Sinussa on rauha | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Sinussa on rauha

Sinä olet kuin kaunein meri. Syvällä sisimmässäsi on rauha. Vaikka se olisi hukassa Sinulta itseltäsi, se on Sinussa silti. Syvä rauha.

Kauniilla ja tuulettomalla säällä meri on tyyni ja kirkas, sen taivaansininen pinta on levollinen ja heijastaa puhtaasti korkealla lipuvat valkoiset untuvapilvet. Myöhemmin, myrskyn uhkaavasti lähestyessä, meren pinta muuttuu tummanpuhuvaksi ja levottomaksi. Virinnyt tuuli saa pinnan väreilemään ja taivaalta heijastunut kuva särkyy sirpaleiseksi. Tuuli yltyy, ja pinta alkaa laineilla ja voimistua aalloiksi. Mitä suuremmaksi tuuli aaltoja nostaa, sitä syvemmällä meressä vesi muuttuu levottomaksi. Aaltojen liike saa pohjamudan vellomaan, ja hiljaisessa rauhassa ollut muta nousee näkyviin ja saa veden sameaksi.

Samoin tapahtuu ihmisessä. Kun tyyneys ja tasapaino järkkyvät, tunteiden aallokko saa pohjamudat vellomaan ja käsittelemättömät asiat nousevat pintaan. Nämä kauan sitten unohtuneet asiat ovat valuneet pohjaa pitkin syvemmälle, kauemmas rannasta, ja nousevat sieltä esiin myrskyn nostattamana. Uudemmat asiat ovat vielä lähellä rantaa, lähellä pintaa, ja ne nousevat helpommin näkyviin.

Sinussa on rauha

Meren ja ihmisen syvimpään syvyyteen ei auringon valo eikä myrsky yllä. Siellä on täydellinen hiljaisuus. Siellä on rauha. Matkallaan oman merensä syvyyden ikiaikaiseen rauhaan ihminen joutuu kohtaamaan kaiken elämän itsessään, niin valon kuin varjonkin. Kaiken tämän hiljaisen hyväksymisen myötä löytyy rauha.
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Niitta
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Laeticia
Alanumero:
 
Rea Rubins
Alanumero:
 
Heidi
Alanumero:
 
Lotta
Alanumero: