Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Kun menet tärkeään tapaamiseen

Neuvot ovat vanhoja käytännön elämää varten, jotta eläisimme onnellisina täällä. Nämä tiedot mitä jaan ovat olleet Atlantiksenkin aikaan ollutta tietoa. Ja normaalia käytäntöä.

Meillä jokaisella on elämässä tilanteita joissa pitää kohdata tärkeä ihminen ja tehdä häneen vaikutus.

Mennessämme esimerkiksi työhaastatteluun. On tärkeää puhdistaa oma energiakenttä eri syistä joita alla annan esimerkillisesti; neuvomallani tavoin.

Meillä hyvin monilla laajassa ystäväpiirissämme ystäviä, jotka eivät hallitse elämää kuten me. Kun me toimimme tällaisten ystävien kanssa joilla on esimerkiksi alkoholin kanssa ongelmia.  Tai ovat jatkuvasti tekemisissä viranomaisten kanssa, lapsia otetaan sosiaalihuoltoon, painivat raha- ja parisuhdeongelmien kanssa.  Eivät saa itseään niskasta kiinni tai kaikki jää kesken.

Heidän energiansa jäävät meidän energiakenttäämme. Meidät saatetaan lukea väärin. On tärkeä, että puhdistamme ne omista energiakentistämme. Tullessamme tällaisen ihmisen luota jolla on ns. negatiiviset energiat. Vihreä poistaa tämän.  Laita esimerkiksi vihreä kangas kehollesi, joka poistaa tämän energian sinun energiakentistäsi.

Tämä on erityisen tärkeää kun menet esimerkiksi työhaastatteluun, että sinut luetaan sinuna, omana itsenäsi.

...työhaastatteluun, että sinut luetaan sinuna, omana itsenäsi.


Jopa selvänäkijä voi erehtyä lukemaan toista ihmistä tämän energioista eikä ihmistä tämän energiakentän takana.

Herkkänä ihmisenä toinen voi lukea myös rakastettunsa petturuuden. Oman kumppaninsa, tuntien tämän rakastelun aikana ylleen levittyvänä energiana omasta kumppanistaan. Kokemus voi olla hyvinkin tyrmäävä ja shokeeraava.  Tietää kuka on ollut kumppanin lähellä, tutustuen tämänkin seksuaalisuuteen.  Kontaktiin mitä on vastikään ollut. 

Oletko huomannut kuinka tunnelma, kivakin jää kun lähdet kyläpaikasta. Tästä voit saada osviittaa asiasta, kuinka energiat tarttuvat joskus ollen jopa kuonana energioissamme.

Muistathan miten voimme hyvin kun rämmimme vihreissä pusikoissa lapsina, ollen vapaasti itsemme. smiley

Minä myös puhdistan ja voimaan energioita. Chakrojen, eli energiakenttien hoito on hyvin tärkeää kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannaltasi. Terveen kehon ylläpitämisessä ja ennalta ehkäisyssä. Aurassa, eli energiakentässämmekin on mahdollista olla kaikki spektrin, sateenkaaren värit.

Aurassa, eli energiakentässämmekin on mahdollista olla kaikki spektrin, sateenkaaren värit.

Kun otat yhteyttä, teemme tämän yhdessä toimien. Me voimme myös voimata sinulle haluamiasi asioita. Voit myös voimata itse asioita omaan energiakenttääsi kuten vaurautta.  Ota voimasi käyttöön ja ole onnellinen. 

Rakkaudella sinulle kallis ystäväni;   

Ishtar-Maria.

Henkisyys kattaa monia eri suuntauksia länsimaisista filosofioista itämaisiin opetuksiin, maailmankaikkeuden laeista noitarituaaleihin, parantavista kristalleista meditaatioon. Jokaisella näistä on yksi päämäärä: löytää tie selkeyteen, vaurauteen ja onnellisuuteen. Toisin sanoen mielenrauhaan ja sisäiseen tasapainoon.

Löytääksemme tasapainon elämässä sielu tarvitsee rakkautta ja onnellisuutta. Henkisen opastuksen avulla sinäkin voit kokea, miten näkyvän maailman ulkopuolinen maailma voi tuoda rakkautta ja onnea elämääsi ja miten voit saavuttaa sisäisen tasapainon taivaan energioiden avulla. Ota yhteyttä henkiseen neuvonantajaan ja koe oma mielenrauhasi!


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Eva Maria
Alanumero:
 
Inka
Alanumero:
 
Siruska
Alanumero:
 
Sirpa Karhu
Alanumero:
 
Allan
Alanumero:
 
Sanna Swan
Alanumero: