Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Gabriel, Jofiel, Uriel

Vanhojen tekstien ja ilmestymisien myötä heitä on kaikkiaan noin 90. Arkkienkelit johtavat kaikkia muita enkeleitä ja toimivat välikätenä Jumalan ja ihmisen välisessä kanssakäymisessä. Jokaisella arkkienkelillä on oma tehtävä, omalla sektorillaan. He ovat hyvin voimakkaita, viisaita ja rakastavia sanansaattajia, jotka voivat auttaa meitä kaikilla elämän alueilla. He suojaavat ja ohjaavat meitä ja innoittavat meitä toimintaan.

Gabriel
Nimensä tarkoittaa "Jumala on vahvuuteni". Hän on vahvin sanansaattaja arkkienkeleiden joukossa. Hän on nimenomaan se enkeli, joka toi viestin Neitsyt Marialle Jeesus Nasaretilaisen syntymästä. Hän on sopusoinnun, kauneuden, puhtauden ja taiteen enkeli. Gabriel on myös syntymisen enkeli ja on ollut läsnä syntymäsi hetkellä.
Gabrielin avulla tulet löytämään elämäntehtäväsi ja ymmärtämään elämäsi suunnitelman. Hän auttaa sinua puhdistumaan kielteisistä tunteista, tuoden tilalle iloa ja rakkautta.
Jos olet eksyksissä elämäsi tiellä, niin voit pyytää Gabrielia ohjaamaan ja valaisemaan polkuasi. Hän raivaa ylimääräiset esteet edestäsi ja näin pääset vaivattomammin päämäärääsi.
Myös raskausaika, adoptio ja synnytys kuuluvat hänen valvontatehtäviinsä. Pyydä häntä avuksesi lastenkasvatukseen ja muihin perhesuhteisiin liittyvissä ongelmissa.
 
Chakra: peruschakra ja sakraalichakra
Viikonpäivä, jolloin energiansa heijastuvat maahan voimakkaimmin: perjantai
Säteen väri: valkoinen

Gabriel

Jofiel
Nimensä tarkoittaa Jumalan kauneus. Hän on viisauden, oivalluksen, valaistumisen ja kauneuden enkeli. Jofiel on paitsi oppimisen, myös ilon enkeli. Hän tuo oivallusta ja ymmärrystä, terveyttä ja vaurautta. Jofiel auttaa löytämään ratkaisut ongelmiin ja tulemaan avomielisemmiksi ja näin keskittymään paremmin Kristusmieleesi ja sitä kautta sielunsuunnitelmaasi.
Tuntuuko Sinusta siltä, että olet kadottanut valon ja ilon elämästäsi?  Jofiel voi tuoda sen luoksesi uudelleen. Voit pyytää häntä luoksesi puhdistamaan sinusta kaikki kielteiset tunteet ja tuomaan tilalle rakkautta, iloa ja valoa.
Hän opastaa Sinua luottamaan näkemykseesi ja olemaan uskollinen vakaumuksellesi.
 
Chakra:  kruunuchakra
Viikonpäivä, jolloin energiansa heijastuvat maahan voimakkaimmin: sunnuntai
Säteen väri: keltainen

Uriel
Nimensä tarkoittaa "Jumalan valo", ja hän on hyvin viisas arkkienkeli. Hän on rauhan- ja luonnon enkeli.
Kun tarvitset sopusointua ja rauhaa elämääsi, pyydä hänen apuaan. Uriel auttaa Sinua irtautumaan peloista ja saamaan yhteyden sisimpäsi rauhaan ja viisauteen. Hän tuo ymmärrystä, itseluottamusta, ja hän poistaa negatiivisia muistojamme. Hän tuo apua maailman epävakaisiin tilanteisiin, kuten sotiin, konflikteihin ja luonnon mullistuksiin, sekä ihmisten mieliin.
Hän esiintyy purppuranpunaisessa ja kultaisessa säteessä ja tämä väri edustaa muutoksen ja anteeksiannon voimaa. Se sisältää puhtaan hengen violettia sekä toiminnan punaista, sen vuoksi se lisää halukkuutta palvella henkisesti. Kulta kuvastaa viisautta.
 
Säteen väri: purppuranpunainen ja kulta
Chakra: solar plexus chakra
Viikonpäivä, jolloin energiansa heijastuvat maahan voimakkaimmin: torstai
 
Soita minulle, niin keskustelen kanssasi mielellään lisää!

Elli
 

Henkisyys kattaa monia eri suuntauksia länsimaisista filosofioista itämaisiin opetuksiin, maailmankaikkeuden laeista noitarituaaleihin, parantavista kristalleista meditaatioon. Jokaisella näistä on yksi päämäärä: löytää tie selkeyteen, vaurauteen ja onnellisuuteen. Toisin sanoen mielenrauhaan ja sisäiseen tasapainoon.

Löytääksemme tasapainon elämässä sielu tarvitsee rakkautta ja onnellisuutta. Henkisen opastuksen avulla sinäkin voit kokea, miten näkyvän maailman ulkopuolinen maailma voi tuoda rakkautta ja onnea elämääsi ja miten voit saavuttaa sisäisen tasapainon taivaan energioiden avulla. Ota yhteyttä henkiseen neuvonantajaan ja koe oma mielenrauhasi!


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Eila
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Raili
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero:
 
Sanna Swan
Alanumero:
 
Sirpa Karhu
Alanumero: