Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Astrologia ja horoskoopit

Kauris supertäysikuu - heinäkuu 2022

Heinäkuun supertäysikuu tervehtii meitä 13. heinäkuuta 2022 maallisen kauriin merkissä. Heinäkuun täysikuu kehottaa meitä ottamaan vastuun elämästämme ja siitä, mihin suuntaan se on menossa.

Jos emme ole onnellisia, jos emme ole tyytyväisiä, jos emme vietä tarpeeksi aikaa haluamallamme tavalla, tämä täysikuu kehottaa ottamaan ohjat omiin käsiimme ja tekemään rohkeasti muutoksia niihin rajoittaviin toimiin, jotka ovat johtaneet tähän tilanteeseen.

Asian kohtaaminen, joka ei toimi ja vastuun ottaminen siitä, miten asiat ovat menneet, voi usein olla haastavaa, mutta voimme saada valtavasti voimaa, jos käytämme aikaa ja energiaa sen kartoittamiseen, mitä ja miten voimme kääntää asioita niin, että elämämme on lähempänä sitä, mitä syvällä sisimmässämme haluamme. Jos pystymme valjastamaan tämän täysikuun voiman viisaasti, voimme käyttää sitä voittamaan esteet, kohtaamaan haasteet elämässämme ja etenemään lähemmäs perimmäistä päämääräämme.

Kauris supertäysikuu - heinäkuu 2022

Heinäkuun täysikuu opettaa meitä kunnioittamaan sitä, keitä olemme, löytämään arvoa erilaisista näkökulmista ja keskittämään aikamme ja energiamme siihen, mitä todella haluamme elämältä.

Heinäkuun täysikuun astrologian mukaan on varauduttava siihen, että matkan varrella saattaa esiintyä myös pieniä haasteita.

Alamaailman Pluto, joka on lähellä täysikuuta, voi luoda raskaita värähtelyjä, jotka saattavat aiheuttaa meille epämiellyttäviä tilanteita. On todennäköisesti syytä lopettaa asiat, jotka haittaavat tavoitteitamme. Saatamme myös joutua ymmärtämään ja toteamaan, että meidän on päästettävä irti asioista tai tavoitteista, jotka ovat meille tällä hetkellä vaikeasti toteutettavissa.
Tämän täysikuun myötä alkaa soimaan eräänlainen hälytyskello, todellisuuden tarkistus, joka saa meidät tajuamaan, ettemme voi eikä kannata takertua tiettyihin asioihin ja yrittää viedä niitä väkisin eteenpäin. On aika hyväksyä, että jotkin asiat eivät koskaan tule olemaan sellaisia kuin haluamme tai että ilman muutosta asiat eivät parane. Järkevä ja käytännöllinen lähestymistapa voi helpottaa päätösten tekoa.

Irti päästäminen, sulkeutuminen, hyvästeleminen ovat kaikki vaikeita ja epämukavia asioita elämässä, mutta heinäkuun täysikuu antaa meille mahdollisuuden kirjoittaa uudelleen seuraava luku elämässämme, muotoilla uudelleen unelmia ja tavoitteita, jotka eivät ole toteutuneet, tietää ja tiedostaa, että kaikki kokemamme on osa elämää, mutta myös välttämätön edellytys vahvistumiselle.

Elämässä ei ole vääriä polkuja, vaan ainoastaan oppitunteja, jotka tekevät meistä viisaampia, parempia ja osaavampia.

Merkurius, viestinnän planeetta on myös lähellä täysikuuta, joten on odotettavissa vaikeita tai epämiellyttäviä keskusteluja. On kuitenkin hyvin tärkeää, että luotamme itseemme ja osallistumme näihin keskusteluihin rohkeasti ja itsevarmasti. Jokaisen täytyy osata jakaa se, mitä sydämessään tuntee.

Vaikka tietoinen kommunikointi voi olla usein vaikeaa, kauriin supertäysikuun käytännölliset, maanläheiset ja kypsät energiat auttavat meitä valitsemaan sanamme tietoisesti ja harkiten.

Tämä energia on myös hyvä muistuttamaan meitä sanojen takana olevasta luovasta voimasta. Sanoilla on erityinen painoarvo, joten kannattaa kiinnittää huomiota siihen, miten kommunikoimme toisten sekä itsemme kanssa.
Jos huomaat, että sisäinen äänesi on itseäsi mollaava ja itseäsi vähättelevä, mieti, miten voit kääntää ajatuksesi toiveikkaampaan suuntaan. Ole aina rehellinen itsellesi ja tunteillesi!

Kauriin supertäysikuu on yksi vaikeimmista astrologisista tapahtumista, mutta sen alla on monia aarteita, joita kannattaa kaivaa syvältä! Ne, jotka uskaltavat toimia rohkeasti vaikeamman tien kautta, eivät tule sitä katumaan


Astrologia on ollut osa monia ihmiskunnan kulttuureja jo tuhansien vuosien ajan. Astrologia ja sitä kautta horoskoopit perustuvat ajatukseen, jonka mukaan makrokosmos eli taivasmaailma heijastaa maanpäällistä maailmaa. Toisin sanoen, "Kuten ylhäällä, niin alhaalla." Tähtien ja planeettojen sijoittuminen syntymähetkelläsi vaikuttaa persoonallisuuteesi, mielialaasi, karmaasi ja tarkoitukseesi omassa elämässä maan päällä. Jos uskot tähän filosofiaan, olet luultavasti huomannut outoja yhtäläisyyksiä itsesi ja muiden saman horoskooppimerkin alla syntyneiden välillä.

Ymmärtääksesi paremmin itseäsi tai tulevia tapahtumia ja mahdollisuuksia voit hakeutua astrologeille astrologiseen analyysiin. He voivat tarjota arvokkaita oivalluksia, jotka auttavat sisäistä minääsi ja persoonallisuuttasi avautumaan niin kuin tähtiin on kirjoitettu.


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Eva Maria
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero:
 
Elli Roth
Alanumero:
 
Siruska
Alanumero:
 
Kristiina
Alanumero:
 
Inka
Alanumero: