Enkelihoito - Marjaana | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Enkelihoito - Marjaana

Enkelit ovat aina lähellämme tiedostamme sitä tai emme.

He odottavat vain tilaisuutta voidakseen työskennellä kanssamme entistä läheisemmin.
Lähes kaikissa kulttuureissa eri aikoina ympäri maapalloa on tunnettu taivaallisten auttajiemme olemassaolo. Niitä on kutsuttu eri nimillä, mutta niiden olemassaoloa on pidetty itsestään selvyytenä. Nykyisin myös kirkon piirissä puhutaan jälleen enkeleistä, heidän vaikutuksestaan ja kyvystään auttaa meitä.


Lapsena meillä useimmilla on luontainen kyky olla yhteydessä taivasmaailman ja enkeleiden kanssa. Iän myötä unohdamme tuon taidon.
Enkelihoidon  yhtenä tarkoituksena on palauttaa sinulle tuo unohtunut taito.
Enkelihoidossa  sinulla on mahdollisuus tutustua enkeleiden maailmaan, omaan suojelusenkeliisi sekä muihin ihaniin enkeleihin. Hoidon aikana opit tunnistamaan enkeleiden läsnäolon entistä tietoisemmin ja opit tapoja, joiden avulla voit jatkossa kommunikoida heidän kanssaan.
Voit saada juuri niin läheisen yhteyden enkeleihisi kuin todella haluat ja mihin itse olet valmis.
 
Enkelihoito on aina ainutlaatuinen ja yksilöllinen kokemus, joka muotoutuu omien tarpeittesi pohjalta.
Enkelit ovat Valon ja rakkauden lähettiläitä. Kun pidät yhteyttä enkeleihin päivittäin, vahvistat yhteyttäsi heihin ja he voivat auttaa sinua arjen keskellä. Vertaan sitä umpiruohoon tallattavaan polkuun. Anna polkusi enkelisi luokse muuttua leveäksi tiiviisti tallatuksi tieksi, jolloin asiointi molempiin suuntiin on nopeaa ja helppoa.

Kun olet kosketuksissa enkelisi kanssa päivittäin, et ainoastaan auta itseäsi. Sinun kauttasi enkelit voivat lähettää Valoa maailmaan auttaakseen niitäkin ihmisiä, jotka eivät tunne heitä.
olen itse ollut tällaisessa enkelihoidossa tai hoidoissa ja kokenut ne hyvin mielyttävinä ja rentouttavina, yksi kerta on jäänyt hyvin mieleen. yht äkkiä kesken hoidon minut valtasi hurja pelko ja ahdistus ja sellaine olo että  heti kun tämä hoito tästä loppuu niin syöksyn ostamaan lentolippua suomeen, jokin kummalline huoli tyttärestäni valtasi mieleni, olo oli aika inhottava suoraan sanottuna.

Kunnes sitten jostain tuli mieleen/ tunteisiin ajatus että eihän  minun tarvitse mihinkään lähteä kun voin lähettää sinne suomeen enkeleitä lapseni turvaksi. ja sitten ihan oikeasti näin miten jalkopäästä sieltä hoitopoydän päästä nousi sellainen oikein iso valkonen enkeli. ja hänellä oli ihan valtavan isot ja painavat siivet. siitä hän sitten nousi ja lähti minun lähettämäni tyttären turvaksi. ja se oli hassu tunne kun kuulin ihan korvissa  siipien suhinan. Ja minulle tuli hyvä ja rauhallinen olo.
 
Marjaana
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Elli Roth
Alanumero:
 
Kaia
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero:
 
Isabella
Alanumero: