Rakkauden merkit vuonna 2022 - Oletko onnekas? | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Astrologia ja horoskoopit

Rakkauden merkit vuonna 2022 - Oletko onnekas?

Jokaista vuotta hallitsee eri planeetta. Ikään kuin jokainen tähti olisi 12 kuukauden jakson kapellimestari. Vuotta 2022 hallitsee Jupiter, joka tunnetaan myös hyvän onnen planeettana. Mutta katsotaanpa, miten Jupiter vaikuttaa sinun rakkauselämääsi tänä vuonna!

Oinas

Oinas-syntyneet voivat kokea monia ilon hetkiä henkilökohtaisessa elämässä jo vuoden ensimmäisinä kuukausina. On hyvin mahdollista, että sinkut löytävät kumppaninsa ja liitossa olevien välit syventävät. Syynä tähän on se, että Oinas hyötyy erinomaisista kommunikointitaidoistaan ongelmien ratkaisemisessa ja hänen itsehillintänsä kehittyy. Oinaan kohdalla rationaalisempien ominaisuuksien vahvistaminen, impulsiivisuuden hillitseminen ja kärsivällisyys, jota tarvitaan ihmissuhteiden perustan rakentamiseen, ovat tärkeässä roolissa. 

Härkä

Ensimmäisen vuosineljänneksen vaikeuksista huolimatta Härkä-alkuiset ovat onnekkaimpia henkilökohtaisessa elämässään. Ensimmäiset pari kuukautta voivat vaikuttaa hitailta, mutta loppuvuoden pitäisi olla sujuvampi romanttisten kohtaamisten merkeissä. Lisäksi vuosi 2022 osoittautuu tälle merkille kahden edellisen vuoden vastakohdaksi, sillä edellisinä vuosina taloudelliset vaikeudet saattoivat haitata parisuhteen etenemistä. Vuosi 2022 voi ratkaista Härkien taloudelliset ongelmat ja avata tien uusille kokemuksille. Samalla se mahdollistaa tutustua uusiin kumppaneihin perusteellisemmin tai syventää nykyistä suhdetta.

Rakkauden merkit vuonna 2022 - Oletko onnekas?

Kaksoset

Tämä vuosi on tärkeä vuosi Kaksosille, koska Merkurius on heidän hallitseva planeettansa, joka tekee neljä suurta taannehtivaa liikettä vuonna 2022. Merkuriuksen voima astuu tämän merkin edustaneiden elämään kuin jalokivi, ja saa monien silmien huomion. Se tuo myös esiin Kaksosille tyypillisiä ominaisuuksia, kuten nopean ajattelun, diplomaattiset taidot ja viisauden. Näistä piirteistä tulee toisten haaveiden kohde, minkä vuoksi Kaksoset ovat haluttuja paitsi kumppanina myös roolimallina.

Rapu

Rapu on yksi onnekkaimmista romantiikan merkeistä vuonna 2022. Epäluottamus, joka on melko yleistä rapujen keskuudessa, lakkaa vihdoin olemasta riitojen aiheena. Ravun-merkeissä syntyneet tuntevat vastuuta kumppania kohtaan, mikä antaa toiselle turvallisuuden ja luottamuksen tunnetta. Monet traumaattiset vaikeudet ratkeavat sitoutumisen, omistautumisen ja lojaalisuuden kautta. Ravun-merkeissä syntyneet hellivät ja osoittavat suurta kiintymystä kumppaneitaan kohtaan. 

Leijona

Vuodesta 2022 on tulossa toiveikas vuosi. Suurin haaste on pystyä asettumaan rakkauden asemaan ja olla avoin keskustelemaan myös suhteen ongelmista. Tämä vuosi vaatii leijonilta myötätuntoa. Joka Leijona siihen pystyy, tulee hän palkituksi vuoropuheluun ja kokemusjakoon perustuvalla suhteella. Tämä tekee yhteisestä elämästä paljon rikkaampaa ja mielenkiintoisempaa. Leijonat saavat mahdollisuuden osoittaa, että he ovat oppineet menneisyyden virheistä ja pystyvät kohtaamaan tulevaisuuden haasteet sopivalla tavalla.

Neitsyt

Neitsyet voivat odottaa monia myönteisiä kehityssuuntia elämän eri osa-alueilla olkoon kyseessä neitsyt, joka viihtyy yksin tai neitsyt, joka kaipaa ja etsii pysyvää parisuhdetta. Neitsyet kohtaavat kuitenkin monimutkaisia tilanteita, jotka on ratkaistava vuoropuhelun ja sosiaalisen kanssakäymisen avulla erityisesti vuoden jälkipuoliskolla. Monien kohdalla romanttiset suhteet syvenevät, mikä saa neitsyet kokemaan kumppaninsa ongelmat yhtä voimakkaasti kuin omat ongelmat. Tämä avaa oven vastavuoroisuudelle ja tarjoaa myös ainutlaatuisen mahdollisuuden jakaa tunteita ja kokemuksia pariskuntien kesken. 

Vaaka

Vaakojen on hillittävä kateellisuuttaan ja tunteitaan vuonna 2022, koska se voi helposti pilata heidän suhteensa. Heidän pitäisi myös olla enemmän läsnä kumppaninsa elämässä ja pyrkiä pitämään intohimoa yllä. Koska vaa’an merkki kuuluu ilma-elementtiin, he ovat taipuvaisia unohtamaan, että heidän on voitettava kumppaninsa sydän miltei joka päivä. Tätä kannattaa työstää. Vuosi on lupaava, jos vaaka huomioi kumppaninsa tarpeet ja muistaa, että suhde perustuu aina tasapainoon.

Skorpioni

Arvoituksellinen vesimerkki joka on yksi niistä merkeistä, jolla on parhaat mahdollisuudet löytää ihanan sympaattinen ja luotettava kumppani vuonna 2022. Siitä huolimatta vuosi voi olla täynnä sekavia tunteita ja ratkaisemattomia asioita, mutta tilanne hoituu vuorovaikutuksen avulla, se voi jopa vahvistaa suhdetta! Toisin sanoen tämä vuosi koettelee skorpionin suhdetta. Ne, jotka käyttävät Jupiterin etuja hyväkseen, tuntevat itsensä vuoden lopussa paljon onnekkaammiksi kuin vuoden alussa.

Jousimies

Jousimiehet ovat romantiikan saralla onnekkaimmista merkeistä, koska planeetat suosivat heitä syvien ja kestävien suhteiden luomisessa. Tämä on aikaa, jolloin he sitoutuvat vahvasti rakastettuunsa, ja jopa avioliittokin voi kuulua heidän tähtäimiin. He kokevat ihania hetkiä, jos he pääsevät viettämään laatuaikaa kahden. Jousimiehille vuosi 2022 on tasapainon vuosi.

Kauris

Kauriit, jotka etsivät uutta suhdetta tai haluavat vahvistaa nykyisen suhteen, vuosi 2022 tulee sen heille takamaan. He tuntevat suurta halua sitoutua, näin myös rakkauden saralla. Jousimiesten tavoin parisuhteessa olevat Kauriit voivat alkaa miettiä avioliittoa. Taas ne, jotka ovat tällä hetkellä sinkkuja, voivat helposti rakastua tänä vuonna ja löytää rinnalleen ihanan kumppanin.

Vesimies

Vesimiehet haluavat vuonna 2022 syventää suhdettaan ja jotka ovat avioliitossa saattavat haaveilla perheen perustamisesta. He ovat tyytyväisiä nykyiseen tilanteeseen ja yrittävät panostaa entistä enemmän perhe-elämään. Vesimiehet kokevat olevansa henkisesti tasapainossa ja jaksavat kuunnella ja samaistua heidän kumppaninsa ongelmiin. Kaiken kaikkiaan vesimies voi odottaa upeaa vuotta rakkaudessa, jos hän on valmis sitoutumaan sydämestään.

Kalat

Vuosi tarjoaa hyviä uutisia kaloille! Talvikuukausien aikana matkan varrella esiintyy aikaa vieviä esteitä, mutta vuoden 2022 puolivälistä alkaen kalojen rakkauselämän ennustetaan paranevan huomattavasti. Vuoden loppuun mennessä sitoutumislupaukset uusitaan, mikä tekee suhteesta selkeämmän ja vankemman. Sinkuille tämä on hyvää aikaa rehellisille ja avoimille keskusteluille. Nämä tuovat heidän elämäänsä uusia ihmisiä, jotka herättävät heidän kiinnostuksensa. Luvassa on jännittäviä hetkiä!


Astrologia on ollut osa monia ihmiskunnan kulttuureja jo tuhansien vuosien ajan. Astrologia ja sitä kautta horoskoopit perustuvat ajatukseen, jonka mukaan makrokosmos eli taivasmaailma heijastaa maanpäällistä maailmaa. Toisin sanoen, "Kuten ylhäällä, niin alhaalla." Tähtien ja planeettojen sijoittuminen syntymähetkelläsi vaikuttaa persoonallisuuteesi, mielialaasi, karmaasi ja tarkoitukseesi omassa elämässä maan päällä. Jos uskot tähän filosofiaan, olet luultavasti huomannut outoja yhtäläisyyksiä itsesi ja muiden saman horoskooppimerkin alla syntyneiden välillä.

Ymmärtääksesi paremmin itseäsi tai tulevia tapahtumia ja mahdollisuuksia voit hakeutua astrologeille astrologiseen analyysiin. He voivat tarjota arvokkaita oivalluksia, jotka auttavat sisäistä minääsi ja persoonallisuuttasi avautumaan niin kuin tähtiin on kirjoitettu.


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Taika
Alanumero:
 
Katariina
Alanumero:
 
Tuulia
Alanumero:
 
Raili
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Stella
Alanumero: