Selvänäkijä ei ennusta vaan näkee kuvina asiakkaan parhaaksi | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys, Kohtalo ja elämänpolku, Astral-vinkit

Selvänäkijä ei ennusta vaan näkee kuvina asiakkaan parhaaksi

Vastaanotot olivat hämyisiä, usein pimennoissa, jotta asiakas saattoi rauhassa piipahtaa siellä. Joidenkin selvänäkijöiden vastaanotto oli kirjeitse, tuo oli tyypillistä vielä muutamia vuosia sitten. Myös minä vastaan kirjeitse yhä edelleen asiakkailleni.

 
Vielä aloittaessani työni puhelimessa, joillakin asiakkaillamme oli taipumus vetäytyä kodin nurkan taakse soittamaan salassa puolisolta tai muilta kuulevilta korvilta. Nykyään henkisyyden ilmaiseminen on helpompaa, avoimempaa ja saamme kiittää siitä Astral Tv:n lähetyksiä.

Selvänäkijää lähestyvän henkilön on jo helpompi keskustella asiasta myös ystävien kanssa, sillä ilokseni kuulen päivittäin saman ihanan palautteen: ”soitin sinulle, koska ystäväni suositteli…” Kiitos siitä, iloitsen aina kanssanne, kun olemme saaneet jokaiselle hyvän mielen, vastaukset ja oikean suunnan. Pyydän usein jo ennen puhelua parantavat Enkelit mukaan keskusteluun, mutta viimeistään puhelun aikana ja kerron asiakkaalle myös puhelun jälkeen tulevasta energialähetyksestämme Enkeleiden kanssa.


Minä en tee ennusteita, kuten ehkä jonkun muun alan henkilökunta saattaa tehdä ennustaessaan sairauden etenemistä tai vastaavaa. Näen terveydentilan, sairaudet erilaisina kuvina. Puhuessani asiakkaalle solutason terveydentilasta olen juurikin tarkistanut sen ja ilmaisen asian usein eri värein, sama pätee muihin sairauksiin ja hermostolliset sairaudet tulevat niin ikään minulle erilaisina energioina, josta voin päätellä vaikkapa MS- tautia sairastavan henkilön tilanteen. Selvänäköisenä saan tarkat kuvat silmiini, siksi saatan olla hyvinkin nopea vastauksissani.

Eettisiin periaatteisiini eivät kuulu mm. muiden ihmisten henkilökohtaiset asiat, vaikkapa lapsenlapsen lapsiluku, vaikka sen niin ihana asia olisikin tietää, se on hänen oma elämänalueensa ja sopii kysyä suoraan asianosaiselta hyvinkin  intiimiä asiaa.

Näen myös energiasi, aurasi värin sulkiessani silmäni. Minulle annetaan hyvin tarkkoja aikamääreitä, vaikka joidenkin mielestä universumi ei anna tarkkaa aikaa, kohdallani se ei pidä paikkaansa. Näen tarkoin jopa päivälleen asiakkaan asiat, autan meediotilassa sinua saamaan yhteyden, olemmepa joskus vainajahengen kanssa keskustelleen kadonneista asiakirjoista maan päällä olevan omaisen kanssa ja myös löytäneet ne yhteyden avulla.

En mielellään katso kadonneita esineitä, mutta näen ne helposti. Autan mieluummin kadonneiden ihmisten etsinnöissä, silloin kun tarvetta ilmenee.

Ennustajan ja selvänäkijän välillä on huima ero. Toinen enteilee, toinen näkee. Minä olen selvänäkijä/meedio/kouluttaja/muusikko ja yrittäjä.

Vilma
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Niitta
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Laeticia
Alanumero:
 
Kristiina
Alanumero:
 
Lotta
Alanumero:
 
Rea Rubins
Alanumero: