Oma voima - Tiina Elisabeth Sillankorva | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Oma voima - Tiina Elisabeth Sillankorva

Elätkö sinä omassa voimassasi?

Mitä on tai tarkoittaa ’oma voima’? Voima sana liitetään moniin asioihin ja usein ensimmäinen mielikuva liittyy fyysiseen voimaan, voimakkuuteen jne. Oma voima henkisesti on hieman eri juttu. Oma voima henkisesti on toki voimallisuutta, mutta hieman eri mielessä kuin kyky nostaa tavaroita tai kantaa itsensä fyysisesti. Fyysinen voima kyllä varmasti myös kasvaa, kun oma voima on henkisesti käyttöönotettu.

Oma voima asuu kahdessa paikassa henkisesti, solar plexuksessa, kolmannessa chakrassa, ja korkeampi oma voima kurkkuchakrassa kaulan kohdalla. Solar plexus ohjailee päivittäistä voimaamme arkisissa askareissa, nimenomaan lähemmin juuri noissa fyysistä voimaakin vaativissa jutuissa. Henkinen Oma Voima ohjautuu puolestaan kurkkuchakrasta.


 
Oman voiman haltuunotto on elämämme tarkoituksista yksi merkittävin, ellei se kaikkein tärkein jopa? Meillä kaikilla on sielussamme ja soluissamme tänne tullessamme tuo tehtävä jo koodattuna ja valittuna. Se pitää valjastaa käyttöön palvelemaan itseä ja myös muita. Usein se vain on haasteen ja oppiläksyn takana, eikä siis ihan heti oivallettavissa.
 
Oman voiman huomiotta jättäminen oireilee kehossa ja näitä oireita ovat mm kurkun seudun ongelmat, tukkoisuus, rykiminen ja kilpirauhasen häiriintynyt toiminta. Moni hoitaa näitä lääketieteen keinoin ansiokkaasti, mutta henkinen puoli jää kohtaamatta. Jää tiedostamatta se tarkoitus, miksi oma voima on olemassa ja miten se sinussa haluaa ilmentyä. Oma voima tulee luonnollisena ja vapaana esiin persoonallisina lahjoina, kuten taiteellisuus, musikaalisuus, hoivavietti, kädentaidot… tai mikä tahansa kyky, jolla voi tuottaa muille iloa tässä maailmassa.
 
Voin auttaa sinua löytämään tai pääsemään lähemmäksi omaa voimaasi. Saat avaimia työstää itseäsi ja näin päästä tunnistamaan kykyjäsi, joiden kautta luot onnea, iloa ja menestystä elämässäsi. Elämäsi tarkoitus voi olla yhden tulkinnan päässä.. ;)
 
Soita minulle, jos innostuit…
 
Tiina
 
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Elli Roth
Alanumero:
 
Kaia
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero:
 
Isabella
Alanumero: