Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Kauneus - Terveys

Hengitystekniikat

Tiedäthän, että hengityksen voima ulottuu paljon pidemmälle kuin pelkkään hapensaantiin? Se on silta kehon ja mielen välillä, portti uusiin ulottuvuuksiin, ja avain tasapainoiseen olemiseen. Hengitys on yksi voimakkaimmista työkaluista, jonka voimme ottaa käyttöömme arjessa tietoisuuden lisäämiseen ja stressin hallintaan. Erilaiset hengitystekniikat voivat auttaa meitä saavuttamaan syvemmän rauhan tilan sekä vahvistamaan yhteyttä kehon ja mielen välillä. Tässä artikkelissa tutustumme lyhyesti yhteen tunnetuimmista hengitystekniikoista, Box breathing:iin ja tarjoamme esimerkkejä myös muista hyödyllisistä hengitysharjoituksista.

1.     Box Breathing (Laatikko-hengitys) 

 
Box breathing, eli laatikkohengitys, on yksinkertainen mutta tehokas hengitystekniikka, joka auttaa rauhoittamaan mielen, lisäämään keskittymiskykyä ja tasaamaan hermostoa. Sen on todettu myös vähentävän negatiivisia tunteita ja parantavan kognitiivista suorituskykyä, alentavan verenpainetta ja parantavan alavireisyyttä. 
Harjoitusta kutsutaan "laatikkohengitykseksi", koska siinä käytetään apuna mielikuvaa neljäsivuisesta laatikosta. Kuvittele jokaisen hengitysvaiheen kohdalla seuraavasi katseellasi laatikon reunasta toiseen. 
Miten se toimii: 
1.     Istu mukavaan asentoon ja sulje silmäsi. 
2.     Hengitä sisään hitaasti nenän kautta laskemalla neljään. 
3.     Pidätä hengitystä laskien neljään.  
4.     Hengitä hitaasti ulos nenän kautta laskien neljään. 
5.     Pidätä hengitystä laskien neljään  
6.     Toista vaiheet 2-5 useita kertoja. 

Hengitystekniikat

2.     Syvä vatsahengitys 

 
Syvä vatsahengitys on yksi perustekniikoista, joka auttaa rauhoittamaan hermostoa ja lisäämään happea kehoon. 
Miten se toimii: 
1.     Istu tai makoile mukavassa asennossa. 
2.     Aseta käsi matalalle vatsan alueelle. 
3.     Hengitä hitaasti ja syvään nenän kautta, tunnustellen kuinka vatsa nousee käsiesi alla. 
4.     Hengitä ulos hitaasti suun kautta. 
5.     Toista useita kertoja, keskittyen hengityksen rytmiin. 
 

3.     Nadi Shodhana (Kehon energiakanavien puhdistus) 

 
Tämä perinteinen joogien hengitysharjoitus auttaa tasapainottamaan kehoa ja mieltä sekä lisäämään energiaa. 
Miten se toimii: 
1.     Istu mukavaan asentoon ja sulje oikea sierain peukalolla. 
2.     Hengitä syvään vasemman sieraimen kautta. 
3.     Sulje vasen sierain keskisormella ja avaa oikea sierain. 
4.     Hengitä ulos oikean sieraimen kautta. 
5.     Hengitä sisään oikean sieraimen kautta. 
6.     Sulje oikea sierain peukalolla ja avaa vasen sierain. 
7.     Hengitä ulos vasemman sieraimen kautta. 
8.     Tämä on yksi kierros. Toista useita kertoja. 
 

Hengitystekniikoiden tarkoitus: 

 
Hengitystekniikat ovat olennainen osa monia henkisiä ja terapeuttisia käytäntöjä eri kulttuureissa. Niiden tarkoituksena on tukea sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia. Näillä tekniikoilla pyritään saavuttamaan useita tavoitteita: 
1.    Stressinhallinta: Hengitystekniikat voivat vähentää stressiä ja ahdistusta tasapainottamalla hermostoa. Syvän ja rauhallisen hengityksen avulla keho lähettää signaaleja aivoille stressin lievittämiseksi. 
2.    Keskittymiskyvyn ja tietoisuuden lisääminen: Hengitysharjoitukset auttavat parantamaan keskittymiskykyä ja tietoisuuden tilaa. Syvä hengitys voi auttaa rauhoittamaan mielen häiriöitä ja tuoda paremman läsnäolon tunteen. 
3.    Tunteiden säätely: Hengitystekniikat voivat auttaa tunnetason säätelyssä. Tietoisesti ohjattu hengitys voi auttaa käsittelemään voimakkaita tunteita ja lisätä emotionaalista vakautta. 
4.    Meditaation tukeminen: Oikeanlainen hengitys on olennainen osa meditaatiota. Hengityksen seuraaminen voi auttaa rauhoittumaan ja ohjaa huomion käsillä olevaan hetkeen. 
 

Henkinen ulottuvuus: 

 
Hengitystekniikat ovat olennainen osa monia henkisiä perinteitä, kuten joogaa, meditaatiota, ja qi gongia. Ne heijastavat ajatusta siitä, että hengitys on yhteys kehon ja mielen välillä. Tämä yhteys nähdään avaimena korkeamman tietoisuuden ja oivalluksen saavuttamiseen: 
1.    Tietoisuuden syventäminen: Syvällinen hengittäminen auttaa puhdistamaan mielen ja lisäämään tietoisuutta. Tämä voi avata tien henkisiin oivalluksiin ja syvempään ymmärrykseen itsestä ja maailmasta. 
2.    Energian virtaus: Monet perinteiset käytännöt, kuten qi gong, uskovat, että oikea hengitys auttaa vapauttamaan energiavirtoja kehossa. Tämä voi tukea terveyttä ja henkistä tasapainoa. 
3.    Läsnäolo: Hengitystekniikat korostavat läsnäolon voimaa. Hengityksen seuraaminen ohjaa huomion hetkeen, auttaa kontrolloimaan mielen harhailua ja lisää kokonaisvaltaista hyvinvointia. 
 
Nämä henkiset näkökulmat antavat syvyyttä hengitysharjoituksiin, jotka eivät ainoastaan vaikuta myönteisesti fyysiseen terveyteen vaan myös avaavat oven henkiseen kasvuun ja tietoisuuden laajentumiseen. Kokeilemalla erilaisia hengitystekniikoita voit löytää ne, jotka tukevat juuri sinun henkisiä pyrkimyksiäsi ja auttavat löytämään syvempää yhteyttä itseesi ja ympäröivään maailmaan. 
 
Nämä kuvailemamme hengitystekniikat tarjoavat vain pienen osan laajasta valikoimasta harjoituksia, joita voit käyttää arjessasi. Kokeile eri tekniikoita ja löydä ne, jotka sopivat sinulle parhaiten. Huomaa: Ennen uusien hengitysharjoitusten kokeilemista on aina hyvä tarvittaessa neuvotella terveydenhuollon ammattilaisen kanssa, erityisesti jos sinulla on hengityselinten tai terveyteen liittyviä ongelmia. 
 

Terveys ja kauneus, fyysinen ja henkinen hyvinvointi ovat asioita, joita pidämme itsestäänselvyyksinä, kunnes jokin asia aiheuttaa niihin liittyen epävarmuutta. Eikä silloinkaan ole helppoa tunnistaa, että tarvitsemme apua.

Henkisen epätasapainon kanssa ei kannata leikkiä! Selvänäköisyyttä omaavien tulkitsijoidemme opastuksella voit arvioida alueita, jotka tarvitsevat huomiotasi, ja saada tietoa terveyteesi ja hyvinvointiisi vaikuttavista tekijöistä. Sinulle sopivan tulkitsijan avulla voit palauttaa kehosi ja mielesi tasapainon!


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Eva Maria
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero:
 
Elli Roth
Alanumero:
 
Inka
Alanumero:
 
Sirpa Karhu
Alanumero:
 
Sarita
Alanumero: