Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Tarot- ja korttiennustus

Ennustukset enkelikorteista

Ihmiset ovat aina kaivanneet tietoa tulevaisuudesta. Pyrkimyksenä on ollut välttää vaikeuksia, valmistautua koettelemuksiin tai yksinkertaisesti saada vinkkejä siitä, mitä meitä odottaa. Jos ennustamiseen kutsutaan avuksi enkelit, emme varmaan tule pettymään.

Enkelit ovat toisen maailman olentoja ja suurin osa heistä on hyväntahtoisia avustajia. He eivät ole jumalia itse, mutta he ovat Jumalan luomia, kuten ihmisetkin. Enkelit kuitenkin omaavat sellaisiakin ominaisuuksia, jotka ihmisistä puuttuvat. He ovat aina lähellämme valmiina suojelemaan meitä harmilta sekä antamaan vihjeitä tai kehotuksia, jos niihin on tarvetta. He toimivat kuitenkin vain pyynnöstä. Sen voi esittää enkelikorttipakan avulla, josta voi myös lukea tulevaisuutta. 

Valmistetaan enkelikortteja itse

Enkelikortit ovat saatavilla kirjakaupoista ja muista liikkeistä, mutta niitä voi tehdä myös itse. Jos päädymme viimeiseen vaihtoehtoon, meidän ei tarvitse tehdä muuta, kuin leikata kartongista muutama kortti (10-20-30 kappaletta tai niin paljon, kuin luulemme tarvitsevamme), ja sitten kirjoittaa kortteihin erilaisia vastausvaihtoehtoja kysymyksiin, joita aiomme esittää enkeleille. On tärkeä muistaa, ettei kortteihin saa kirjoittaa negatiivista sisältöä, koska se ei olisi enkeleihin sopiva. Pyrkimällä laadukkaaseen, kauniin ja maukkaaseen lopputulokseen varmistamme onnistuneen ennustamisen kahdellakin tavalla. Ensinnäkin työhön uhrattu aika ja energia tuovat siunauksen, toisaalta ulkonäöltään kaunis kortti edesauttaa sielun rentoutumista ja virittäytymistä.


Kun kortit on valmistettu, niihin pitää ladata positiivista energiaa. Osa tästä tehtävästä on jo hoidettu pois alta, koska työn aikana tekijän värähtely siirtyy kartonkiin, ja kortit vastaanottavat hänen senaikaisen mielentilansa ja ajatuksensa. Ainoaksi tehtäväksi jää pyytää enkeleitä olemaan läsnä ja avustamaan oikeiden vastausten löytämisessä.

Miten ennustaminen tapahtuu?

Olivatpa sitten kortit ostettu kaupasta tai valmistettu itse, on tärkeä tietää, ettei niitä saa lainata muille. Vieraan ihmisen energia tarttuu nimittäin kortteihin, mikä saattaa häiritä ajatusten ja tunteiden vapaata kulkua. Jos ennustamme korteista aina vain itse, ne kannattaa kuitenkin puhdistaa ennen jokaista käyttöä.

Otetaan pakka käteen, napautetaan siihen lujasti, ja sillä välillä yritetään pyyhkiä kaikki häiritsevät ulkoiset tekijät ajatuksista pois. Ennen ennustamista tai vaikka enkeleiden kanssa käytyjä keskusteluja pyydämme heitä olemaan mukana, auttamaan oikeiden vastausten tunnistamisessa ja poistamaan haitallisia energioita paikalta.

Sitten voimme esittää kysymyksiä. Olipa kyseessä mikä aihe tahansa, kysymysten on aina oltava hyvin määriteltyjä ja selkeästi esitettyjä. Enkeleitä ei tarvitse pelätä, heiltä voi kysyä rohkeasti ja avoimesti ihan mitä vaan. Jos taas salailemme jotain tai käyttäydymme torjuvasti, he eivät välttämättä kykene auttamaan meitä ongelmissamme.

Kun kysymys on esitetty, korttipakka sekoitetaan ja nostetaan yksi korteista. Jos sekoittamisen aikana pakasta putoaa yksi tai useampi kortti, ne täytyy erikseen katsoa, koska niillä saattaa olla merkitys. Ei kannata odottaa, että enkelit antaisivat konkreettista tehtävää tai kertoisivat mitä saa tehdä tai mitä ei. Voi jopa käydä niin, ettei alussa minkäänlaisia vastauksia tule, tai vastausten tunnistamiseen tarvitaan yksinkertaisesti lisää aikaa. Vastaus tullee yhtäkkiä päälle hyökkäävän tunteen, aikaisemmin sivuutetun ajatuksen tai sattumalta näyttävän tapahtuman muodossa. 

Vuosisatojen ajan ennustajat ovat harjoittaneet tarot-korteista ennustamista kommunikoidakseen henkimaailman kanssa, saadakseen syvällisiä oivalluksia menneisyydestä ja nykyisyydestä sekä ennustaakseen tulevaisuutta. Taroteista ennustamisen tarkoituksena on luoda yhteys maailmankaikkeuden energioihin, saada käsitys taivaankappaleiden johdatuksesta ja antaa korteista ennustamisen avulla hyödyllisiä vastauksia vakavien päätösten tekemisessä, rakkaus- ja ihmissuhdekysymyksissä, taloudellisten ongelmien ratkaisemisessa ja toimia yleisenä oppaana tulevaisuuttasi ja hyvinvointiasi silmällä pitäen.

Kokeneilla korttitulkitsijoillamme on työkalupakissaan kaikki kortinlukemisessa käytettävät korttipakat: Tarot, Lenormand-kortit, mustalaiskortit tai enkelikortit. Korttitulkinta on yksi korkeimman ymmärryksen omaavista ennustustyökaluista.


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Eva Maria
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero:
 
Elli Roth
Alanumero:
 
Allan
Alanumero:
 
Siruska
Alanumero:
 
Lotta
Alanumero: