Miten ennustaminen voi parantaa sinun ja kumppanin välistä suhdetta | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Rakkaus ja parisuhde

Miten ennustaminen voi parantaa sinun ja kumppanin välistä suhdetta

Ennustajien ja selvänäkijöiden ammattikokemusten mukaan suurin osa ennustuksista koskee ihmissuhteita. Heihin ovat yhteydessä eri elämäntilanteista ja taustoista tulevat asiakkaat. Vaikka he pyytävät ennustusta alun perin muiden asioiden vuoksi, olipa kyse sitten työstä, urasta, mahdollisista muutoksista tai muista itsensä toteuttamista koskevista pyrkimyksistä, ongelmien juuret päätyvät usein elämää määrääviin ihmissuhteisiin.

Kyse voi olla nykyisestä suhteesta, joskus taas menneestä suhteesta, johon ovat emotionaalisesti yhä sidoksissa. Koska kyseessä on ennustaminen, puheenaiheeksi nousee myös tulevaisuuden uudet suhteet. Asiakkaat haluavat saada tietoa henkilöistä, joita eivät ole vielä tavanneet, mutta tulevat ennustuksen mukaan tapaamaan.

Kun joku tarvitsee parisuhdeneuvontaa, voi hän kääntyä eri tahojen puoleen. Miten saada ihmissuhteet toimimaan paremmin on jatkuva puheenaihe erilaisissa keskusteluohjelmissa, radio-ohjelmissa tai podcasteissa. Aiheesta julkaistaan vuosittain satoja kirjoja ja artikkeleita. Jos kaipaa neuvoja luotettavista lähteistä, useimmilla meistä on paras ystävä, vanhempi, sisarus tai työkaveri, joka kertoo mielellään meistä ulkopuolisin silmin. Jos on hyvät välit, hän ei arkaile kertoa virheistä, jotka hän näkee ja kokee rakkauselämäämme liittyen. Jos olet sinkku, häneltä voit saada hyviä vinkkejä, mille deittisivustolle kannattaa rekisteröityä. Joskus meitä pommitetaan niin paljon turhilla ja hyödyttömillä neuvoilla, että jäämme usein turhautumisemme kanssa täysin yksin.

Miten ennustaminen voi parantaa sinun ja kumppanin välistä suhdetta

Kun suhde ei tunnu toimivan

On asiakkaita, jotka haluavat tietää, miksei heidän ja toisen ihmisen välille syntynyt syvempää parisuhdetta. He seurustelivat useita kertoja, ja yhdessä vietetty aika oli mukavaa, mutta tunsivat syyllisyyttä siitä, ettei heidän välillään ollut todellista kipinää. Sitten kun tehdään ennustus, siitä käy usein ilmi, että kyseisillä henkilöillä oli aiempaa yhteistä historiaa. Olivat tunteneet toisensa vuosia, olivat jopa käyneet samaa lukiota yhdessä ja olivat hyviä ystäviä perheidensä kautta.

Eräälle naishenkilölle tehdystä korttipöydästä kävi esimerkiksi ilmi, että vaikka kyseinen naishenkilö rakasti erästä miestä ystävänä, mutta hän ei koskaan ollut kiinnostunut hänestä kumppanina. Mutta hän koki velvollisuudekseen miellyttää häntä, koska hän kuuli jostain, että "Jumala loi heidät toisilleen". Kun hän kääntyi tuttaviensa puoleen kysyäkseen neuvoa ja yrittäessään vihjata, että he eivät ehkä sopisi yhteen, kaikki ylistivät miestä: "Mutta hänhän kävi oikeustieteellisen...", "Mutta hänellä on hyvä työ...", "Mutta hän saa sinut tuntemaan olosi todella turvalliseksi...", "...ja hän on niin komea.".

Näkijä oli henkilö, joka antoi vahvistuksen asiassa. Hän sanoi, ettei hänen tarvitse rakastua mieheen sen vuoksi, koska muut ylistävät ja kehuvat häntä. Jos joku ei tunne kipinää, ei ole mitään järkeä pakottaa itsensä tähän suhteeseen. Vaikka suurin osa hänen ystävistään ja perheestään olivat hänen lopulliseen päätökseensä pettyneitä, kertoi hän lopulta miehelle, että vaikka hänestä mies oli komea ja mukava, hän ei koe, että heillä olisi yhteistä tulevaisuutta. Nainen oli myöhemmin todella kiitollinen ennustajan neuvoista, koska kuukausi myöhemmin hän tapasi elämänsä rakkauden heidän kerrostalossaan. Lähes kuusi kuukautta sen jälkeen hän soitti, että ovatkin jo menneet kihloihin.

Puolueeton näkökulma

Ennustaminen voi olla loistava tapa keskittyä ja syventyä ihmissuhteisiin, koska ennustajalla ei ole ennakkotietoa siitä, kenen kanssa kyseisen henkilön pitäisi olla. Kun asiakkaalle tekee selvänäkijä tulkintaa parisuhteesta, näkijä pyytää usein henkisiltä oppailta selkeitä neuvoja ja myös tukea siihen, että hän saa kertoa asiakkaalle kaiken, mitä hänen täytyy ja tarvitsee asiasta tietää. Aina varmistetaan, että kaikkiin asiakkaan kysymyksiin vastataan ja että asiakas ymmärtää tulkinnan ja on siitä hänelle hyötyä.

Ihmiset kääntyvät myös ennustajan puoleen heti riidan tai eron jälkeen. Kysymys kuuluu yleensä näin: "Onko suhteeni todella ohi?". Eron jälkeen monien kohdalla entinen kumppani ilmestyy paikalle ja alkaa taas osoittaa kiinnostusta entistä kumppania kohtaan, ja esittää seuraavanlaisia kysymyksiä kuten: "Rakastaako hän minua yhä?", "Miksi hän alkoi taas viestitellä minulle?", "Olemmeko me taas pari?". Ennustaminen voi olla erittäin hyödyllinen väline kaikkien näiden kysymysten vastaamiseen.

Hiljaisuuden kysymys

On myös tärkeä muistaa, ettei tarvita aina kriisitilannetta, kun käännymme ennustajan puoleen. Voimme pyytää ennustamaan tai neuvomaan, jos kaipaamme pientä inspiraatiota tai plussaa suhteeseen. Ennustajan avulla suhteessa vahvistuu hyvä kierre, ja huomaamme olevamme taas iloisia ja onnellisia. Mutta jos kommunikaatio tuntuu vaikealta, koet että olette erkanemassa toisistanne huolimatta siitä, että pidätte itsestäänselvyytenä, että olette pari, on hyvä olla ennustajaan yhteydessä. Vaikuttaa rauhoittavasti, jos saat tietää miten asiat ovat.

Esimerkiksi eräs asiakas oli vakuuttunut siitä, että hänen miehensä pettää häntä. Hänestä tuntui, että hänen miehensä ei ollut henkisesti läsnä, kun he olivat yhdessä. Mies vetäytyi omiin oloihin ja kun hän kysyi avoimesti, mikä oli vialla, mies vain hymyili ja vaihtoi puheenaihetta. Hän oli vakuuttunut siitä, että hänen miehellään on joku toinen nainen, jota hän rakastaa.

Sitten Tarot-kortit paljastivat totuuden. Kävi ilmi, että hänellä oli valtavia paineita ja stressiä työnsä vuoksi, ja se vaikutti hänen taloudelliseen tilanteeseen. Koska hän oli syntynyt hyvin ylpeään ja itsenäiseen Kauriin merkkiin, hän häpesi kertoa siitä vaimolleen. Toinen osapuoli, vaimo, tunsi jääneensä asioiden ulkopuolelle ja teki vääriä johtopäätöksiä. Kun he istuivat alas keskustelemaan ennustuksen jälkeen, mies myönsi heikkoutensa, ja yhdessä he löysivät siihen ratkaisun. Ajan myötä läheisyys palasi onneksi heidän suhteeseen.

Ennustajan apu

Ennustaja voi käyttää erilaisia työvälineitä antaakseen sinulle poikkeuksellisia oivalluksia ihmissuhteistasi. Moni ennustaja työskentelee Tarot-kortit apunaan. Ne voivat näyttää ja viestiä, mitkä ovat kriittiset kohdat parisuhteessasi ja mihin sinun täytyy kiinnittää enemmän huomiota, jos haluat, että rakkaus sinut vihdoin löytää.

Jokainen ennustaja tietää hyvien ihmissuhteiden tärkeyden ja merkityksen. He kehittävät jatkuvasti omia oppimistaitojaan omatakseen aktiivisen ja vastuullisen roolin omalla polullaan. He haluavat auttaa heidän puoleensa kääntyviä asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Ennustaminen voi antaa ja taata monille mielenrauhan, aikaa ja tilaa, jota tarvitaan siihen, että jokainen meistä pääsee omissa asioissaan varmuudella eteenpäin. Moni asiakas esittää seuraavan kysymyksen: "Miten voin parantaa suhdettani?" Tämä tarkoittaa, että kyseinen henkilö on jo tietoinen siitä, että tällä tärkeällä elämän osa-alueella on hänen kohdalla todennäköisesti parannettavaa. Henkilö tietää tarvitsevansa tukea ja apua. Kun hän sitten konsultoi ja pyytää ennustusta, on tavoitteena saada vastauksia, joilla vahvistaa ja syventää suhdetta.

Lahjaksi sinulle, kokeile laittaa itsellesi kotona rakkauselämän Tarot-kortti pöytä 

Tuntuuko sinusta, että sinä ja kumppanisi olette saavuttaneet virstanpylvään? Haluatko tietää, onko aika muuttaa yhteen? Vai oletteko riidelleet, ettekä tiedä, miten ratkaista erimielisyydet? Tai haluatko uutta kipinää suhteeseen? Korttipöytä auttaa sinua näkemään asiat selkeämmin!

Tyhjennä mielesi kaikista ajatuksista, myönteisistä sekä kielteisistä. Keskity yhteen asiaan, kysymykseen, johon haluat saada vastauksen. Kun sinulla on tämä tiedossa, sekoita pakka, ota seitsemän korttia ja aseta ne seuraavasti:

Käännä kortit alla olevan järjestyksen mukaan ja analysoi saamiasi vastauksia:
 
Kortti 1 - Mikä on nykyinen tilanteesi? Mitä nyt tapahtuu.
 
Kortti 2 – Omat ajatukset kysymyksestä
 
Kortti 5 - Kumppanisi ajatukset asiasta
 
Kortti 3 - Tunteesi kysymykseen liittyen
 
Kortti 6 - Kumppanisi tunteet asiaa kohtaan
 
Kortti 4 - Käyttäytymisesi tai asenteesi asiaa ja sen ratkaisua kohtaan.
 
Kortti 7 - Kumppanisi käytös tai asenne kysymystä ja sen ratkaisua kohtaan. 

Parisuhteessa kaikki ongelmat voidaan ratkaista, jos molemmat osapuolet ovat aidosti avoimia ratkaisun löytämiselle. 

Jos olet jumissa tai haluat saada lisää tietoa rakkauselämästäsi, soita AstralTv:n luotettaville ennustajille. Palvelemme sinua 24/7! Kokeile soittaa vaikka heti.

Rakkaus on ihmiselämän syvällisimmistä ja näkyvimmistä kokemuksista, ja kaikki ansaitsevat rakastaa ja tulla rakastetuksi. Se on inhimillinen kokemus ja siksi luonnostaan monimutkainen. Elämä on valoisampaa ja toimii paremmin, kun rakastamme ja meitä rakastetaan. Kolikon toisella puolella rakkauden epävarmuus voi aiheuttaa vakavaa sydänsurua ja tunnekuohua. Siksi ei ole yllättävää, että rakkausennustuksella on suurta kysyntää. Useimmat kysymykset, joita esitetään ennustajille, liittyvät parisuhde-elämän epävarmuuksiin. Näin on myös silloin, kun etsitään sielunkumppania tai kun halutaan saada tietää, miten pitää kipinä yllä.

Rakkausennuste on monesti vastaus kaikkiin kysymyksiin! Lahjakas ja kokenut ennustaja, joka on erikoistunut rakkauden ja yhteensopivuuden kiemuroihin, voi määrittää, missä vaiheessa suhteenne on, haittaavatko tunneongelmat suhdettanne, mitä tulevaisuus teille tuo ja miten voitte päästä lähemmäksi onnellisuutta.


Rakkaus on yksi ihmisen elämän syvällisimmistä ja näkyvimmistä kokemuksista, ja kaikki ansaitsevat sen. Se on inhimillinen kokemus ja siksi luonteeltaan monimutkainen. Elämämme on yksinkertaisesti parempaa ja toimii paremmin, kun rakastamme ja meitä rakastetaan. Kolikon toisella puolella rakkauden epävarmuus voi aiheuttaa sydänsurua ja tunnekuohua. Siksi ei ole yllättävää, että rakkausennustukselle on suurta kysyntää. Useimmat kysymykset, joita esitämme parisuhdetulkitsijalle tai ennustajalle, johtuvat parisuhde-elämän epävarmuuksista. Näin silloin, kun etsimme sielunkumppania tai kun haluamme tietää, miten ylläpitää kipinä parisuhteessa.

Rakkausennuste voi vastata kaikkiin kysymyksiisi! Lahjakas ja kokenut selvänäkijä, joka on erikoistunut rakkauden ja yhteensopivuuden kiemuroihin, voi kertoa sinulle, missä vaiheessa suhteesi on, mitkä syvälliset tunneongelmat estävät teitä, mitä mahdollisuuksia teillä on tulevaisuutta silmällä pitäen ja miten voitte päästä uudelle tasolle ja olla onnellisia.


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Taika
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Katariina
Alanumero:
 
Kaia
Alanumero:
 
Mia
Alanumero:
 
Nea
Alanumero: