Mistä johtuu, että toisilla ihmisillä on korkeampi vastustuskyky, viruksia ja taudin aiheuttajia vastaan | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Mistä johtuu, että toisilla ihmisillä on korkeampi vastustuskyky, viruksia ja taudin aiheuttajia vastaan

Mistä johtuu, että toiset ihmiset sairastuvat vuosittain herkemmin viruksien aiheuttamiin influenssa epidemioihin, kun taas toisiin kanssa kulkijoihin tauti ei tartu juuri koskaan.

Oletko miettinyt, miksi toisilla ihmisillä on korkeampi vastustuskyky kuin toisilla. 

Tekijöitä voi olla useita mm. ravinto, yleiskunto, vitamiini ja hivenaine taso.

Kaikki edellä mainitut seikat vaikuttavat meidän energiatasoon, me kulutamme päivä rutiineissamme tietyn määrän energiaa ja meidän pitää saada sitä jostain lisää vähintäänkin sama määrä.

Myös psyykkiseen puoleen liittyvillä asioilla on iso vaikutus energian kulutukseen; erilaiset pelkotilat, huolet, murheet, vaikeat ja haastavat elämäntilanteet, työssä viihtyvyys, parisuhteen ongelmat, kuluttavat energioitamme huomattavasti enemmän kuin fyysinen rasitus.

Henkisellä hyvinvoinnilla on suurin vaikutus meidän energiatasoon, kun energiatasomme laskee, meidän vastustuskyky sairauksia vastaan myös laskee.

vastustuskyky

Kun ihminen sairastuu esim. masennukseen, joka on heijaste hänen henkisestä tilasta. Tässä tilassa ihmisen toimintakyky yleensä romahtaa lähes kokonaan, samalla hänen energioiden taso romahtaa. Mikäli masennus potilaan energiatasoa pystytään nostamaan, alkaa myös masennus helpottamaan.

Ihminen on erittäin suuressa määrin henkinen olento, jonka jokaisessa solussa atomit värähtelee   x hertziä energiaa, mitä korkeampi puhtaan energian määrä on, sitä korkeampi on myös solujen värähtely ja kääntäen, mitä alhaisempi on energiataso, sitä alhaisempi on solujen atomien värähtelytaso, sitä huonommin solut voivat, joka laskee ihmisen vastustuskykyä. Solut ovat kehon perus rakennusaineita.

Peilataan sama asia kasveihin, jotka ovat myös eläviä ja niiden solukossa värähtelee energia. Kasvit saavat voimansa valosta ja vedestä, mikäli näitä ei ole riittävästi alkaa kasvi voimaan huonosti, kasvu hidastuu, taudit tarttuvat siihen herkemmin. Kun valon ja veden määrää lisätään, kasvu kiihtyy ja kasvi voimistuu, koska energian määrä lisääntyy ja vastustuskyky kasvaa.

Myös erilaiset haitalliset ja negatiiviset energiat ovat ihmisen fyysisessä sekä energia kehossa hyvin yleisiä, ne laskevat meidän solujen värähtelyn matalaksi ja näin vastustuskyky heikkenee. Nämä alhaiset energiat sulkevat useimmiten myös meidän chakra järjestelmän, jonka tehtävä on nimenomaan jakaa kehon eri osille energiaa. Haitalliset energiat tunnistaa usein mm. väsymyksestä, uni vaikeuksista, huonosta epämääräisestä olotilasta tai voi esiintyä jopa fyysisiä kipuja.

Suuret henkiset voimat ja riittävän korkean värähtelyn omaava energiahoitaja pystyy pureutumaan ja korjaamaan edellä mainittuja ongelmia. Kaikki voi tapahtua ilman fyysistä kontaktia. Riittää, että auttaja saa energiayhteyden hoidettavaan henkilöön, esim. äänen perusteella.

Jussi henkinen auttaja ja parantaja pystyy mittaamaan aurastasi mm. energiatason ja värähtelytaajuuden. Jussilla on pitkä ja ansiokas kokemus energiatyöskentelystä, tuhannet avun saaneet tyytyväiset asiakkaat todistavat tämän. 

Puhdistan nopeasti ja tehokkaasti kaikki haitalliset energiat pois. 

Korjaan  chakra järjestelmän toimintakuntoiseksi, niin, että se toimii optimaalisesti ja kaikki kehon osat saa energiaa.

Teen sinulle energiatankkauksen, puhtailla pyyteettömän rakkauden energioilla ja nostan solujen värähtelytason niin korkealla, kuin se on kunkin yksilön kohdalla mahdollista. Lopuksi välitän vielä parannusta. 

Tavoitat Jussin alanumerosta 416

Jussi kaukoparantaja


Henkisyys kattaa monia eri suuntauksia länsimaisista filosofioista itämaisiin opetuksiin, maailmankaikkeuden laeista noitarituaaleihin, parantavista kristalleista meditaatioon. Jokaisella näistä on yksi päämäärä: löytää tie selkeyteen, vaurauteen ja onnellisuuteen. Toisin sanoen mielenrauhaan ja sisäiseen tasapainoon.

Löytääksemme tasapainon elämässä sielu tarvitsee rakkautta ja onnellisuutta. Henkisen opastuksen avulla sinäkin voit kokea, miten näkyvän maailman ulkopuolinen maailma voi tuoda rakkautta ja onnea elämääsi ja miten voit saavuttaa sisäisen tasapainon taivaan energioiden avulla. Ota yhteyttä henkiseen neuvonantajaan ja koe oma mielenrauhasi!


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Kristiina
Alanumero:
 
Sandra
Alanumero:
 
Taika
Alanumero:
 
Carin Bremer
Alanumero:
 
Tarja Sahari
Alanumero:
 
Katariina
Alanumero: