi tunnetaan meren jalokivenä, jonka roomalaiset ja kiinalaiset nostivat nykyiseen arvoonsa, ja muokkasivat niistä koruja jo vuonna 2300 eKr. 

Nykyisin melkein kaikki helmet ovat viljeltyjä. Niiden luomiseksi kuoren sisään asetetaan vieras hiukkanen, joka häiritsee eliön toimintaa, ja jolloin se alkaa kapseloida sitä kerroksittain, kunnes tuloksena on kaunis helmi. 

Helmillä on melkein loputon määrä erilaisia värejä, joista perinteisin on kiiltävän valkoinen helmiäispallo. Helmet symboloivat puhtautta, uskollisuutta ja rehellisyyttä. Helmet nostattavat harmoniaa ja virittävät tasapainoa.

Virittäydy kesäkuussa syntymäkivien avulla

Kuukivi

Kuukivi on erilaisista mineraaleista koostuva maasälvän muunnos. Kuukivi on aivan omaa luokkaansa, johtuen sen ainutlaatuisesta ominaisuudesta, lamellikaksostumisesta. Kiven kiteiden koostumus aiheuttaa visuaalisesti kiehtovan ominaisuuden, jolloin sen sisältä hohtaa maitomainen ja sinertävä hehku.

Monta kuuta sitten, 2000 vuotta vanhat kulttuurit ajattelivat, että kuukivet ovat tehty kuunpalkeista. Kiven todellisen voiman sanottiin toteutuvan täysikuun aikana. 1900-luvun alkupuolella Art Noveau -liike popularisoi tämän toismaailmallisen kiven uudelleen. Siitä tuli suosittu uudestaan 1960-luvulla, kun ihmiset haltioituivat siitä jälleen.

Tätä häikäisevää kiveä louhitaan pääasiassa Sveitsissä. Mutta mikä saa ihmiset haltioitumaan kuukivestä, ja mitä vaikutuksia sillä on? Kuukiven uskotaan auttavan tasapainottamaan tunne-elämää, ja se herättelee intuitiota sekä kasvattaa luovuutta.

Aleksandriitti

Aleksandriitin metamorfoosit muuttuvat vuorokaudenajan mukaan, vihreää smaragdia muistuttavasta kivestä, punaiseen rubiinia jäljitteleväksi kiveksi. Värisävyjen muutos heijastuu myös kiven kantajan mielialaan, minkä voi kokea, kun käyttää tämäntyyppisiä kiviä. 

Aleksandriittia käytetään parantamaan unta, vahvistamaan intuitiota ja lisäämään luovuutta. Tämä yhdistelmä tuo sinulle uusia ideoita ja positiivisuutta, jotta sinä voisit parantaa omaa elämääsi konkreettisesti.

Aleksandriitti löydettiin ensimmäisen kerran Venäjällä vuonna 1830, ja se nimettiin entisen tsaarin Aleksanteri II: n mukaan. Tätä väriä muuttavaa jalokiveä louhitaan edelleen Brasiliassa, Sri Lankassa ja joissain Itä-Afrikan maanosissa. Aleksandriitti on kehittynyt erittäin harvinaisesta mineraalista nimeltään krysoberyyli. Tämä ainutlaatuinen aines on arvokkaampaa kuin rubiinit tai timantit.

Kesäkuussa kannattaa siis hankkia viisautta helmistä, voimaa kuunkivistä ja inspiraatiota aleksandriitista! Nämä kolme stimuloivaa kiveä antavat kantajalleen jotain erityistä varmasti myös tämän jälkeenkin.
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Taika
Alanumero:
 
Onerva
Alanumero:
 
Elli Roth
Alanumero:
 
Tuulia
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Sofia Teräs
Alanumero: