Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Unien tulkinta

Uni vai aavistus?

Unet tuntuvat välillä todenmukaisilta, välillä aivan hämmästyttäviltä, ja ne kuitenkin toteutuvat muutaman tunnin, päivän tai viikon kuluttua. Mikä on ero unen ja aavistuksen välillä? Voivatko unet ennustaa tulevia, ja milloin voimme uskoa enneuniin?

Enneunet kertovat yleensä jostakin lähitulevaisuuden tapahtumasta. Monesti (vaikkei läheskään aina) ne vihjaavat traagiseen onnettomuuteen, kuolemantapaukseen tai luonnolliseen katastrofiin, mutta unessa saattaa nähdä ennakolta myös lottonumerot tai koekysymyksen numeron.


Unen ja aavistuksen luonteesta

Jokainen voi nähdä tulevaisuutta unessaan, mutta kokemus on yleisempi niillä, joilla on muutenkin taipumus aavistuksiin. Selitys löytyy henkilön herkkyydestä. Jos joku kiinnittää enemmän huomiota ympäristöönsä sekä kanssaihmisten antamiin merkkeihin jokapäiväisessä elämässään, hän pystyy aavistamaan ennalta näkemättömiä tapahtumia paremmin, kuin muut. Taustalla on kehon biokemiallisia muutoksia (niiden avulla voidaan ennustaa esim. maanjäristyksiä, vaikka vain osa ihmisistä kykenee tunnistamaan merkkejä), mutta myös ylemmäntasoisia aivoprosesseja. 
unien tulkinta

Tiettyjen rajojen sisällä aavistuskykyä voidaan kehittää. Kun jokin ennakkotunne osoittautuu todeksi, kannattaa palata mielessä senaikaisiin henkisiin ja fyysisiin tapahtumiin. Jos muuta tekemistä ei ole, voi esimerkiksi yrittää arvata, minkävärinen auto lähtee parkkipaikalta seuraavana. Välillä seurataan meissä herääviä tunteita, ja jos arvaus oli oikein, painetaan ne mieleemme. (Kyseessä voi olla vaikka kutina selässä tai toistuva outo mieliala.) Sopivan pitkän harjoittelun jälkeen jo tutuksi tullut tunne riittää itsessäänkin osoitukseksi varsinaisesta aavistuksesta. Kyky voi jopa pelastaa hengen joissakin tilanteissa. 


Uniin kannattaa kiinnittää huomiota

Unia ei tietenkään aina voi tulkita suoraan; joskus ne merkitsevät jotain aivan muuta, kuin mistä ne kertovat. Miten siis päätetään, voiko niihin uskoa vai ei? Vastaus kysymykseen tulee myös kokemuksen kautta: jos useampi uni toteutuu, unen näkijä todennäköisesti oppii tietämään, mihin uniin kannattaa uskoa ja mihin ei. Enneunet yleensä sisältävät hämmästyttävän realistisia yksityiskohtia. Niissä henkilöt, paikat ja esineet vastaavat täysin todellista maailmaa, ja ne vihjaavat ongelmiin tai tapahtumiin unen näkijän elämässä. Useimmiten ne toimivat kehotuksena tai päinvastoin: ne varoittavat tekemästä jotain.

Esimerkiksi tyttö näki unen, jossa hän oli lähteä leveän betonisillan yli, kun vastaan tuli tavattoman kaunis nainen, joka otti tytön kädestä ja kertoi hänelle moittivasti, ettei niin kapeaa lankkua pitkin saa kävellä. Tyttö ei ymmärtänyt varoitusta; hänhän oli halunnut astua leveälle ja turvalliselle sillalle. Muutama päivä myöhemmin tyttö oli leikkimässä kaverinsa kanssa, he asettivat laudan kaivon kehän yli ja tasapainoilivat sen päällä. Tyttö muisti näkemänsä unen, eikä osallistunut leikkiin, mutta yksi lapsista putosi kaivoon ja kuoli.
Unissa todellisuus ja mielikuvitus sekoittuvat oudolla ja arvaamattomalla tavalla. Vaikka meillä ei olisikaan varmaa tietoa siitä, milloin ne kertovat totuuden, niihin kannattaa kiinnittää huomiota.
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Hannele
Alanumero:
 
Jussi
Alanumero:
 
Tarja Sahari
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Taika
Alanumero:
 
Sandra
Alanumero: