Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Jeremiel, Zadkiel, Metatron

Vanhojen tekstien ja ilmestymisien myötä heitä on kaikkiaan noin 90. Arkkienkelit johtavat kaikkia muita enkeleitä ja toimivat välikätenä Jumalan ja ihmisen välisessä kanssakäymisessä. Jokaisella arkkienkelillä on oma tehtävä, omalla sektorillaan. He ovat hyvin voimakkaita, viisaita ja rakastavia sanansaattajia, jotka voivat auttaa meitä kaikilla elämän alueilla. He suojaavat ja ohjaavat meitä ja innoittavat meitä toimintaan.

Jeremiel
Nimensä tarkoittaa: Jumalan armo.

Arkkienkeli Jeremielillä on voimakas yhteys henkimaailmaan. Hän auttaa Sinua muutoksen keskellä hienovaraisin viestein ja selkounien avulla. Hän auttaa Sinua kehittämään selvänäköisyyttä, vastaanottamaan profeetallisia visioita, ymmärtämään unien merkityksiä ja valikoimaan hyviä muistoja elämän varrelta, jotka vaikuttavat tulevaisuuteesi positiivisella tavalla.

Hän tuo Jumalalta lohduttavia ja kannustavia viestejä niille, jotka ovat jostain syystä hieman lannistuneita. Hän auttaa myös ihmisiä näkemään kaikki asiat positiivisessa valossa ja tarkastelemaan elämäänsä jotta olisi mahdollista tehdä tarvittavia muutoksia sen muuttamiseksi vielä parempaan suuntaan.

Pyydä Jeremieliä avuksesi jos haluat tarkastella omaa elämääsi ja tutkia oletko tekemässä oikeita ratkaisuja. Jeremiel auttaa sinua tarkastelemaan menneisyyttäsi ja tekemään tämän pohjalta positiivisia ratkaisuja jotta voisit tulla vielä entistä vahvemmaksi ja rakastavammaksi ihmiseksi.

Jeremiel haluaa muistuttaa, että vaikka elämä on kovaa, haastava, ja suorastaan ​​tuskallista ajoittain, se on myös uskomaton lahja ... Hänen rauhoittava pehmeä läsnäolo tarjoaa kauniin hengähdystauon kaikille, jotka ovat tienhaarassa, tai kamppailevat muutoksien edessä.
Jeremielin säteen väri on violetti.

Jeremiel, Zadkiel, Metatron

Zadkiel
Nimensä tarkoittaa: Jumalan oikeamielisyys.

Arkkienkeli Zadkiel auttaa erityisesti vapautumaan kaikesta kielteisestä, joka estää meitä avautumasta muutokselle. Hän on siis vapauden, ilon ja anteeksiannon arkkienkeli.
Zadkiel on hyvin voimakas kielteisten energioiden, ajatusten ja pelkojen poistaja.  Voit pyytää Zadkielia luoksesi kun haluat olla suvaitsevaisempi ja vapautua katkeruudestasi.
Pelko on rakkauden vastakohta. Se on läsnä jokaisessa muodossa eripuraa. Siihen kuuluu syyllisyys, viha, kauna, ahdistus ja syytökset.

Anteeksianto ei ole aina helppoa. Kun olet vihainen, syytät, paheksut ja vihaat. Nämä tunteet ovat tuskallisia ja eivät vain mene itsestään pois. Jos emme tiedä, miten annamme anteeksi itsellemme tai muille, niin Jumala tietää ja Jumala näyttää meille tietä. Anna arkkienkeli Zadkielin olla Sinun ja Jumalan välillä. Näin pelko muuntuu rauhaksi, totuudeksi ja rakkaudeksi.

Voit kutsua Zadkielia avuksesi myös, mikäli sinun täytyy muistaa jotain tärkeää tai olet vaikka hukannut jotain. Zadkiel auttaa sinua muistamaan tärkeitä asioita ja on näin Sinun apunasi arkisissakin asioissa.

Chakra:  sieluchakra
Viikonpäivä, jolloin energiansa heijastuvat maahan voimakkaimmin: lauantai
Säteen väri: violetti

Metatron
Nimensä tarkoittaa: Hän, jolla on lupa nähdä Jumalan kasvot.

Hän on yksi voimallisimmista arkkienkeleistä. Hän on enkelten kuningas. Metatronin voima on tulista, jopa liian voimakasta joillekin, mutta ei hätää, silloin hän pysyy taustalla.
Hänet tunnetaan Jumalan palvelijana, taivaallisena kirjurina, joka välittää Jumalan päivittäiset ohjeet kaikille arkkienkeleille.

Hän on vastuussa tähtiporttichakramme avautumisesta ja hän auttaa meitä puhdistamaan koko chakrajärjestelmämme ja avautumaan puhtaimmalle, korkeimmalle mahdolliselle valolle.
Hän vaikuttaa ihmisen kaltaiselta, koska kerran hän vaelsi maan päällä ihmisen muodossa ja hänen nimensä oli Enoch. Tuolloin hän oli taitava profeetta, joka tiesi kaiken taivaallisista salaisuuksista ja hän eli niin hurskaasti, että Jumala otti hänet suoraan taivaaseen elossa.
Metatron oli enkeli, joka johti Mooseksen perheen Israeliin turvallisesti aavikon halki. Hän edustaa Jumalan pyhintä voimaa ja hän on tehokas, puhdas ja oikeudenmukainen. Hän edistää jumalallisen tietoisuuden ja henkisen kehityksen saavuttamista.

Voit pyytää Metatronia avuksesi henkisellä tielläsi; hän opastaa sinua ja tasoittaa sinun polkuasi ja auttaa sinua löytämään elämäntehtäväsi.

Metatronilla on aina ollut sydämessään erityinen paikka lapsille ja hän opastaa heitä niin maan päällä kuin taivaissa. Varsinkin yliaktiiviset ja käytöshäiriöiset lapset ovat lähellä hänen sydäntään.

Chakra:  tähtiporttichakra
Viikonpäivä, jolloin energiansa heijastuvat maahan voimakkaimmin: sunnuntai
Säteen väri: oranssi

Soita minulle, niin keskustellaan aiheesta lisää.

Sydämellä: Elli

Henkisyys kattaa monia eri suuntauksia länsimaisista filosofioista itämaisiin opetuksiin, maailmankaikkeuden laeista noitarituaaleihin, parantavista kristalleista meditaatioon. Jokaisella näistä on yksi päämäärä: löytää tie selkeyteen, vaurauteen ja onnellisuuteen. Toisin sanoen mielenrauhaan ja sisäiseen tasapainoon.

Löytääksemme tasapainon elämässä sielu tarvitsee rakkautta ja onnellisuutta. Henkisen opastuksen avulla sinäkin voit kokea, miten näkyvän maailman ulkopuolinen maailma voi tuoda rakkautta ja onnea elämääsi ja miten voit saavuttaa sisäisen tasapainon taivaan energioiden avulla. Ota yhteyttä henkiseen neuvonantajaan ja koe oma mielenrauhasi!


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Eila
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero:
 
Heidi
Alanumero:
 
Sarita
Alanumero:
 
Selina
Alanumero: