Kirje äidille | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Kirje äidille

Oletko koskaan ajatellut kirjoittaa kirjettä äidillesi? Kirje toimii hyvänä välineenä tutustua sekä itseesi että omiin juuriisi.

Äitinä saatat tietämättäsi siirtää eteenpäin samoja virheitä, joista syytät omaa äitiäsi. Mikä parasta, sitä kirjettä ei tarvitse koskaan lähettää!

On melko tavallista, että meille soittaa levoton äiti, joka kokee menettäneensä aikuisen tyttärensä. Usein kyse on vain tyttären tarpeesta katkaista napanuoransa ja päästä kasvamaan omaksi aikuiseksi itsekseen. Prosessin valmistuttua hänen on hyvä taas palata äidin luo nyt aikuisena ja itsenäisenä. Tytär alkaa usein kaivata omaa äitiään viimeistään omaa lastaan odottaessaan.

Tytär alkaa usein kaivata omaa äitiään viimeistään omaa lastaan odottaessaan.

On erityyppisiä äitejä. Äiti voi olla hyvä ystävä, rajoja asettava ja rakkautta antava äiti, marttyyriäiti tai pahana äitipuolena koettava äiti.

Kaveriäidit lisääntyvät koko ajan. He ovat lämpimiä ja oikeudenmukaisia. Rajoja asettava äiti on hänkin lämmin, mutta hän asettaa rajat. Myös marttyyriäiti on lämmin, mutta osaa taitavasti syyllistää läheisiään. Ikävin ja onneksi myös harvinaisin äitityyppi on paha äitipuoli, joka sekä syyllistää että käyttäytyy kylmäkiskoisesti.

Varsinkin leikki-ikäiselle tytölle äidin antama kannustus on tärkeää. Mikäli äiti on syyllistävä, tytär kokee itsensä helposti epäonnistuneeksi ja kantaa tuota tunnetta mukanaan pitkälle aikuisuuteen saakka. Tytär voi myös kuvitella, että hänen elämäntehtävänsä on pitää äidistä hyvää huolta.

Haluatko miettiä omaa äitiyttäsi tai tyttärenä oman äitisi motiiveja? Soita minulle  ja jutellaan lisää!
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Isabella
Alanumero:
 
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Elli Roth
Alanumero:
 
Kaia
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero: