Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Mitä tehdä, kun et tiedä, mitä tehdä?

Oletko eksyksissä? Tunnetko olevasi jumissa tai hämmentynyt siitä, mitä polkua sinun pitäisi kulkea? Me kaikki koemme tällaisia tunteita joskus, ja mitä kauemmin nämä tunteet viipyvät, sitä voimakkaammiksi ne muuttuvat. Silloin ne alkavat sotkeutua muihin tunteisiin, tehden tilanteesta entistä monimutkaisemman.

Mitä elämä yrittää opettaa sinulle, kun tunnet itsesi epävarmaksi? Kun tuntuu siltä, että jatkat umpikujaan ajautumista tai et tiedä, mikä olisi seuraava oikea askel? Elämä haluaa sanoa: pysähdy. Lopeta kulkemasta polkua, joka ei vie sinua mihinkään. 
  
Mitä tehdä, kun et tiedä, mitä tehdä?

Jos tunnet olevasi umpikujassa, se johtuu siitä että ehkä tosiaan olet sellaisessa? Voit joko kääntyä takaisin ja palata samaa reittiä vähin äänin, tai voit oppia hyppäämään esteen yli. Kumpikaan näistä vaihtoehdoista ei ole välttämättä toinen toistaan parempi – ratkaisu on sinusta itsestäsi kiinni. Näin elämä pakottaa sinut pysähtymään ja odottamaan opastusta. 
 Pysähtyminen voi tuntua pelottavalta, mutta jos sallit itsesi täysin hyväksyä nykyhetken ja keskittyä siihen, huomaat, kuinka helppoa ja sujuvaa siitä tulee. Tässä on luettelo siitä, mitä voit tehdä: 
 
  1. Lopeta kaikki tekemisesi ja ajatuksesi kyseessä olevan asian suhteen. Jos olet ajatellut tietyllä tavalla, vaihda näkökulmaasi tai tutki toista vaihtoehtoa tai ajatuslinjaa. Tämä luo uutta energiaa, jolla on voima siirtää sinut uuteen suuntaan. 
  2. Kiinnitä huomiota tunteisiisi, sillä ne ovat tunneohjausjärjestelmäsi. Huomioi, missä ja milloin tunnet olosi hyväksi. Seuraa näitä hyviä tunteita. Jos olet hämmentynyt siitä, miltä sinusta tuntuu, palaa vaiheeseen yksi ja keskity vain tosiasioihin ilman tunteita. Kuvittele olevasi ulkopuolinen henkilö ja mieti, miten neuvoisit itseäsi. 
  3. Luota vaistoosi. Kun pelkkä logiikka ei riitä ongelman ratkaisemiseen, turvaudu intuitioosi. Intuitiomme on useimmiten oikeassa ja harvoin ohjaa sinua harhaan. Yhdistyäksesi intuitioosi harjoittele meditoimista, käy kävelyllä luonnossa, rentouta mielesi ja kehosi ja etsi ohjausta. Elämä opastaa sinua, mutta vasta kun pysähdyt ja antaudut tilanteellesi. Kun teet näin, vastaus tulee kevyesti liidellen kuin höyhen ja huomaat, että se on ollut sinussa koko ajan – et vain ole voinut nähdä sitä ennen. 
 
Pysähtyminen ja itsensä kuunteleminen voivat tuntua haastavilta, mutta juuri siinä piilee polku eteenpäin. Hyväksy tämä hetki ja löydä sisäinen opastuksesi, joka on aina ollut sinussa valmiina auttamaan. 
 
Kysy neuvoa tulkitsijoiltamme soittamalla numeroon 0700 03 445. He auttavat parhaansa mukaan elämän kaikilla osa-aluieilla!
 
 

Henkisyys kattaa monia eri suuntauksia länsimaisista filosofioista itämaisiin opetuksiin, maailmankaikkeuden laeista noitarituaaleihin, parantavista kristalleista meditaatioon. Jokaisella näistä on yksi päämäärä: löytää tie selkeyteen, vaurauteen ja onnellisuuteen. Toisin sanoen mielenrauhaan ja sisäiseen tasapainoon.

Löytääksemme tasapainon elämässä sielu tarvitsee rakkautta ja onnellisuutta. Henkisen opastuksen avulla sinäkin voit kokea, miten näkyvän maailman ulkopuolinen maailma voi tuoda rakkautta ja onnea elämääsi ja miten voit saavuttaa sisäisen tasapainon taivaan energioiden avulla. Ota yhteyttä henkiseen neuvonantajaan ja koe oma mielenrauhasi!


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Eila
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero:
 
Sanna Swan
Alanumero:
 
Kristiina
Alanumero:
 
Allan
Alanumero: