Kuinka astrologia voi auttaa sinulle sopivan urapolun löytämisessä? | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Astrologia ja horoskoopit

Kuinka astrologia voi auttaa sinulle sopivan urapolun löytämisessä?

Melkein kaikki me mietimme aika ajoin elämäämme ja sitä, mikä onkaan elämän tarkoitus. Monille tuo asia sisältää oikean urapolun löytymisen. Suurin osa ihmisistähän viettää ison osan elämästään työskennellen. Tyydyttävä työ voi tehdä elämästä monin verroin parempaa. Onneksi astrologia voi tarjota jonkin verran ohjausta, kun yrität hahmottaa ihanteellista urapolkuasi. Tätä varten tarvitset pääsyn syntymäkarttaasi.

Syntymäkarttasi näyttää missä tähdet/planeetat olivat syntymähetkelläsi.  
Mitä etsiä syntymäkartasta, kun miettii itselle sopivaa uraa? 
Kiinnitä huomiota aurinkomerkkiisi, kuumerkkiisi ja nousevaan merkkiisi, sillä ne ovat keskeisiä useimmissa astrologisissa tulkinnoissa. Lisäksi, kun käytät astrologiaa oppiaksesi lisää potentiaalisesta urapolustasi, on tärkeää tutkia myös ”Pohjoista solmua” eli North nodea, ”Keskitaivasta” eli MC/Midheavenia, 10.taloasi, 2. taloasi ja Saturnuksen sijaintia saadaksesi selville enemmän yksityiskohtia. Yhdessä nämä eri osat kartastasi voivat auttaa ymmärtämään mitä tähdet sanovat urapolustasi. 
 
Aurinkomerkki, kuumerkki ja nouseva merkki ovat ehkä yleisemmin tunnettuja ”maalllikoille”, mutta seuraavaksi kerromme, mitä nämä vähemmän tunnetut karttasi osat voivat kertoa sinulle ihanteellisesta urapolustasi. 
 

Pohjoisnode (Northnode) 

Northnode on pohjoinen solmukohta, niin sanotusti. Se näyttää sinulle karmisen kohtalosi. Se paljastaa myös työn ja urapolun olennaisen olemuksen, joka saattaa parhaiten sopia korkeimmalle minällesi. 
 

Keskitaivas (Midheaven/MC) 

Midheaven eli MC näyttää sinulle elämäsi tehtävän tai lopullisen tavoitteen. Se on myös tärkeä osoitin siitä, kuinka korkealle voit nousta urallasi ja millainen maineesi voi olla, kun pääset sinne saakka. Se paljastaa myös perintö-asiasi, antaen sinulle käsityksen siitä, millä sinua muistetaan. 


Kuinka astrologia voi auttaa sinulle sopivan urapolun löytämisessä?

Kymmenes talo 

Kymmenes talo on uran talo, ja se antaa sinulle käsityksen urapolustasi ja pitkän aikavälin tavoitteistasi, sekä taidoista, joita sinulle on annettu niiden saavuttamiseen. Se voi myös vihjata mahdollisesta tulevasta maineesta. 
 

Toinen talo 

Toinen talo näyttää sinulle mitkä ovat henkilökohtaiset arvosi ja vihjaa miten tienaat rahaa. Koska henkilökohtaiset arvot voivat voimakkaasti vaikuttaa urapolkuusi, tätä voidaan käyttää yhdessä Kymmenennen talon tietojen kanssa antamaan sinulle kokonaisvaltaisemman kuvan. 
 

Saturnus 

Saturnus on suuri kurin pitäjä, mikä antaa sille valtavan vaikutuksen elämääsi - erityisesti urapolullasi. Saturnuksen kanssa työskentely voi auttaa sinua näkemään, mitä esteitä saatat kohdata ja miten voit voittaa ne. Saturnus auttaa sinua oppimaan tarpeellisia opetuksia, ja jos sovellat tätä tietoa ahkerasti, sinua varmasti palkitaan. 
 

Mitä tähdet sanovat urapolustasi? 

Nyt kun tiedät, mihin osiin kartastasi kannattaa kiinnittää huomiota, seuraavassa kerromme siitä, miten jokainen merkki on yhdistetty urapolkuun. Tutki niitä edellä mainittujen kategorioiden kontekstissa; voit joko tulkita niiden merkitykset itse tai hakea ammattiapua astrologilta maksimaalisen tarkkuuden saavuttamiseksi. 
 
Oinas 
 
Oinas pitää voittamisesta. He ovat taitavia ja luontaisia johtajia. Yrittäjähenkisyytensä ansiosta he ovat usein erittäin hyviä oman yrityksensä pyörittämisessä. He rakastavat kilpailemista ja urheiluun he sopeutuvat luontevasti. Oinaiden alla syntyneet ihmiset menestyvät yleensä kaikilla urapoluilla, jotka vaativat rohkeutta. 
 
Härkä 
 
Härkä on taktillinen eli hänellä on kyky aistia ja tuntea esineitä, pintoja ja materiaaleja kosketuksen avulla. He menestyvät käytännön töissä, kuten puuseppänä tai nahkatöiden parissa. He ovat päättäneet luoda vakaan ja palkitsevan urapolun, ja he tekevät kovasti töitä sen saavuttamiseksi. He ovat usein mahtavia laulajia, romanttisten romaanien kirjoittajia, pankkiireja ja kokkeja. He voivat olla hulvattomia ja loistavia koomikkoja. 
 
Kaksonen 
 
Kaksoset rakastavat rahan ansaitsemista upean mielikuvituksensa avulla. He rakastavat kirjoittamista, sillä he ovat erittäin hyviä tarinankertojia. He nauttivat maailmalla matkustelusta ja raportoivat innokkaasti jännittävistä seikkailuistaan. He ovat lahjakkaita viestijöitä ja menestyvät mediassa. 
 
Rapu 
 
Kuun lapset loistavat parantavissa ammateissa, erityisesti lääkäreinä ja hierojina. He menestyvät myös opettamisessa, neuvonnassa ja valmennuksessa. Heillä on luontainen kyky ohjata muita empatian ja myötätunnon avulla, ja monet loistavat psykoterapeutteina. He rakastavat työskentelyä kotoa käsin, sillä se on heidän paratiisinsa. 
 
Leijona 
 
Iso kissa sopii hyvin parrasvaloihin. He tietävät kuuluvansa keskipisteeseen, ja yleensä he sinne myös päätyvät, ellei se löydä heitä ensin. Heidän lämmin ja antelias luonteensa valaisee jokaisen huoneen, jossa he ovat. He rakastavat kameraa, ja se rakastaa heitä takaisin. He kukoistavat viihdeteollisuudessa, politiikassa, urheilussa ja journalismissa. Totuudenmukaisesti sanoen suurin osa heistä pärjää hyvin missä tahansa työssä, joka antaa heille mahdollisuuden loistaa. 
 
Neitsyt 
 
Neitsyt rakastaa puhtautta, mutta he nauttivat myös monimutkaisesta ja yksityiskohtaisesta likaisesta työstä, jota muut välttelevät. He rakastavat haastavan työn tarjoamaa haastetta. He menestyvät usein farmaseutteina, kirjanpitäjinä, oikeuslääketieteellisinä teknikkoina ja hammaslääkäreinä. He voivat tehdä vaikeita asioita nopeasti, ja mahdottomasta he selviävät hieman pidemmässä ajassa. 
 
Vaaka 
 
Vaakojen rakkaus oikeudenmukaisuuteen, tasapainoon ja harmoniaan tekee heistä loistavia lakimiehiä, tuomareita ja sosiaalityöntekijöitä. He ovat hyviä neuvottelijoita, sillä he voivat olla sekä lempeitä että vahvoja. He ovat uskomattomia kauneusalan ammattilaisia, olipa kyse sitten meikkitaiteilijasta, muotisuunnittelijasta tai vaatekaappi stylistista/kuva-asustajasta. He voivat myös olla fantastisia sisustusarkkitehteja. 
 
Skorpioni 
 
Skorpionit syventyvät kaikkeen mitä tekevät. Se on heille yhtä luonnollista kuin hengittäminen. He ovat loistavia näyttelijöitä, elokuvaohjaajia ja salapoliisikirjailijoita. He menestyvät myös psykiatreina, tutkijoina ja etsivinä, ja he menestyvät usein suurissa yrityksissä ja rahoitusalalla. He ovat syntyneitä ennustajia ja voivat käyttää henkisiä lahjojaan auttaakseen muita.
 
Jousimies 
 
Jousimiehen alla syntyneet ihmiset voivat löytää iloa työstä, kuten ulko-oppaana, puistovahtina, hevostilan omistajana, professorina tai lentäjänä. He ovat myös hienoja filosofeja ja filantrooppeja. He pitävät riskeistä ja saattavat nauttia sijoituspankkitoiminnasta. He menestyvät erittäin hyvin missä tahansa urapolussa, joka vie heidät ympäri maailmaa. 
 
Kauris 
 
Kauris nauttii kovasta työstä, menestyy haasteista ja tekee mitä tahansa noustakseen valitsemassaan ammatissaan huipulle. He ovat luontaisia liikemiesmoguleita, toimitusjohtajia, taloudellisia neuvonantajia ja kiinteistösijoittajia, ja heillä on taito tehdä yrityksistä kannattavampia. 
 
Vesimies 
 
Vesimies rakastaa työskentelyä eläinten parissa missä tahansa asemassa, mukaan lukien eläinlääkärinä. He menestyvät myös astronautteina, tekoälyinsinööreinä ja missä tahansa työssä, joka liittyy sähköön. Nämä vallankumoukselliset ajattelevat ”laatikon ulkopuolella” ja pyrkivät tekemään maailmasta paremman paikan kaikille. 
 
Kalat 
 
Kalat usein kokevat vetoa mystiikkaan ja taiteisiin. He osaavat käyttää intuitiotaan ja hellää myötätuntoaan ja voivat olla erityisen hyviä neuvonantajia, elämäntaitovalmentajia, elokuvan tekijöitä, runoilijoita ja tanssijoita. He näkevät sen, mikä on kaunista, ja voivat herättää henkiin tuon energian työssään. He menestyvät kaikessa, mikä liittyy elokuviin ja teatteriin. 
 
Astrologian avulla voit siis tutkia eri aurinkomerkkien yhteyksiä urapolkuun. Oinaat ovat voittajia ja luontaisia johtajia, jotka menestyvät urilla, jotka vaativat rohkeutta. Härät ovat käytännönläheisiä ja menestyvät käsityöläisinä sekä luovilla aloilla. Kaksoset menestyvät viestinnässä ja matkailualalla. Rapujen vahvuus on parantavissa ammateissa ja auttamistyössä. Leijonat loistavat parrasvaloissa ja ovat luontaisia esiintyjiä. Neitsyet menestyvät tarkkuutta vaativissa tehtävissä. Vaa'at ovat tasapuolisia neuvottelijoita ja taitavia luomaan kauneutta ympärilleen. Skorpionit ovat syvällisiä ja menestyvät taiteen ja psykologian aloilla. Jousimiehet nauttivat seikkailuista ja menestyvät matkailu- ja opetusalalla. Kauriit ovat ahkeria ja menestyvät liike-elämässä. Vesimiehet rakastavat työtä eläinten parissa ja ovat luovia ongelmanratkaisijoita. Kalat ovat intuitiivisia ja menestyvät luovilla aloilla. 
Astrologia voi tarjota mielenkiintoisia näkökulmia uravalintaan, mutta on tärkeää muistaa, että lopullinen päätös on sinun tehtäväsi. Käytä astrologiaa oppaana ja luota myös omiin tunteisiisi ja intohimoosi. Valitse urapolku, joka resonoi sinun kanssasi ja tuo sinulle tyydytystä. Pyydä apua astrologeiltamme soittamalla vaikka heti numeroon 070002020!

 

 

Astrologia on ollut osa monia ihmiskunnan kulttuureja jo tuhansien vuosien ajan. Astrologia ja sitä kautta horoskoopit perustuvat ajatukseen, jonka mukaan makrokosmos eli taivasmaailma heijastaa maanpäällistä maailmaa. Toisin sanoen, "Kuten ylhäällä, niin alhaalla." Tähtien ja planeettojen sijoittuminen syntymähetkelläsi vaikuttaa persoonallisuuteesi, mielialaasi, karmaasi ja tarkoitukseesi omassa elämässä maan päällä. Jos uskot tähän filosofiaan, olet luultavasti huomannut outoja yhtäläisyyksiä itsesi ja muiden saman horoskooppimerkin alla syntyneiden välillä.

Ymmärtääksesi paremmin itseäsi tai tulevia tapahtumia ja mahdollisuuksia voit hakeutua astrologeille astrologiseen analyysiin. He voivat tarjota arvokkaita oivalluksia, jotka auttavat sisäistä minääsi ja persoonallisuuttasi avautumaan niin kuin tähtiin on kirjoitettu.


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Kristiina
Alanumero:
 
Stella
Alanumero:
 
Taika
Alanumero:
 
Katariina
Alanumero:
 
Onerva
Alanumero:
 
Tuulia
Alanumero: