Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Astrologia ja horoskoopit

Onko kyseessä keski-iän kriisi? Miten astrologia vaikuttaa tärkeimpiin elämän päätöksiin?

Kaikki ovat kuulleet pelätystä "keski-iän kriisistä", joka puhkeaa nelikymppisenä - mutta tiesitkö, että sen laukaisevat astrologiset vaikutukset? Sen lisäksi sinulle ja kaikille muillekin on varattu tärkeitä siirtymävaiheita noin 29-vuotiaana, 50-51-vuotiaana ja 58-60-vuotiaana, jotka käynnistyvät henkilökohtaisen syntymäkarttasi planeettojen kauttakulkujen seurauksena.

Astrologiset tekijät

Astrologian avulla voit kääntää nuo ennustettavissa olevat kiireen, tyytymättömyyden ja turhautumisen tunteet myönteiseksi muutokseksi. Tärkeintä näiden kokemusten menestyksekkäässä läpikäymisessä on kuitenkin oma aistisi ja vaistosi siitä, mikä ei ole sovussa, mikä tuntuu ansalta tai mitä elämästäsi puuttuu. Sitten voit pohtia, mistä asioista sinun kannattaa päästää irti, mitkä eivät enää toimi eivätkä edistä elämääsi. Astrologia antaa tähän apua.

Onko kyseessä keski-iän kriisi? Miten astrologia vaikuttaa tärkeimpiin elämän päätöksiin?

Unelmien jahtaaminen

Koska muut siirtymävaiheet perustuvat siihen, mitä opit 29-vuotiaana, aloitetaan tästä. Joskus 28:n ja 30:n välillä koet, mitä astrologit kutsuvat ensimmäiseksi "Saturnuksen paluuksi", ja sen jälkiseuraukset. Saturnus hallitsee elämäsi rakenteita ja tapaa, jolla vaikutat kokemukseesi oman uskomus- ja toimintamallien kautta.

Ellet ole alusta alkaen seurannut unelmiasi ja omia yksilöllisiä arvojasi, Saturnuksen paluu voi aiheuttaa sen, että koet valtavaa ja jopa epämiellyttävää painetta muiden ihmisten ja olosuhteiden tahoilta, joihin et voi vaikuttaa. Todellisuudessa kuitenkin kohtaat kasvokkain sen, mitä oikeasti haluat, ja Saturnus auttaa sinua tavoittamaan sen.

Jos esimerkiksi tavoittelet lääketieteen uraa taiteen sijaan ainoastaan perheesi odotusten takia, ensimmäinen tilaisuus tehdä siihen muutosta ja seurata unelmiesi polkua - suhteellisen mutkatta – tarjoutuu tässä elämänvaiheessa. Menetät tämän myötä sellaisia asioita, kuten työ, tietyt ihmissuhteet jne. jotka olivat esteinä. Saturnus on täällä auttamassa sinua karsimaan elämästäsi kaiken sen, mikä ei sovi sinun persoonallisuuteesi. Ja muista, että jonkun asian tai vaiheen loppu avaa ovet uusille aluille.

Ole huolellinen edellä mainittujen kanssa, jos kokeilet sitä ensimmäistä kertaa. Irti päästäminen asioista, joihin olet tottunut ja takertunut voi aiheuttaa melkoista draamaa, jos tämä tapahtuu kun  saavutat 58-60 vuoden iän, jolloin on toisen Saturnuksen paluun aikaväli.

Merkitysten etsiminen

Keski-ikämuutos voi olla vielä dramaattisempi kuin Saturnuksen paluu, koska sen laukaisee tällä kertaa kaksi hitaasti liikkuvaa tai transpersoonallista planeettaa: Uranus ja Neptunus. Tämän käynnistää Uranus, joka on järkyttävyyden ja odottamattomuuden kuningas, ja sitä vahvistaa Neptunus, unelmien ja petosten hallitsija. Nämä tekevät tästä yhdistelmästä haastavan!

Ei ole epätavallista, että ihmiset lähtevät yhtäkkiä työelämänsä huipulla purjehtimaan vuoden ympäri maailmaa yksin, tai jättävät puolisonsa ja ryhtyvät vapaamieliseen elämäntyyliin. Tämä tapahtuu kuitenkin vain niille, jotka ovat nähneet paljon vaivaa sivuuttaakseen omat unelmansa ja toimivat toisten odotusten mukaan.

Äkillisen vapaudenhalun taustalla on kuitenkin pyrkimys elämän tarkoituksen löytämiseen. Yhtäkkiä heille ei enää riitä, että elävät ulkoisia tarkoituksia varten. Tarkoituksen on nyt tultava sisältäpäin. Useimmat unelmat ja pyrkimykset, jotka nousevat pintaan tänä aikana, ovat todellisia heijastuksia sisäisestä olemuksestasi, mutta useimmat eivät ja vain aika voi auttaa sinua lajittelemaan jyvät akanoista. Mitä paremmin pystyt tunnistamaan ja omaksumaan omia impulssejasi – vaikka pienelläkin viiveellä mitä koskee niiden toteuttamista - sitä menestyksekkäämmin navigoit tätä siirtymävaihetta.

Henkistä muutosta etsimässä

Chiron, joka tunnetaan haavoittuneena parantajana, palaa omalle paikalleen syntymäkartassasi 50-51-vuotiaana, jolloin se saattaa voimistaa 40 ikäkriisin kokemasi asiat entistäkin vahvemmin. Chiron hallitsee horoskooppisi haavoittuvinta kohtaa, paikkaa, jossa tunnet olevasi "vähemmän kuin" - mutta se on myös paikka, joka antaa voimia ja energiaa parantumiseen.
Kun Saturnuksen paluu koskee fyysisiä tai "reaalimaailman" muutoksia ja keski-iän Uranus/Neptunus -haaste keskittyy henkiseen kasvuun, taas Chironin paluu liittyy egon ylittämiseen sekä rationaalisen ja lineaarisen ajattelutavan asettamista oikealle paikalle sielunvoiman palvelijaksi. Vaikka kipinä, joka aloittaa tämän siirtymän, syntyy noin 50-vuotiaana, se voi kestää helposti koko loppuelämän – ja jopa sen jälkeenkin.

Todellisen itsesi löytäminen

Jokainen näistä siirtymäkohdista mahdollistaa tutustua paremmin sisimpääsi ja luoda tämän tiedon varaan sellaisen elämän, joka korostaa syvimpiä arvojasi ja arvokkaimpia unelmiasi. Astrologian selvänäkijä voi auttaa sinua kaivamaan syvemmältä esiin, milloin nämä kyseiset kohdat tulevat elämässäsi tapahtumaan ja miten sinun kannattaa niihin valmistautua.
Astrologialla on tärkeä rooli jokapäiväisessä elämässä. Planeetat ovat vastuussa mielialoista, kokemuksista ja kaikesta muusta, jonka vuoksi sinäkin voisit pyytää astrologilta tulkintaa. Tulkitsijamme voivat katsoa syntymäkarttaasi ja kertoa sinulle elämäsi tärkeistä päivämääristä -menneisyydestä, nykyhetkestä ja tulevaisuudesta -, joilla on suuri merkitys elämässäsi.

Astrologia on ollut osa monia ihmiskunnan kulttuureja jo tuhansien vuosien ajan. Astrologia ja sitä kautta horoskoopit perustuvat ajatukseen, jonka mukaan makrokosmos eli taivasmaailma heijastaa maanpäällistä maailmaa. Toisin sanoen, "Kuten ylhäällä, niin alhaalla." Tähtien ja planeettojen sijoittuminen syntymähetkelläsi vaikuttaa persoonallisuuteesi, mielialaasi, karmaasi ja tarkoitukseesi omassa elämässä maan päällä. Jos uskot tähän filosofiaan, olet luultavasti huomannut outoja yhtäläisyyksiä itsesi ja muiden saman horoskooppimerkin alla syntyneiden välillä.

Ymmärtääksesi paremmin itseäsi tai tulevia tapahtumia ja mahdollisuuksia voit hakeutua astrologeille astrologiseen analyysiin. He voivat tarjota arvokkaita oivalluksia, jotka auttavat sisäistä minääsi ja persoonallisuuttasi avautumaan niin kuin tähtiin on kirjoitettu.


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Eva Maria
Alanumero:
 
Allan
Alanumero:
 
Heidi
Alanumero:
 
Siruska
Alanumero:
 
Kristiina
Alanumero:
 
Sarita
Alanumero: