Uni vai aavistus? | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Unien tulkinta

Uni vai aavistus?

Unet tuntuvat välillä todenmukaisilta, välillä aivan hämmästyttäviltä, ja ne kuitenkin toteutuvat muutaman tunnin, päivän tai viikon kuluttua. Mikä on ero unen ja aavistuksen välillä? Voivatko unet ennustaa tulevia, ja milloin voimme uskoa enneuniin?

Enneunet kertovat yleensä jostakin lähitulevaisuuden tapahtumasta. Monesti (vaikkei läheskään aina) ne vihjaavat traagiseen onnettomuuteen, kuolemantapaukseen tai luonnolliseen katastrofiin, mutta unessa saattaa nähdä ennakolta myös lottonumerot tai koekysymyksen numeron.


Unen ja aavistuksen luonteesta

Jokainen voi nähdä tulevaisuutta unessaan, mutta kokemus on yleisempi niillä, joilla on muutenkin taipumus aavistuksiin. Selitys löytyy henkilön herkkyydestä. Jos joku kiinnittää enemmän huomiota ympäristöönsä sekä kanssaihmisten antamiin merkkeihin jokapäiväisessä elämässään, hän pystyy aavistamaan ennalta näkemättömiä tapahtumia paremmin, kuin muut. Taustalla on kehon biokemiallisia muutoksia (niiden avulla voidaan ennustaa esim. maanjäristyksiä, vaikka vain osa ihmisistä kykenee tunnistamaan merkkejä), mutta myös ylemmäntasoisia aivoprosesseja. 
unien tulkinta

Tiettyjen rajojen sisällä aavistuskykyä voidaan kehittää. Kun jokin ennakkotunne osoittautuu todeksi, kannattaa palata mielessä senaikaisiin henkisiin ja fyysisiin tapahtumiin. Jos muuta tekemistä ei ole, voi esimerkiksi yrittää arvata, minkävärinen auto lähtee parkkipaikalta seuraavana. Välillä seurataan meissä herääviä tunteita, ja jos arvaus oli oikein, painetaan ne mieleemme. (Kyseessä voi olla vaikka kutina selässä tai toistuva outo mieliala.) Sopivan pitkän harjoittelun jälkeen jo tutuksi tullut tunne riittää itsessäänkin osoitukseksi varsinaisesta aavistuksesta. Kyky voi jopa pelastaa hengen joissakin tilanteissa. 


Uniin kannattaa kiinnittää huomiota

Unia ei tietenkään aina voi tulkita suoraan; joskus ne merkitsevät jotain aivan muuta, kuin mistä ne kertovat. Miten siis päätetään, voiko niihin uskoa vai ei? Vastaus kysymykseen tulee myös kokemuksen kautta: jos useampi uni toteutuu, unen näkijä todennäköisesti oppii tietämään, mihin uniin kannattaa uskoa ja mihin ei. Enneunet yleensä sisältävät hämmästyttävän realistisia yksityiskohtia. Niissä henkilöt, paikat ja esineet vastaavat täysin todellista maailmaa, ja ne vihjaavat ongelmiin tai tapahtumiin unen näkijän elämässä. Useimmiten ne toimivat kehotuksena tai päinvastoin: ne varoittavat tekemästä jotain.

Esimerkiksi tyttö näki unen, jossa hän oli lähteä leveän betonisillan yli, kun vastaan tuli tavattoman kaunis nainen, joka otti tytön kädestä ja kertoi hänelle moittivasti, ettei niin kapeaa lankkua pitkin saa kävellä. Tyttö ei ymmärtänyt varoitusta; hänhän oli halunnut astua leveälle ja turvalliselle sillalle. Muutama päivä myöhemmin tyttö oli leikkimässä kaverinsa kanssa, he asettivat laudan kaivon kehän yli ja tasapainoilivat sen päällä. Tyttö muisti näkemänsä unen, eikä osallistunut leikkiin, mutta yksi lapsista putosi kaivoon ja kuoli.
Unissa todellisuus ja mielikuvitus sekoittuvat oudolla ja arvaamattomalla tavalla. Vaikka meillä ei olisikaan varmaa tietoa siitä, milloin ne kertovat totuuden, niihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Kun fyysinen keho nukkuu, sisäinen minäsi on levossa. Puolustusvaistosi ovat horroksessa, joten on todennäköisempää, että otat unessa vastaan minkä tahansa kokemuksen, joka ylittää todellisuuden tai logiikan rajan.

Tämä tekee unista ihanteellisen välineen välittää sinulle viestejä edesmenneiltä läheisiltäsi tai korkeammalta itseltäsi. Koska unesi ovat rajaton väline viestien paljastamiseen, ei ole mitään rajaa sille, mitä voit löytää ja ratkaista omalla kohdallasi, erityisesti koulutetun unien tulkitsijan avulla, joka voi tulkita unet puolestasi. Olipa kyseessä sitten toistuva uni, painajainen tai muu visionäärinen tai ennustava uni, josta et saa ajatuksiasi irti, sinun kannattaa konsultoida yhtä unien tulkitsijoistamme, jotta voit tulkita sisäisen minäsi viestit mahdollisimman nopeasti.


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Ulpu
Alanumero:
 
Katariina
Alanumero:
 
Tuulia
Alanumero:
 
Sandra
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Vilma
Alanumero: