AJATUKSEN VOIMA IHMISEN HYVINVOINNISSA | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

AJATUKSEN VOIMA IHMISEN HYVINVOINNISSA

Ihmisen mieli on uskomaton kapistus, se tuottaa päivässä jopa 60 000 ajatusta, toki kymmeniä jopa satoja kertoja samoja.

Mieli uskoo kaiken mitä me sille kerromme. Ajatuksemme rakentavat meille tunnetiloja.

Keho ja mieli toimivat aina ja koko ajan yhdessä, ajatuksemme ja tunteemme siis vaikuttavat meidän jokapäiväiseen elämäämme, henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiimme, kun ajattelet samaa asiaa useamman kerran, niin se ajatus alkaa materialisoitumaan ja muuttumaan pikkuhiljaa todeksi.

Onko sinun ajatuksista yli 50% positiivisia? Vai sisältääkö merkittävä osa ajatuksistasi esim. pelkoa tai huolia? 

AJATUKSEN VOIMA IHMISEN HYVINVOINNISSA

Kaikkien elävien olentojen perustana on tietoisuuden värähtely, me värähtelemme eri taajuuksilla energiaa. Energialla on erittäin suuri merkitys meidän henkiseen ja fyysiseen kehoomme. Energian värähtely vaikuttaa suoraan meidän kehon soluihin ja miten ne voivat. Jopa 95 % kehon soluista uusiutuu vuosittain. 

Meidän mielellä, ajatuksilla ja tunteilla on erityisen merkittävä rooli, siihen minkä viestin solumme saavat uusiutuessa.

Tiedetään että, kun ihminen on kokenut vakavia traumoja, ne jättävät jälkensä hänen solumuistiin, josta ne periytyvät neljä sukupolvea eteenpäin jälkeläisten solumuistiin.

Suurin osa tarvitsemastamme energiasta tulee chakrajärjestelmän kautta. Chakrat ottavat vastaan energiaa kehon ulkopuolelta esim. maasta ja auringosta ja jakavat sitä kehomme elimille ja ruumiinosille, jokaisella chakralla on oma tärkeä tehtävä meidän henkisessä ja fyysisessä hyvinvoinnissa. Kun chakrat ovat tukossa tai epätasapainossa eivät kehomme elimet saa riittävästi energiaa, jos tämä tila jatkuu pitkään voi seurauksena olla jopa fyysisiä sairauksia. 

Chakrojen toiminta on kaiken hyvinvoinnin A ja O.

Ajatuksemme ohjaavat chakrojemme toimintaa

Ajatuksillamme on suuri rooli chakrojemme optimaalisessa toiminnassa. Negatiiviset ja kielteiset ajatukset kuten esim. pelko, viha tukkivat energiajärjestelmämme ja aiheuttavat meille jopa fyysisiä ongelmia. 

Jos taas ajatuksemme ovat pääosin puhtaita ja rakkaudellisia, pysyy chakrajärjestelmä kunnossa ja energia virtaa kaikkialle kehoomme niin kuin pitääkin. Tämä toimii myös käänteisesti, kun chakrat toimivat optimaalisesti, niin ne ohjaavat meidän ajatuksia positiiviseen suuntaan.

”Jos aina teet sitä, mitä olet aina tehnyt,

saat aina sitä, mitä olet aina saanut”

Albert Einstein

Einsteinin lausahduksesta voi ilmeisesti vetää johtopäätöksen, että joskus on syytä muuttaa ajatuksia. Tämä on helpommin sanottu kuin tehty.

Me voimme vaikuttaa mieleemme, esim. pelkoa sisältävät ajatukset ovat yleisempiä kielteisistä ajatuksistamme ja tiedämme, että pelon vastakohta on RAKKAUS.

Rakkaus voittaa pelon.

Lisää rakkaudellisia ajatuksia päivääsi, opettele olemaan kiitollinen, kohtaamistasi ihmisistä, asioista ja kaikista mitä ympärilläsi tapahtuu. Kiitollisuus on yksi rakkauden muoto.

Energiajärjestelmämme voi mennä tukkoon lyhyestäkin vihan puuskasta tai pelon tunteesta.

Kannattaa opetella kiinnittämään huomiota omiin ajatuksiin ja mieleen ja pyrkiä muuttamaan niitä tietoisesti positiivisiksi. Kun ihminen kehittyy henkisesti ja hänen ajatukset puhdistuvat alkavat energiajärjestelmämme pysymään kunnossa.

Olen Jussi henkinen auttaja ja parantaja. Kärsitkö väsymyksestä, alavireydestä, pahasta olosta, kivuista ja säryistä. Onko ongelmia ihmissuhteissa. Ongelma on useimmiten energia vajauksessa/haitallisissa energioissa kodissasi tai sinun energiakentässäsi

Jussi auttaa nopeasti ja tehokkaasti puhdistamalla haitalliset energiat pois, pudottaa tunnekehon minimiin, näin pelkotilat helpottaa. Tasapainottaa ja puhdistaa ckakrat niin, että ne pyörivät oikeaa nopeutta, oikeaan suuntaan ja maadoittaa sinut tiukasti äitimaahan. Poistaa kaikki energiavarkaat, sekä tekee sinulle energiatankkauksen puhtailla pyyteettömän rakkauden energioilla. Lopuksi välitän vielä parannusta tarpeiden mukaan. Kaikki tämä toteutuu reilussa kymmenessä minuutissa. Sadat tyytyväiset asiakkaat puhukoon puolestaan.

Rakkaat ystävät pitäkää ajatukset ja chakranne puhtaina ja korkea värähteisinä.

Tavoitat Jussin alanumerosta 416

Jussi kaukoparantaja

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Isabella
Alanumero:
 
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Elli Roth
Alanumero:
 
Kaia
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero: