Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Ihanat yksisarviset

Yksisarvinen on useimmiten väriltään valkoinen ja hahmoltaan hevosen näköinen. Joskus se voidaan kuvata myös hempeissä pastelli väreissä. Jos näet yksisarvisen jonkin värisenä niin väri on viesti sinulle.

Yksisarvinen on hyvin henkinen olento joka värähtelee korkeissa ulottuvuuksissa. Siitä säteilee rauhaa, viisautta ja iloa. Sen silmät ovat hyvin tummat ja katse loistaa tähtiä. Se ei oikeastaan ääntele lainkaan mutta saattaa ahdistettuna karjua raivokkaasti. Yksisarvista pidetään villinä ja kesyttömänä yksineläjänä vain harvoin ne kokoontuvat laumoiksi.

Sarvi on merkki valaistumisesta ja kasvaa kolmannen silmän kohdalla otsassa. Sarvi kuvataan usein kierteiseksi. Sarven tyvessä kerrotaan olleen joskus punainen rubiini joka on äärimmäisen suojeleva. Koska sarvella on ajateltu olevan parantavia ja maagisia kykyjä sarvi on ollut hyvin haluttua kauppatavaraa. Ja tästä syystä yksisarviset ovat joutuneet metsästyksen kohteeksi. Joskus yksisarvisilla on myös siivet. Siivet kuvaavat sydänchakran kehittymistä. Yksisarvisten uskotaan olevan ylösnousseita hevosia ja tästä syystä ne ovatkin olleet täällä maan päällä myös oppimassa elämän kaarensa oppiläksyjä.

päällä myös oppimassa elämän kaarensa oppiläksyjä

Kehittyessään henkisellä tiellään niistä tulee valaistuneita ja viisaita ja loppujen lopuksi yksisarvisia. Ne saavat palvella maailmankaikkeutta ja kehitys jatkuu henkisellä tiellä ja kohoavat myös arvojärjestyksessään yhä ylemmäs. Ensimmäinen tiedossa oleva maininta yksisarvisista on jo vuodelta 416 eaa.

Kultaisen atlantiksen aikoihin yksisarviset olivat tiiviissä yhteistyössä ihmisten kanssa mutta energioiden romahdettua ne joutuivat lopettamaan kommunikoinnin ihmisten kanssa koska värähtelytaajuus laski liian alas. Onneksi yksisarviset ovat nyt palanneet ihmisten keskuuteen ja opastavat meitä onnellisuuteen ja iloon. Yksisarvisten kanssa pystyy kommunikoimaan telepaattisesti. Tärkein asia on pitää oma mieli positiivisena jos haluaa yhteyden yksisarvisiin. Ne ovat tavattoman hauskoja olentoja jotka kannustavat ennenkaikkea iloon ja onnellisuuteen elämässä. Kun niihin saa yhteyden ei ole tylsää tai ikävää hetkeä niiden kanssa vaan saa iloita ja nauraa.

monasti juuri lapset kertovat näkevänsä yksisarvisia

Monasti juuri lapset kertovat näkevänsä yksisarvisia. Lapset ovatkin aitoja ja viattomia ja avoimia ottamaan vastaan ja tällaiset asiat kutsuvat yksisarvisia lähelle. Minulla on yksi ihana kokemus yksisarvisten kanssa jonka haluan kertoa. Monta päivää olin miettinyt itselleni energia-tai enkelihoitoa. Sopivaa hetkeä ei vaan tahtonut järjestyä. Sitten yhtenä iltana hetki oli otollinen, sain hoitajan paikalle. Olin ajatellut pyytää enkeleitä paikalle ja vähän opastusta elämääni. Kesti ja kesti ja aloin jo ihmetellä että missä ne enkelit nyt on kun ei näy eikä tunnu mitään. Kunnes sitten aloin hahmottaa ihania yksisarvisia ympärilläni. Tässä tapahtumassa niitä oli peräti neljä, kaksi molemmin puolin. Ja voi miten kauniita ne olivat! Ne silmät ja upeat harjakset! Vähän ihmettelin, että mitäs nyt tapahtuu? Sitten sain telepaattisesti viestejä ja ohjeita juuri niihin asioihin joita olin miettinyt ja viimeksi vielä sen tärkeän neuvon, että ole reilusti iloisempi me autamme sinua nauramaan! Sitten ne halusivat vielä näyttää minulle jotain. Mutta sanoivat, että tänään näet vain vähän seuraavalla kerralla lisää... Katsoin ikäänkuin moniulotteisen kristallin läpi ja näin häikäisevän kauniin maailman. Voi mikä väri loisto siellä oli ja aivan kuin kaikki olisi ollut jotenkin kullattu. Henkeä salpaava maailma kertakaikkiaan. No, sieltä oli kuitenkin palattava takaisin mutta lohduttavaa on tieto, että pääsen vielä uudestaan katsomaan tuota paikkaa. Kunhan muistan neuvon: Iloa elämään.

Marjaana

Välitän sinullekin mielelläni henkimaailman viestejä, jos tarvitset apua omaan henkiseen hyvinvointiin tai kehitykseen.

Henkisyys kattaa monia eri suuntauksia länsimaisista filosofioista itämaisiin opetuksiin, maailmankaikkeuden laeista noitarituaaleihin, parantavista kristalleista meditaatioon. Jokaisella näistä on yksi päämäärä: löytää tie selkeyteen, vaurauteen ja onnellisuuteen. Toisin sanoen mielenrauhaan ja sisäiseen tasapainoon.

Löytääksemme tasapainon elämässä sielu tarvitsee rakkautta ja onnellisuutta. Henkisen opastuksen avulla sinäkin voit kokea, miten näkyvän maailman ulkopuolinen maailma voi tuoda rakkautta ja onnea elämääsi ja miten voit saavuttaa sisäisen tasapainon taivaan energioiden avulla. Ota yhteyttä henkiseen neuvonantajaan ja koe oma mielenrauhasi!


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Eva Maria
Alanumero:
 
Inka
Alanumero:
 
Lotta
Alanumero:
 
Sarita
Alanumero:
 
Sanna Swan
Alanumero:
 
Selina
Alanumero: