Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Tarot- ja korttiennustus

Miten tulkita Tarot-kortteja, joilla on "huonoja" merkityksiä, oikein?

Paholainen, Hirtetty, Torni ja Kuolema - näille korteille on yhteistä se, että ne voivat olla pelottavia, kun ne tulevat esiin ennustuksessa, varsinkin jos etsit Taroteista opastusta haastavana aikana. Pelkästään niiden ulkonäkö on erittäin huomiota herättävä, ja niiden silmiinpistävät ja eriskummalliset kuvat voivat hätkähdyttää ensisilmäyksellä. Mutta älä säikähdä, jos kohtaat näitä kortteja korttitulkinnassa!

Muista, että kun käännyt Tarot-korttien puoleen saadaksesi opastusta, teet sen kartoittaaksesi vaihtoehtojasi ja sitä, mitä elämänpolku tuo sinulle tullessaan. Aivan kuten elämässä, Tarotissa ei ole mikään mustavalkoista, joten kun ennustuksessa näkyy pelottava kortti, se ei välttämättä tarkoita, että tilanne tai päätös on tuomittu epäonnistumaan. Lue lisää saadaksesi selville miksi!

Älä koskaan tuomitse ulkonäön perusteella! 

Asiat eivät ole aina sitä, miltä ne ensin näyttävät. Tämä tunne on lukemattomien satujen ja tarinoiden perusta, ja se pätee täysin myös Tarotiin. Maagisen korttipakan voiman ja viisauden kohtaaminen on joka kerta ainutlaatuinen kokemus. Se on myös syy siihen, miksi korostamme niin paljon sitä, mitä nämä kortit meille kertovat. Kun käännät kortin, jossa on esimerkiksi kuoleman symboli, se voi välittömästi herättää pelkoa tai järkytystä. Mutta muista edellä mainitut faktat! Asiat eivät ole aina sitä, miltä ne näyttävät. Voit oikeutetusti miettiä ja kysyä itseltäsi, mitä negatiiviselta vaikuttava kortti, kuten Kuolema, voi sinulle viestittää?

Miten tulkita Tarot-kortteja, joilla on "huonoja" merkityksiä, oikein?
 
Keräsimme korttipakasta yleisimmät "huonolta" tai ”pelottavalta” vaikuttavat kortit ja niiden oikeat tulkinnat, jottei sinun tarvitse olla huolissasi, kun ne esiintyvät kohdallasi ennustuksessa.

Paholainen

Paholainen on ehkä yksi kulttuurin, uskonnon ja kirjallisuuden pelottavimmista ja samalla kummallisimmista hahmoista. Monet ihmiset eivät tiedä, että Tarotissa Paholaisen-kortti ei tarkoita sitä, että paha yrittää ottaa sinut haltuunsa. Pikemminkin sen ulkonäkö viittaa iloon, leikkisyyteen, kapinaan ja vapauteen.

Hirtetty

Mies roikkuu pää alaspäin ristinmuotoisessa pylväässä. Hän on loukussa eikä pysty liikkumaan. Vaikka se voi todellakin viitata johonkin negatiiviseen asiaan, tämän kortin merkitys on paljon monimutkaisempi. Hirtetty voi saada sinut muuttamaan kantaasi, hänhän roikkuu pää alaspäin. Tämä kortti kertoo, että on täysin oikein pitää taukoa, rentoutua ja harkita lähteä uudelle elämänpolulle.

Torni

Apokalyptinen kuva palavasta tornista ja putoavista ruumiista. Siinä ei ole mitään positiiviseen viittaavaa tai piristävää. Jos katsomme ja tutkimme sen oikeaa merkitystä, huomaamme pian, että siitä kuitenkin löytyy positiivisia asioita ja toivon kipinää! Vaikka se antaa aluksi hyvin pelottavan kuvan, se merkitsee myös jotain yllättävän toiveikasta ja optimistista: kun tornit palavat maan tasalle, niiden tilalle on mahdollisuus rakentaa jotain paljon vahvempaa.

Kuolema

Emme halua ajatella kuolemaa, mutta se on väistämätön osa elämää. Vaikka se on epämukava totuus, se ei tarkoita, etteikö se voisi antaa meille viisautta. Tarotissa Kuolema-kortti viittaa muutokseen tai siirtymävaiheeseen, kenties uuden elinkaaren alkuun.

Älä siis anna pelättyjen Tarot-korttien hämätä!

Vuosisatojen ajan tulkitsijat ovat harjoittaneet tarot- ja kortinlukutaitoa kommunikoidakseen henkimaailman kanssa, saadakseen syvällisiä oivalluksia menneisyydestä ja nykyisyydestä sekä ennustaakseen tulevaisuutta. Tarot-ennustamisen tarkoituksena on luoda yhteys maailmankaikkeuden energioihin, saada käsitys taivaankappaleiden johdatuksesta ja antaa korttien ennustamisen avulla hyödyllisiä vastauksia vakavien päätösten tekemisessä, kuten rakkaus- ja ihmissuhdekysymyksissä, taloudellisten ongelmien ratkaisemisessa ja ne voivat olla oppaana myös hyvinvointiisi liittyen.
 
Kokeneilla korttitulkitsijoillamme on työkalupakissaan kaikki korttiennustuksessa käytettävät korttipakat: Tarot-kortit, Lenormand-kortit, mustalaiskortti tai enkelikortit. Korteista ennustaminen on yksi korkeimman ymmärryksen omaavista työkaluista.
 

Vuosisatojen ajan ennustajat ovat harjoittaneet tarot-korteista ennustamista kommunikoidakseen henkimaailman kanssa, saadakseen syvällisiä oivalluksia menneisyydestä ja nykyisyydestä sekä ennustaakseen tulevaisuutta. Taroteista ennustamisen tarkoituksena on luoda yhteys maailmankaikkeuden energioihin, saada käsitys taivaankappaleiden johdatuksesta ja antaa korteista ennustamisen avulla hyödyllisiä vastauksia vakavien päätösten tekemisessä, rakkaus- ja ihmissuhdekysymyksissä, taloudellisten ongelmien ratkaisemisessa ja toimia yleisenä oppaana tulevaisuuttasi ja hyvinvointiasi silmällä pitäen.

Kokeneilla korttitulkitsijoillamme on työkalupakissaan kaikki kortinlukemisessa käytettävät korttipakat: Tarot, Lenormand-kortit, mustalaiskortit tai enkelikortit. Korttitulkinta on yksi korkeimman ymmärryksen omaavista ennustustyökaluista.


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Eva Maria
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero:
 
Elli Roth
Alanumero:
 
Inka
Alanumero:
 
Selina
Alanumero:
 
Lotta
Alanumero: