Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Kauneus - Terveys

Ayurveda

Ayurveda on vanhin tunnettu terveydenhoitojärjestelmä. Se juontaa juurensa Intiaan yli viiden tuhannen vuoden taakse. Nykytietämyksen mukaan se on vanhin säilynyt ja yhä käytössä oleva terveydenhoitojärjestelmä. Ayurveda tarkoittaa tietoa terveydestä (ayus=terveys veda=tieto).

Täydellisen terveyden voi saavuttaa noudattamalla omalle kehotyypille sopivia elämäntapa ohjeita. Tärkeää olisi noudattaa sopivaa ruokavaliota, nukkua hyvin, harrastaa liikuntaa sekä kiinnittää huomiota hengittämiseen (että se on syvää). Suositeltavaa on myös joogata ja meditoida. Lisäksi olisi hyvä käydä säännöllisesti Ayurvedisessa hoidossa.
 
meditation

Yli 2000 vuotta sitten Intiassa tiedettiin, että kuumalla öljy hieronnalla on parantava vaikutus ja että se myös ehkäisee sairauksia ja epätasapaino tiloja.
 
Säännöllinen koko vartalon öljy hieronta edistää terveyttä ja ehkäisee kehon epätasapaino tiloja. Hieronta liikkeet – ja tekniikat noudattavat kehon toimintoja ja ne avaavat ja auttavat niveliä toimimaan joustavammin. Hoidossa olisi hyvä käydä esim. kerran kuukaudessa tai ainakin vuodenaikojen vaihtuessa riippuen tilanteesta. Jos haluaa “tehoa” puhdistautumiseen, suositellaan 7 kerran sarjaa n. 3 kk ajan. Hieronnassa käytetään lämmintä yrttiöljyä, joka imeytyy syvälle ihoon tasapainottaen kehotyyppiä.
 
MARMAPISTEET
 
Marmapisteet ovat herkkiä energiapisteitä kehossa. Niissä sijaitsevat elämän voimat. Marmat vastaavat akupisteitä ja ne ovat nadien päätepisteitä. Kehossa on yhteensä 107 marmapistettä, joista jokainen johtaa määrättyyn elimeen, doshaan tai kehon toimintaan. Marmapisteet sijaitsevat lihaksissa, jänteissä ja nivelkohdissa. Ne ovat erittäin herkkiä pisteitä, jotka löytyvät intuitiivisesti helposti. Ayurvedisessa hieronnassa stimuloidaan marmaenergiapisteitä pyörittävillä hierontaliikkeillä.
 
massage

Ayurvedisiin hoitoihin varataan aikaa aina runsaasti. Kokovartalohierontaan n. 120 min päähierontaan vähintään 60 min. Ensimmäinen käynti sisältää konsultaation ja dosha tyyppi kartoituksen. Eli oletko Vata, pitta vai kapha kehotyypiltäsi? Sen mukaan valitaan öljyt ja hieronta voimakkuus/otteet ja saat myös yleisiä elämän ohjeita omalle doshallesi, kuten liikunta ja ravinto-ohjeita.
 
Kokovartalohieronta
pehmittää ihoa
virkistää verenkiertoa
vahvistaa lihaksia
edistää ruoansulatusta
uudistaa koko kehoa
vahvistaa kehon perusrakenteita
poistaa kuona-aineita
stimuloi marma-energiapisteitä. Sen avulla solut ja elimet saavat enemmän happea, glugoosia, proteiineja ja muita elinvoimaa lisääviä elementtejä
auttaa elämän voimaa pranaa virtaamaan vapaasti ja tasapainottamaan kehoa.
on hemmotteleva ja rentouttava
 
Pää- ja kasvohoito
Ayurvedinen pää -ja kasvohoito menee hyvin syvälle perinteisiin hoitoihin nähden. Ihmisen kehossa on yhteensä 107 tärkeintä Marmapistettä, joista jopa 37 sijaitsee pään alueella. Jopa 80% jännitystiloista voidaan ratkaista marmapisteiden käsittelyllä!
 
Päähieronta:
Avaa päänalueen lukkiutumia
Poistaa jännitystiloja
Helpottaa päänsärkyä ja ehkäisee migreeniä
Lisää mielen selkeyttä, rauhoittaa mieltä ja auttaa keskittymisessä
Stimuloi hermojärjestelmää ja energiapisteiden toimintaa
Parantaa näkökykyä, kuuloa ja tuoksujen havaitsemista. Elvyttää päänahan huokosten toimintaa ja edistää hiusten kasvua
On hyvä vaihtoehto perinteiselle kasvohoidolle
On hemmotteleva
Pää- ja kasvohoidosta voi saada apua myös unettomuuteen, stressiin, väsymykseen, masennukseen, levottomuuteen, toipumiseen jne.
 
Soita, niin keskustellaan lisää aiheesta!
 
 

Terveys ja kauneus, fyysinen ja henkinen hyvinvointi ovat asioita, joita pidämme itsestäänselvyyksinä, kunnes jokin asia aiheuttaa niihin liittyen epävarmuutta. Eikä silloinkaan ole helppoa tunnistaa, että tarvitsemme apua.

Henkisen epätasapainon kanssa ei kannata leikkiä! Selvänäköisyyttä omaavien tulkitsijoidemme opastuksella voit arvioida alueita, jotka tarvitsevat huomiotasi, ja saada tietoa terveyteesi ja hyvinvointiisi vaikuttavista tekijöistä. Sinulle sopivan tulkitsijan avulla voit palauttaa kehosi ja mielesi tasapainon!


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Eva Maria
Alanumero:
 
Heidi
Alanumero:
 
Kristiina
Alanumero:
 
Selina
Alanumero:
 
Sanna Swan
Alanumero:
 
Sarita
Alanumero: