Äänimalja-terapia | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Kauneus - Terveys

Äänimalja-terapia

Äänimaljojen alkuperä ulottuu muinaisaikoihin. Itäisissä kulttuureissa kuten Intiassa, Nepalissa, Tiibetissä ja Kiinassa niitä on käytetty jo tuhansia vuosia ei ainoastaan uskonnollisiin menoihin vaan myös parannusvälineinä.

Himalajan seuduilla elävät munkit ovat valmistaneet perinteiden mukaisesti käsin näitä erikoisia astioita seitsemän eri metallin sekoituksesta (kulta, hopea, kupari, rauta, tina, lyijy, elohopea). Tradition mukaan he lausuivat mantran (rukouksen) jokaisella lyönnillä metalliin. Munkit käyttivät näitä erityisellä huolella valmistettuja „soivia kulhoja” ensisijaisesti meditaatio- harjoituksissa sekä uskonnollisissa menoissa.

äänimalja, äänimalja-terapia, hoito, hoitaja, terveys, sairaus, parannus, ääniterapia, värinä, värinämalli, äänihieronta

Puusta valmistetun kapulan avulla, hieromalla äänimaljan reunoja ympyräisellä liikkellä maljasta saa - erilaisten kokojen mukaan värinämäärältään muuttuvia – ääniä, joita voimme käyttää sekä meditaatioon tai terapia tarkoituksiin että ruumiillisten ja hengellisten sairauksien parantamiseen. Äänillä tapahtuvan parantamisen periaatteen voimme ymmärtää yksinkertaisimmin niin, jos ajattelemme kehomme – kuten minkä tahansa elollisen ja elottoman maailmassa olemassaolevan – koostuvan värinästä.

Kaikki ääniterapiat perustuvat sille periaatteelle, että elimistöämme rakentavat solut „kommunikoivat” värinän kautta ja luovat näin yhtenäisen järjestelmän. Elimistömme, jossa sekunnissa uusiutuu arviolta 7-10 miljoonaa solua, kykenee pysymään vain näin siinä tahdissa, minkä kyseinen jatkuva uusiutuminen sanelee sille. Silloin olemme terveitä, jos tämä jatkuva, värinöiden muodossa tapahtuva tiedonkulku toimii häiriöttömästi solujemme verkostossa. Sairaudet puolestaan – hyvin yksinkertaistetusti – ovat elimistömme värinämallissa syntyviä ja pysyvästi läsnäolevia „virheitä”, joita kehomme itseuusiutuva toiminta ei enää pysty korjaamaan.

Ääniterapiaa usein verrataan hierontaan, jonka aikana hoitaja „hieroo” koko vartalomme äänistä syntyneellä värinällä korjaten näin kehomme tukokset ja poikkeavuudet. Tämä auttaa ensisijaisesti käynnistämään kehomme itseparantavan toiminnan, näin menetelmää voidaan käyttää onnistuneesti mitä erilaisimpien sairauksien parantamiseen masennuksesta kasvainsairauksiin.

Terveys ja kauneus, fyysinen ja henkinen hyvinvointi ovat asioita, joita pidämme itsestäänselvyyksinä, kunnes jokin asia aiheuttaa niihin liittyen epävarmuutta. Eikä silloinkaan ole helppoa tunnistaa, että tarvitsemme apua.

Henkisen epätasapainon kanssa ei kannata leikkiä! Selvänäköisyyttä omaavien tulkitsijoidemme opastuksella voit arvioida alueita, jotka tarvitsevat huomiotasi, ja saada tietoa terveyteesi ja hyvinvointiisi vaikuttavista tekijöistä. Sinulle sopivan tulkitsijan avulla voit palauttaa kehosi ja mielesi tasapainon!


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Stella
Alanumero:
 
Taika
Alanumero:
 
Katariina
Alanumero:
 
Onerva
Alanumero:
 
Sandra
Alanumero:
 
Tuulia
Alanumero: