Uskalla asettaa hyvinvointisi etusijalle | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Uskalla asettaa hyvinvointisi etusijalle

Ihminen, joka on taipuvainen miellyttämään ja hoivaamaan rakkaitaan sekä läheisiään, unohtaa joskus, että myös omasta jaksamisesta on tärkeää pitää huolta. Jos tunnistat tästä itsesi, tämä artikkeli on juuri sinulle! On aika asettaa terveytesi ja onnellisuutesi etusijalle.

Uhraudutko liikaa toisten vuoksi? Jos uhraudut toisten puolesta jopa oman turvallisuutesi ja terveytesi uhalla, on aika ottaa askel taaksepäin ja arvioida tilannetta. Annatko itsestäsi kaiken energian muiden asioiden hoitamiseen ja muista huolehtimiseen? Liiallinen kuormitus voi asettaa mielesi ja kehosi stressitilaan, mikä vaikuttavaa haitallisesti jopa fyysisin oirein ja sairauksin. Jos et itse ole kunnossa, et voi myöskään antaa parasta rakkaimmillesi.
 
Esimerkiksi työssä, jossa pidät huolta toisista ihmisistä ja heidän perustarpeistaan, voi itsensä huolehtimisesta tulla toissijainen, kun prioriteetit ovat läheisissä tai omissa lapsissa. Muiden kylvettäminen ja pukeminen on fyysisesti raskasta työtä. Oman ulkonäön miettiminen tällaisessa tilanteessa voi tuntua turhalta, mutta sillä voi olla pidemmän päälle vaikutusta myös yksityiselämään ja henkilökohtaiseen hygieniaan sekä itseluottamukseen.

Uskalla asettaa hyvinvointisi etusijalle

Jos mahdollista, ota hetki aikaa itsellesi niin, että pidät muut kiireisinä esimerkiksi viihteen tai jonkun tehtävän parissa. Käytä valvontajärjestelmää, kuten monitoria tai vauvakameraa, jotta voit hetken olla toisessa huoneessa, mutta silti lähettyvillä. Teknologian käyttäminen apuna antaa sinulle enemmän liikkumavaraa, mutta kuitenkin niin, että kuulet tai näet jos sinua tarvitaan.
 
Jos yksityinen lisäaika päivään valmistautumiseen on jostain syystä mahdoton, yritä tehdä se työsi tai tehtäviesi lomassa. Tee ihonhoito- ja kauneusrutiinisi samalla, kun lapsesi tai hoidettavat ovat leikkimässä tai jonkun aktiviteetin parissa. Tee itsellesi hemmotteleva kasvohoito ja jalkakylpy samalla, kun lapsesi ovat kylvyssä.
 
Tässä siis pari esimerkkiä siitä, miten pystyt integroimaan henkilökohtaisen hyvinvoinnin muihin päivän rutiineihin; käytä hyväksesi teknisiä apulaitteita pitääksesi silmällä muita, ja sisällytä omat hyvinvointirutiinisi muiden rutiinien lomaan. Koska jokainen päivä on erilainen, saatat joskus joutua hieman soveltamaan, mutta tärkeintä on, että muistat pitää huolen myös itsestäsi.
 
Rakkaus läheisiä kohtaan ei tarkoita sitä, että sinun pitää asettaa heidät täydellisesti itsesi edelle niin, että hukkaat itsesi. Uskalla siis ottaa askel kohti omaa hyvinvointia ja itsesi asettamista etusijalle. Aluksi tämä voi tuntua vieraalta ja hieman epämukavalta, mutta näin jaksat pitää huolen myös lähimmäisistä. Sinä olet tärkeä ja sinulla on merkitystä.
 
Uppoudu uuteen tunteeseen tehdä jotain hyvää itsellesi ja anna itsesi tuntea olosi upeaksi. Pidä mielessä, että ne, joista välität ja ne, jotka tarvitsevat huolenpitoasi, tarvitsevat sinun myös tuntevan itsesi hoivatuksi. Kun omistat aikaa ja vaivaa varmistaaksesi oman hyvinvointisi, kaikki, jotka luottavat sinuun, hyötyvät yhtä paljon tai vieläkin enemmän kuin sinä.

Henkisyys kattaa monia eri suuntauksia länsimaisista filosofioista itämaisiin opetuksiin, maailmankaikkeuden laeista noitarituaaleihin, parantavista kristalleista meditaatioon. Jokaisella näistä on yksi päämäärä: löytää tie selkeyteen, vaurauteen ja onnellisuuteen. Toisin sanoen mielenrauhaan ja sisäiseen tasapainoon.

Löytääksemme tasapainon elämässä sielu tarvitsee rakkautta ja onnellisuutta. Henkisen opastuksen avulla sinäkin voit kokea, miten näkyvän maailman ulkopuolinen maailma voi tuoda rakkautta ja onnea elämääsi ja miten voit saavuttaa sisäisen tasapainon taivaan energioiden avulla. Ota yhteyttä henkiseen neuvonantajaan ja koe oma mielenrauhasi!


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Kristiina
Alanumero:
 
Stella
Alanumero:
 
Taika
Alanumero:
 
Onerva
Alanumero:
 
Sandra
Alanumero:
 
Tuulia
Alanumero: