Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Tarot- ja korttiennustus

Lenormand-korteista tukea arkeen

Se oli rakkautta ensisilmäyksellä, kun hyvä ystäväni esitteli minulle Lenormand-kortit! Asuin tuolloin Saksassa, missä ennustuskorttien kirjo on erittäin kattava.

Mikään muu korttipakka ei ollut sytyttänyt mielenkiintoani niin voimakkaasti kuin Lenormand-kortit. Siitä alkoi minun elämässäni uusi vaihe, jonka huipentumana siirryin palkkatyöstä yrittäjäksi: Suomen ensimmäiseksi Lenormand-tulkitsijaksi.Lenormand-tulkinnat toimivat ennen kaikkea tukena arjessa. Oli kysymys parisuhteesta, työstä, kodista, matkasta, taloudellisesta tilanteesta tai omasta kehityksestä. Kerron teille lyhyesti Sinikan tarinan. Sinikan nimi on muutettu ja olen saanut luvan kirjoittaa hänestä.

Jo pitkään työssä uusia haasteita kaivannut Sinikka soitti minulle elokuussa. Työn kohdalla korttipöydässä näkyi kansainvälinen yhtiö, jossa johtavassa asemassa oleva nainen tulee meren takaa, sekä naisesta, joka suosittelee häntä tähän tulevaan tehtävään. Ennen tämän työn alkamista Sinikka tulisi kuitenkin olemaan talven aikana kotona ja käymään sieltä käsin useita puheluja.

Tunnelma tiivistyi lokakuussa, kun Sinikan työvelvoitteet hänen silloisessa työpaikassa päättyivät. Levottomana hän soitti minulle uudelleen. Nyt työ näytti olevan jo lähempänä, mutta tarvitaan vielä 2 haastattelua ja talven aikana hän voisi jo aloittaa uudessa työpaikassa.

Joulukuun alussa Sinikka sai kutsun ensimmäiseen haastatteluun. Toinen haastattelu, jossa osallistujana oli myös hänen tuleva Ruotsissa asuva pomo oli mukana, käytiin puhelimitse juuri ennen joulua ja ennen vuodenvaihdetta hän sai tietää, että hänet oli valittu.

Sinikka kiitti minua tuesta sekä käytännönläheisestä ja neutraalista kannustuksesta. Se auttoi häntä uskomaan huomiseen, samalla tavalla kuin muutama vuosi aiemmin minulta etukäteen saatu tieto, että hänen kumppaninsa tulee ottamaan kesällä välimatkaa, mutta ero ei tule olemaan lopullinen.

Lenormand-kortit ovat peräisin 1800-luvun alkupuolen Ranskasta

Lenormand-kortit ovat peräisin 1800-luvun alkupuolen Ranskasta. Ne ovat saaneet nimensä yhden 19. vuosisadan kuuluisimman ranskalaisen ennustajan Marie Anne Lenormandin (1772-1844) mukaan. Marie Annen kuuluisimpia asiakkaita olivat Napoleon Bonaparte ja tämän vaimo keisarinna Joséphine de Beauharnais, Venäjän keisari Aleksanteri I sekä Ranskan vallankumouksen vaikuttajat Marat, Robespierre ja Saint-Justin. Mlle Lenormand on jäänyt historiaan ennustajana, joka ennusti Napoleonille tämän tuhon.

Jos työ, parisuhde tai jokin muu asia askarruttaa mieltäsi, Lenormand-korttien avulla voin auttaa sinua löytämään ratkaisun. Tartu siis puhelimeen ja soita minulle ☺

Rakkaudella

Jaana Rusi

 
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Jussi
Alanumero:
 
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Sofia Teräs
Alanumero:
 
Tuulia
Alanumero:
 
Kaia
Alanumero: