Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Manifestointi, hyväksynnän ja kiitollisuuden voima

Monet meistä ovat joskus turvautuneet manifestointiin tavoitteiden saavuttamiseksi. Olemme tehneet listoja tavoitteista, visualisoineet itsemme saavuttamassa niitä ja olemme odottaneet kärsivällisesti, että ne toteutuisivat elämässä. Tämä menetelmä toimii noin 80 prosenttia ajasta, mutta henkisen heräämisen myötä halu manifestoida voi vähitellen vähentyä.

Manifestoinnista luopuminen tapahtuu siinä vaiheessa, kun ymmärtää että kaikki mitä elämässä tapahtuu, on täydellistä ja tarkoitettua. Tämä ei tarkoita, etteikö ongelmia olisikaan, mutta jokaisella ongelmalla nähdään olevan jokin arvo. Elämän virtaan yhdistymällä ja manifestoinnista luopumalla elämästä tulee helpompaa. Manifestoidessa keskitytään niin paljon siihen, mitä halutaan saavuttaa, ettei ehkä huomatakaan kaikkea muuta ympärillä tapahtuvaa. Manifestoinnin vähentämisen jälkeen voikin havahtua siihen, että elämässä ja ympäröivässä maailmassa on jo nyt paljon kaunista ja arvokasta. Kiitollisuus ja asioiden hyväksyminen sellaisina kuin ne ovat nousevat keskiöön. 

Manifestointi, hyväksynnän ja kiitollisuuden voima
 
Keskittymällä enemmän jumalallisen kanssa linjautumiseen, elämään alkaa virrata enemmän sitä, mitä tarvitset ja mitä haluat. Tämä oivallus johtaa vähitellen siihen, että elämästä tulee harmonisempaa ja kiitollisuuden täyteistä. Manifestointi voi kuitenkin siis edelleen olla hyödyllistä, kunhan se ei hallitse elämääsi. Jos kiintyy niihin asioihin, joita yrittää manifestoida, laskee myös värähtelyään ja vaikeuttaa vastaanottamista. Tärkeää on keskittyä energioihin kuten yltäkylläisyyteen ja onnellisuuteen, ja pitää mieli avoimena. Hyväksynnän ja kiitollisuuden kautta voi saavuttaa harmonian elämässä. Manifestointi on myös loistava keino luoda positiivisia tuloksia ja auttaa saamaan aikaan erilaisia kokemuksia ja tapahtumia. Manifestointi ei ole keino ahneuteen, asioiden vaatimiseen tai siihen että odottaa asioiden tapahtuvan tietyllä tavalla. 
 
Jotta manifestointi onnistuisi, sinun täytyy pitää mielesi avoimena ja työskenneltävä tietoisesti. Toki voit manifestoida miljoona dollaria, jos panostat siihen, mutta siitä siinä ei pohjimmiltaan todellakaan ole kyse. Sen sijaan kannattaa valita elämän kokonaisenergian, kuten yltäkylläisyyden, onnellisuuden, rauhan ja niin edelleen, manifestointi. Joskus asioiden, joiden emme halua tapahtuvan, on tapahduttava suuremman hyvän vuoksi, ja tämän virran estäminen voi vain vaikeuttaa asioita. Jotta voisit manifestoida avoimuudesta käsin, yritä manifestoida pikemminkin tunnetta kuin lopputulosta. Kun teet näin, myös manifestointisi onnistuu paljon paremmin.
 
Sanotaan esimerkiksi, että tarvitset lisää rahaa elämääsi. Sen sijaan, että pyytäisit 100 euroa, yritä manifestoida elämääsi enemmän turvallisuutta ja vakautta. Rahan sijasta saatat huomata, että sinulle tarjotaan palkankorotusta, uutta työtä tai löydät uuden mahdollisuuden ansaita rahaa. Tämä on paljon avoimempaa ja sallii sinun todella nähdä kaiken sen potentiaalin, joka universumilla on sinulle. Jos vain visualisoit 100 euron setelin, rajoitat muita lukuisia mahdollisuuksia, joita maailmankaikkeus saattaa yrittää tarjota sinulle. Joskus sinun on luotettava siihen, että jumalallisella maailmankaikkeudella on sinulle suurempi ja mahtavampi suunnitelma, jota et voi tällä hetkellä käsittää. On hyvä siis pitää tämäkin mielessä, kun on kyse asioiden manifestoinnista. 
  
Riippumatta siitä, mitä yrität manifestoida elämässäsi, tässä ovat askeleet, jotka sinun on otettava: 
Kirjoita ylös, mitä tahdot manifestoida. 
Visualisoi haluamasi; näe itsesi saavuttamassa tuo tila (harjoittele tätä muutaman kerran päivässä). 
Usko, että ansaitset olla siinä tilassa. 
Tunne tuo tila ja usko, että se on jo sinun - toimi kuin sinulla jo olisi se, mitä tavoittelit. 
Irrottaudu lopputuloksesta ja luota maailmankaikkeuden voimaan. 
 
Manifestointia on hauska kokeilla, ja saatat jopa huomata, että voit materialisoida asioita elämässäsi melko nopeastikin käyttämällä tätä menetelmää. Muista vain, ettet takerru liikaa lopputulokseen. Manifestoinnin tärkein vaihe on tämä viimeinen- Irrottaudu lopputuloksesta ja luota universumin voimaan. 
 
Kysy lisää tulkitsijoiltamme soittamalla numeroon 0700 03 445. He auttavat parhaansa mukaan elämän kaikilla osa-aluieilla!
 
 

Henkisyys kattaa monia eri suuntauksia länsimaisista filosofioista itämaisiin opetuksiin, maailmankaikkeuden laeista noitarituaaleihin, parantavista kristalleista meditaatioon. Jokaisella näistä on yksi päämäärä: löytää tie selkeyteen, vaurauteen ja onnellisuuteen. Toisin sanoen mielenrauhaan ja sisäiseen tasapainoon.

Löytääksemme tasapainon elämässä sielu tarvitsee rakkautta ja onnellisuutta. Henkisen opastuksen avulla sinäkin voit kokea, miten näkyvän maailman ulkopuolinen maailma voi tuoda rakkautta ja onnea elämääsi ja miten voit saavuttaa sisäisen tasapainon taivaan energioiden avulla. Ota yhteyttä henkiseen neuvonantajaan ja koe oma mielenrauhasi!


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Selina
Alanumero:
 
Taika
Alanumero:
 
Eila
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero:
 
Kristiina
Alanumero: