Muutama sana anteeksiantamisesta | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Muutama sana anteeksiantamisesta

Tiedän, että voi olla vaikeaa antaa anteeksi asioita, jotka loukkaavat ja satuttavat sekä fyysisesti että henkisesti. MUTTA, oletko koskaan ajatellut, mitä anteeksiantamattomuus tekee kehollesi ja mielellesi?

Kerron sinulle muutamia asioita anteeksiantamisen tärkeydestä. 

Ensinnäkin anteeksiantamattomuus sitoo sinut samaan negatiiviseen energiaan kuin hänet joka sinua ”loukkasi”. Niin, sanon sitaateissa loukkasi, koska jokainen meistä rakentaa itse itselleen tunteet ja reagoi sanomisiin / tekoihin itse itselleen tehdyin tuntein. Kukaan muu 
ei määrää mitä kehossamme tapahtuu jos joku sanoo pahasti tai tekee pahasti meille.

anteeksiantamisesta

Eli opettele hallitsemaan tunteet silloin kun joku loukkaa sinua. Silloin olet vahva ja hänen satuttavien energioiden yläpuolella. Tämä ei tarkoita, että on parempi ihminen kuin vastapuoli joka loukkaa vaan tarkoittaa, että olet vahvempi henkisesti kuin hän ja osaat hallita tunteesi ja ottaa asian asiana. Yleensähän ja valitettavasti on niin, että vastapuoli, joka tietoisesti loukkaa on itse tilassa, jossa ei osaa tuoda esille omaa pahaa oloaan kuin satuttamalla toista. Olet hänen peilinsä tuolloin.

Toiseksi anteeksiantamattomuus tekee hallaa kehollesi ja mielellesi. Siitäkin huolimatta, että olet unohtanut asian, niin se pysyy kehossasi siihen asti kun olet sen käsitellyt ja saattaa aiheuttaa erilaisia tuntemuksia.

JA MUISTA, ANTEEKSI VOI ANTAA MUTTA OLE HYVÄKSYMÄTTÄ KAIKKEA MITÄ 
SINULLE TEHDÄÄN TAI SANOTAAN!

Kun soitat minulle, kerron mielelläni lisää sinulle anteeksiantamisen tärkeydestä. Katsotaan yhdessä mitä kaikkea kehossasi on ja poistetaan ne, jotta voit paremmin ja pääset irti anteeksiantamattomista asioista (kuten myös vastapuoli) ja voit hengittää ja elää vapaammin.
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Isabella
Alanumero:
 
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Elli Roth
Alanumero:
 
Kaia
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero: