Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Kauneus - Terveys

Parantava nauru

Nauraminen on eräs kummallisimmista ja samalla eräs hyödyllisimmistä inhimillisen käytöksen ilmentymistä. Tutkijoiden mukaan: nauramisen avulla emme ainoastaan kohota henkistä hyvinvointiamme, vaan runsaalla nauramisella voimme myös tehdä paljon terveytemme eteen.

Nauru on tehokas, luonnollinen parannuskeino, jonka ympärille rakentuu erityinen terapia-menetelmä, jota kutsutaan naurujoogaksi. Tämä ryhmässä tapahtuva toiminta koostuu siitä, että ihmiset tietoisesti nauravat ja tekevät erilaisia, nauramiseen perustuvia harjoituksia yhdessä. Menetelmän tehokkuus on todistettu myös tutkimuksilla, joista käy ilmi: niiden ihmisten ajatusmaailma, jotka viikottain harjoittelivat säännöllisesti, muuttui pian positiivisemmaksi ja heidän elämänsä muuttui stressittömämmäksi. Menetelmää voi käyttää onnistuneesti esimerkiksi masennuksen sekä muiden psyykkisten ongelmien hoidossa, mutta se voi vaikuttaa positiivisesti myös moniin muun tyyppisiin sairauksiin. Vaikka yleensä kaikki aloittavat harjoitukset teettämällä naurua väkisin, niin myöhemmin osallistujien nauru muuttuu vapautuneemmaksi, ja lopulta lähes kaikki antautuvat naurun riemuun spontaanisti.

positiivinen elämänkatsomus, hyväntuulisuus, terveys, parannuskeino, naurujooga, terapia, nauru, luonnonmukainen parannuskeino, parantava nauru

Monetkin tutkimukset ovat todistaneet naurun suotuisan, parantavan vaikutuksen ihmisen kehoon. Pitkä, runsas nauraminen voidaan nähdä myös kehon harjoittamisena, sillä se teettää töitä lihaksillemme, vilkastuttaa verenkiertoamme, laajentaa verisuoniamme, vaikuttaa myönteisesti sydämen toimintaan, näin ollen sitä voi käyttää tehokkaasti myös verenpaine-ongelmien hoidossa. Tämän lisäksi nauru vapauttaa aivoissamme sellaisia kemiallisia yhdisteitä, jotka lievittävät kipua ja herättävät miellyttävän tunteen koko kehossa.

Nauramisella on lukuisia muita, silminnähtäviä etuja. Emme esimerkiksi kohota sillä vain omaa mielialaamme, vaan voimme tehdä myös muista hyväntuulisia sillä, että nauramme paljon. Me kaikki olemme kokeneet, että nauru ja hyväntuulisuus tarttuu. Saamme tämän lahjan luonnostaan jo hyvin aikaisin, vauvaiässä. Vauvakin reagoi hymyllä ja naurulla miellyttäviin asioihin, eli meillä on jo syntymästämme alkaen kyky tähän positiiviseen elämänkatsomukseen. Ongelmana on vain se, että olemme taipuvaisia unohtamaan sen täysin arjen pikkuhuolien keskellä. Pitäkäämme puolemme, naurakaamme paljon!

Terveys ja kauneus, fyysinen ja henkinen hyvinvointi ovat asioita, joita pidämme itsestäänselvyyksinä, kunnes jokin asia aiheuttaa niihin liittyen epävarmuutta. Eikä silloinkaan ole helppoa tunnistaa, että tarvitsemme apua.

Henkisen epätasapainon kanssa ei kannata leikkiä! Selvänäköisyyttä omaavien tulkitsijoidemme opastuksella voit arvioida alueita, jotka tarvitsevat huomiotasi, ja saada tietoa terveyteesi ja hyvinvointiisi vaikuttavista tekijöistä. Sinulle sopivan tulkitsijan avulla voit palauttaa kehosi ja mielesi tasapainon!


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Lotta
Alanumero:
 
Kristiina
Alanumero:
 
Onerva
Alanumero:
 
Tuulia
Alanumero:
 
Raili
Alanumero:
 
Elli Roth
Alanumero: