Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Numerologia

Vuoden 2022 numerologinen merkitys

Vuosi 2022 on numerologian mukaan numero 6:n vuosi (2+0+2+2 = 6), joka lupaa astrologisten ennusteiden mukaan rakkautta, parantumista ja tasapainon palauttamista/palautumista kahden viime vuoden kaaoksen jälkeen. Tarvitsemme todellakin lempeää kauneutta ja rakastavaa harmoniaa, jota tämä vuosi niin anteliaasti meille lupaa! Numerologiassa 6 on rakkauden ydin, joten voimme toivoa, että tämä energia virtaa kaikilla elämänalueillamme vuonna 2022.

Rakkauden numero

Numeron 6 värähtelyn alla syntyneillä ihmisillä sanotaan yleensä olevan poikkeuksellinen magneettinen energiakenttä. He ovat viehättäviä ja heitä usein ihaillaan. Heidän luovuutensa ei tunne rajoja, ja he ovat erinomaisia kaikissa viestinnän muodoissa, mutta erityisesti kirjoittamisessa. He ovat luontaisia parantajia, herkkiä ja erittäin intuitiivisia.

Ihmiset, joiden elämännumero on 6, ovat huolehtivia, lämminsydämisiä, ystävällisiä ja epäitsekkäitä. He ovat kiivaasti suojelevia, aina paikalla, kun heitä tarvitaan, ja ihania vanhempia, joille kodin lämpö on tärkein. He rakastavat eläimiä ja kohtelevat niitä hellästi. He ovat rauhantekijöitä, jotka välttävät konflikteja, mutta kun he tietävät olevansa oikeassa, he puolustavat sitä, mihin he uskovat. Tärkein varoitus numerolla 6 syntyneille on muistaa olla ystävällinen itselleen. He ovat aina lojaaleja ja uskollisia niille, joita rakastavat, ja he ansaitsevat saman vastineeksi.

2022

Kun henkilö, jonka elämännumero on 6, on pettynyt tai loukkaantunut emotionaalisesti, hän saattaa pelätä hyväksyä rakkautta, mutta hän voi helposti voittaa tämän rakkauden voimalla. Jos henkilö, jonka elämännumero on 6, on vakavasti vahingoittunut tai pysyvästi henkisessä pimeydessä, hän voi kärsiä negatiivisista energioista ja olla kriittinen, vähän jopa julma, epäluuloinen ja tuhoisa. Mutta rakkaus voi tehdä näissäkin tapauksissa ihmeitä!

Julkkikset, joiden elämännumero on 6

Seuraavat kuuluisat ihmiset ovat kaikki syntyneet numeron 6 värähtelyssä:

Jeanne d'Arc, Napoleon Bonaparte, Albert Einstein, Eleanor Roosevelt, John Lennon, Eddie Murphy, Goldie Hawn, Bruce Willis, Stevie Wonder, Ronald Reagan, Michael Jackson, Robert De Niro...

Yhteys Tarotiin, elämänpuuhun ja astrologiaan.

Tarotissa suuri arkana-kortin 6 löytyy Lovers-korttipakasta, ja se edustaa rakkautta, liittoa, ihmissuhteita ja valintoja. Se löytyy myös pieni arkana-kortista:

Maljojen kuutonen: viittaa menneisyyteen, lapsuuden kokemuksiin.

Sauvojen kuutonen: osoittaa voittoa, menestystä.

Miekkojen kuutonen: viittaa uuteen elämäntilanteeseen.

Lanttien kuutonen: osoittaa antamisen ja vastaanottamisen tasapainoa, sydämestä antamista ja ilolla vastaanottamista.

Kabbalan elämänpuussa kuudes on Tiphereth, kuudes sefirot. Se on Elämän puun sydän ja edustaa totuutta, kauneutta, loistoa, tasapainoa ja harmoniaa. Tipherethin arkkienkeli Rafael, jonka nimi tarkoittaa "Jumala parantaa", on täällä tuomassa jumalallista parantumista kaikille maan päällä.

Astrologiassa numero 6 liitetään eri planeettoihin, merkkeihin ja elementteihin. Se liittyy myös ilmamerkkiin Kaksoset ja maamerkkiin Neitsyt. Molempia merkkejä hallitsee Merkurius, ja 6:n värähtelyssä syntyneillä on poikkeuksellinen kyky selkeään ja käytännölliseen ajatteluun sekä tehokkaaseen viestintään.

Venus tarkoittaa rakkautta, ja myös tämä planeetta hallitsee numeroa 6. Venus hallitsee myös ilmamerkkiä Vaaka ja maamerkkiä Härkä, jotka ovat kaksi rakastavinta merkkiä.

Numeron 6 numerologia

Numerologiassa nimien kirjainten ja/tai syntymänumeroiden yhteenlasku osoittaa henkilön elämänpolun ja energian. Jos olet esimerkiksi syntynyt tietyn kuukauden 6., 15. tai 24. päivänä, sinulla on numeron 6 energia. Elämänpolkusi numeron laskemiseksi sinun tarvitsee vain laskea yhteen syntymävuotesi, -kuukautesi ja -päiväsi numerot. Jos olet esimerkiksi syntynyt 2. tammikuuta 1983, voit laskea 1+9+8+3+1+2 = 24. 2+4 = 6. Jos ensimmäinen yhteenlasku on 11, 22 tai 33, sinun ei tarvitse enää vähentää sitä yksinumeroiseksi luvuksi, sillä nämä ovat päälukuja.

Ennusteet vuodelle 2022 elämänpolun numerojen mukaan

Jos elämänpolkusi numero on 1

Valmistaudu siihen, että tästä vuodesta tulee paljon parempi kuin edellisestä! Olet todellakin valmis uusiin alkuihin niin sosiaalisessa elämässäsi kuin myös talouden ja terveyden alalla. 2022 antaa sinulle runsaasti siunauksia, päästäksesi kasvun tielle!

Jos elämänpolkusi numero on 2

Tänä vuonna voit voittaa haasteet nopeammin ja helpommin kuin koskaan ennen. Olet valmis valloittamaan vuoren huippuja, ja ponnistuksesi palkitaan erityisesti ihmissuhteissasi.

Jos elämänpolkusi numero on 3

Tulet olemaan tänä vuonna todella onnellinen.  Jos lähdet uusiin seikkailuihin, löydät itsellesi erittäin jännittävän työn, jossa voit toteuttaa itsesi. Saatat myös oppia paljon uutta elämästä, mikä voi muuttaa näkemyksiäsi maailman asioista.

Jos elämänpolkusi numero on 4

Voit saavuttaa tänä vuonna joitakin kauan kaipaamiasi tavoitteita uran ja terveyden alalla, joten varmista, että jatkat asioita joihin olet ryhtynyt! Tulet onnistumaan ja nauttimaan tämän vuoden tuomista palkinnoista! Älä unohda pitää huolta itsestäsi ja olla itsellesi ystävällinen!

Jos elämänpolkusi numero on 5

Tänä vuonna saat siivet alle ja etäännyt kauas niistä asioista, jotka ovat sinua viime aikoina pidättelleet. Ole kärsivällinen, koska tämä vuosi tuo elämääsi myönteisiä muutoksia, joiden eteen olet tehnyt kovasti töitä.

Jos elämänpolkusi numero on 6

Tästä tulee mieleenpainuva vuosi, jonka muistat vielä pitkään, sillä rakkaus on nyt elämäsi tärkein asia! Mutta rakkauselämäsi lisäksi myös muut ihmissuhteesi kukoistavat: sinulla on mahdollisuus solmia syvällisiä ihmissuhteita, ja tänä vuonna tapaamasi uudet ihmiset tekevät elämästäsi parempaa.

Jos elämänpolkusi numero on 7

Meditaatiolla on tärkeä rooli elämässäsi, sitä harjoittamalla tunnet itsesi todella onnelliseksi ja tasapainoiseksi. Tämä vuosi tuo sinulle sisäistä kasvua ja paljon syvemmän henkisen yhteyden itseesi. Jos annat vuoden 2022 olla sinulle luovuuden ja vapauden vuosi, löydät aina kaipaamasi rauhan ja rentoutumisen.

Jos elämänpolkusi numero on 8

Ota ohjakset tänä vuonna omiin käsiin ja näytä muille sinussa piilevät positiiviset kyvyt ja taidot. Tämä on sinun vuotesi osoittaa toisille, kuinka hyvä johtaja olet! Huomaat kuinka hyvin menestyt ja miten kova työ tulee sinua palkitsemaan. Olet toisille hyvä esimerkki, joten moni ystävä nauttii seurastasi.

Jos elämänpolkusi numero on 9

Näyttää siltä, että vietät tämän vuoden "siivoamalla", mikä sisältää suhteita ja jopa työpaikkoja, joita et enää pidä sopivina. Raivaat tietä uusille mahdollisuuksille sekä yhteistyökuvioille, jotta elämä ottaa paremman suunnan. Osaat olla kiitollinen ja onnellinen pienistäkin asioista.

Jos elämänpolkusi numero on 11

Tämä on sinulle maagisten muutosten vuosi! Inspiroit ja motivoit ihmisiä ympärilläsi. Jos olet kirjailija, tämä voi olla vuosi, jolloin romaanisi julkaistaan. Kun itsetuntosi kasvaa, henkiset kykysi avautuvat ja saat runsaasti jumalallista opastusta, joka auttaa sinua tavoittamaan elämää, josta olet aina unelmoinut.

Jos elämänpolkusi numero on 22

Tänä vuonna osaat johtaa ja opastaa muita ja rakennat samalla vahvempaa perustaa ympärillesi. Olet monille tärkeä ja luotettava henkilö, jonka puoleen he kääntyvät hakemaan apua. Auttaminen on sinulle sydämen asia ja olet valmis tekemään mitä tahansa maailman parantamiseksi, koska rakastat ympäristöäsi ja ympärilläsi olevia!

Jos elämänpolkusi numero on 33

Olet hyvin rakastettu ja pidetty ympärilläsi olevien kesken, ja kannat sisälläsi Korkeamman Voiman värähtelyä. Sinulla on runsaasti mahdollisuuksia jakaa rakastavaa huolenpitoa ja parantavaa sydämen energiaa kaikkien kanssa, joiden kanssa olet tänä vuonna tekemisissä. Tunnet kaiken sen hyvän, mitä annat muille, virtaavan sinuun takaisin.

Uudenvuoden toivotus

Tuokoon vuosi 2022 sinulle onnea kaikilla elämänalueilla ja siunausta tulevaan!


Numeroiden yleismaailmallinen kieli on numerologisten ennusteiden perusta. On hyvä syy uskoa, että matemaattisilla luvuilla on merkittävä rooli maailmankaikkeudessa ja että niiden on mahdollisuus helpottaa elämämme kehitystä ja määrittää persoonallisuutemme ja karmamme. Numeroiden mystisen voiman kartoittamisessa otetaan huomioon ajatus siitä, että ihminen on henkinen olento, joka inkarnoituu toistuvasti kehittyäkseen kohti korkeampaa tietoisuutta.

Tätä varten numerologinen tulkinta paljastaa elämäsi taipumukset, perusluonteenpiirteesi, kykysi ja vahvuutesi. Numerologinen analyysi auttaa sinua määrittämään parhaat mahdollisuudet muuttaa elämääsi ja sen kaikkia osa-alueita. Syntymäaikasi perusteella numerologimme voivat myös laskea tarkalleen, kuinka yhteensopiva olet kumppanisi kanssa.

Hanki apua kokeneelta ammattilaiselta. Koulutetun numerologin neuvojen avulla voit ymmärtää paremmin elämänmatkasi ja elämäntarkoituksesi tai päästä onnellisuuden tielle.


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Selina
Alanumero:
 
Taika
Alanumero:
 
Eila
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero:
 
Lotta
Alanumero: