Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Sinussa on rauha

Sinä olet kuin kaunein meri. Syvällä sisimmässäsi on rauha. Vaikka se olisi hukassa Sinulta itseltäsi, se on Sinussa silti. Syvä rauha.

Kauniilla ja tuulettomalla säällä meri on tyyni ja kirkas, sen taivaansininen pinta on levollinen ja heijastaa puhtaasti korkealla lipuvat valkoiset untuvapilvet. Myöhemmin, myrskyn uhkaavasti lähestyessä, meren pinta muuttuu tummanpuhuvaksi ja levottomaksi. Virinnyt tuuli saa pinnan väreilemään ja taivaalta heijastunut kuva särkyy sirpaleiseksi. Tuuli yltyy, ja pinta alkaa laineilla ja voimistua aalloiksi. Mitä suuremmaksi tuuli aaltoja nostaa, sitä syvemmällä meressä vesi muuttuu levottomaksi. Aaltojen liike saa pohjamudan vellomaan, ja hiljaisessa rauhassa ollut muta nousee näkyviin ja saa veden sameaksi.

Samoin tapahtuu ihmisessä. Kun tyyneys ja tasapaino järkkyvät, tunteiden aallokko saa pohjamudat vellomaan ja käsittelemättömät asiat nousevat pintaan. Nämä kauan sitten unohtuneet asiat ovat valuneet pohjaa pitkin syvemmälle, kauemmas rannasta, ja nousevat sieltä esiin myrskyn nostattamana. Uudemmat asiat ovat vielä lähellä rantaa, lähellä pintaa, ja ne nousevat helpommin näkyviin.

Sinussa on rauha

Meren ja ihmisen syvimpään syvyyteen ei auringon valo eikä myrsky yllä. Siellä on täydellinen hiljaisuus. Siellä on rauha. Matkallaan oman merensä syvyyden ikiaikaiseen rauhaan ihminen joutuu kohtaamaan kaiken elämän itsessään, niin valon kuin varjonkin. Kaiken tämän hiljaisen hyväksymisen myötä löytyy rauha.

Henkisyys kattaa monia eri suuntauksia länsimaisista filosofioista itämaisiin opetuksiin, maailmankaikkeuden laeista noitarituaaleihin, parantavista kristalleista meditaatioon. Jokaisella näistä on yksi päämäärä: löytää tie selkeyteen, vaurauteen ja onnellisuuteen. Toisin sanoen mielenrauhaan ja sisäiseen tasapainoon.

Löytääksemme tasapainon elämässä sielu tarvitsee rakkautta ja onnellisuutta. Henkisen opastuksen avulla sinäkin voit kokea, miten näkyvän maailman ulkopuolinen maailma voi tuoda rakkautta ja onnea elämääsi ja miten voit saavuttaa sisäisen tasapainon taivaan energioiden avulla. Ota yhteyttä henkiseen neuvonantajaan ja koe oma mielenrauhasi!


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Eva Maria
Alanumero:
 
Heidi
Alanumero:
 
Kristiina
Alanumero:
 
Allan
Alanumero:
 
Sarita
Alanumero:
 
Sanna Swan
Alanumero: