Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Astrologia

Uudenkuun 23.7. ASTROhealing -raportti

Uusikuu kehottaa löytämään ilon elämästämme ja nauttimaan. Mikä tahansa asia se onkin, joka saa jotain Sinussa helkähtämään - edes pikkiriikkisen – tartu siihen ja tee se, koska olemuksesi tila määrittää sen, mitä tulet saamaan lisääkin.

Uusikuu syntyy sunnuntaina – Auringon ja Leijonan päivänä – ensimmäisellä asteella Leijonaa Marsin eskorteeraamana. Tässä onkin aikamoinen pakkaus melkoisen räjähdysherkkää tavaraa. Täydenkuun saabinen symboli säestää ikäänkuin varoittamalla, että pakahtunut tunnestressi voi pakottaa päätä! Uusia alkuja, irtiottoja, räväkkyyttä, itseilmaisua, halki-poikki-pinoon – meininkiä riittää tuleville viikoille. Kesäkuusta asti olemme valmistautuneet elokuun pimennyksiin. Tämä Uusikuu on merkittävä vaihe avaamassa pimennysportaalia elokuun loppupuolella.  

Mitä tämä sitten merkitsee? Työskentelemme koko ajan energioiden kanssa – tiedostimmepa sitä sitten tai emme. Osa meistä on enemmän tietoisia näistä muutoksista ja työstävät tiheyttä tietoisemmin. Tarkoitus on nostaa energioiden värähtelytaajuutta, mikä puolestaan tarkoittaa kevyempää, ilontäyteisempää, rakkaudellisempaa, yksinkertaisesti kaikin tavoin helposti virtaavaa elämää täällä 3D-taajuudessa. Olemme muuntajia, jotka prosessoivat pimeämpää valoisammaksi.

ASTROhealing

Nyt on aika ottaa todella ILO irti! Kaikki luova tekeminen, lapsenomainen hauskuus, rentous, kepeys, luottamus elämään, terve nauttiminen kaiken runsaudesta on parasta tekemistä. Ja kuten leijona on eläinten kuningas, olet Sinä oman elämäsi Hallitsija: vain Sinä itse voit päättää elämästäsi, tehdä valinnat, ottaa myös vastuu ja vapaus! Vuosituhansia olemme olleet ohjelmoituja antamaan voimamme toisten käyttöön: usein se on pelastanut hengen! Nyt on aika poisoppia noista syvällä olevista kaavoista. Elämä ja maailmankaikkeus tukevat meitä vahvasti jokaisen valinnan kohdalla, joka lähtee puhtaasta aikomuksesta ja sydämen viisaudesta ja totuudesta.

Erityisen voimaannuttavia ja eheyttäviä ovat tässä ajassa myös sanat: ne, jotka lausumme toisillemme, mutta myös ne, jotka nauhana puhuvat itsellemme päässämme. Nyt on hyvä aika säätää tätä maneeria ja vaihtaa ilmaisuja sellaisiksi, jotka ovat paremmin linjassa korkeamman totuutesi kanssa. Hyvä ohjenuora on yksinkertainen: tee toiselle se,  minkä toivoisit itsellesi tehtävän. Totuus vaatii tulla ilmaistuksi, ei ole enää valkoisten valheiden aika, ei mielistelyn, ei tuomitsemisen. Onkin tärkeää, millä tavalla totuutesi ilmaiset. Kaikenlainen epäitsekkyys saa myös tukea taivaallisilta auttajilta planeettaenergioiden muodossa, eikä ole mitään ristiriitaa terveen itsekkyyden ja toisten huomioonottamisen välillä, koska silloin kun todella tunnistat ns. Korkeamman totuutesi ja toimit sen mukaan, se palvelee myös muita. Tämä on tosin aika ajoin  egomielellemme melkoisen vaikeakin tehtävä.

ASTROhealing

Yksi ajan haasteista on myös tunnistaa kipeät kohdat oman arvottomuudentunteen suhteen. Vaadimmeko läheisiltämme jatkuvasti hyväksyntää ja pönkitystä, koska muuten tunnemme olomme heikoksi tai huonoksi. Vai yritämmekö kenties kompensoida materiaalisilla asioilla tai statuksella sitä, että emme ole koskaan osanneet hyväksyä itseämme sellaisena kuin olemme.

Erityisesti he, joilla on ollut viime vuosina monenlaisia, välillä käsittämättömiäkin, tapahtumia elämässään, ovat valinneet olla ikäänkuin etujoukkona näille muutoksille. Jos olet herkkä energioille ja tunnistat tämän, ole huoletta, kaikki tapahtuu niin kuin pitääkin ja muutokset vievät koko ajan parempaan. Olemme tehneet valtavan huomionarvoista työtä ja elokuu pimennyksineen on merkittävä etappi tässä prosessissa.

Jos olet kiinnostunut tietämään omasta sielukäsikirjoituksestasi – haasteineen ja lahjoineen – voimme katsoa elämäsi seikkailua yhdessä.

Sydäniloa toivottaen,

Niitta

 

Suositukset

Ei voinu ulkomailta soittaa! niin isot kiitokset näin parin vuoden takaa kun autoit oikealle tielle. Nyt olisin mielenkiinnosta kysellyt taas hyviä neuvoja, ehkä sitten taas kun pääsen Suomeen. Ihanaa syksyä kaikille! ❤️
nimetön
2020. syyskuuta 04.
Alanumero: 413
VapaaEi paikallaVARATTU
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Osmo Pollari
Alanumero:
 
Jussi
Alanumero:
 
Taika
Alanumero:
 
Tarja Sahari
Alanumero:
 
Inkeri
Alanumero:
 
Niitta
Alanumero: