Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Kauneus - Terveys

Parantava nauru

Nauraminen on eräs kummallisimmista ja samalla eräs hyödyllisimmistä inhimillisen käytöksen ilmentymistä. Tutkijoiden mukaan: nauramisen avulla emme ainoastaan kohota henkistä hyvinvointiamme, vaan runsaalla nauramisella voimme myös tehdä paljon terveytemme eteen.

Nauru on tehokas, luonnollinen parannuskeino, jonka ympärille rakentuu erityinen terapia-menetelmä, jota kutsutaan naurujoogaksi. Tämä ryhmässä tapahtuva toiminta koostuu siitä, että ihmiset tietoisesti nauravat ja tekevät erilaisia, nauramiseen perustuvia harjoituksia yhdessä. Menetelmän tehokkuus on todistettu myös tutkimuksilla, joista käy ilmi: niiden ihmisten ajatusmaailma, jotka viikottain harjoittelivat säännöllisesti, muuttui pian positiivisemmaksi ja heidän elämänsä muuttui stressittömämmäksi. Menetelmää voi käyttää onnistuneesti esimerkiksi masennuksen sekä muiden psyykkisten ongelmien hoidossa, mutta se voi vaikuttaa positiivisesti myös moniin muun tyyppisiin sairauksiin. Vaikka yleensä kaikki aloittavat harjoitukset teettämällä naurua väkisin, niin myöhemmin osallistujien nauru muuttuu vapautuneemmaksi, ja lopulta lähes kaikki antautuvat naurun riemuun spontaanisti.

positiivinen elämänkatsomus, hyväntuulisuus, terveys, parannuskeino, naurujooga, terapia, nauru, luonnonmukainen parannuskeino, parantava nauru

Monetkin tutkimukset ovat todistaneet naurun suotuisan, parantavan vaikutuksen ihmisen kehoon. Pitkä, runsas nauraminen voidaan nähdä myös kehon harjoittamisena, sillä se teettää töitä lihaksillemme, vilkastuttaa verenkiertoamme, laajentaa verisuoniamme, vaikuttaa myönteisesti sydämen toimintaan, näin ollen sitä voi käyttää tehokkaasti myös verenpaine-ongelmien hoidossa. Tämän lisäksi nauru vapauttaa aivoissamme sellaisia kemiallisia yhdisteitä, jotka lievittävät kipua ja herättävät miellyttävän tunteen koko kehossa.

Nauramisella on lukuisia muita, silminnähtäviä etuja. Emme esimerkiksi kohota sillä vain omaa mielialaamme, vaan voimme tehdä myös muista hyväntuulisia sillä, että nauramme paljon. Me kaikki olemme kokeneet, että nauru ja hyväntuulisuus tarttuu. Saamme tämän lahjan luonnostaan jo hyvin aikaisin, vauvaiässä. Vauvakin reagoi hymyllä ja naurulla miellyttäviin asioihin, eli meillä on jo syntymästämme alkaen kyky tähän positiiviseen elämänkatsomukseen. Ongelmana on vain se, että olemme taipuvaisia unohtamaan sen täysin arjen pikkuhuolien keskellä. Pitäkäämme puolemme, naurakaamme paljon!
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Tuulia
Alanumero:
 
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Adele
Alanumero:
 
Mirja
Alanumero:
 
Hannele
Alanumero: