Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Rakkaus ja parisuhde

Sielunkumppani vs. elämänkumppani - Erot niiden välillä

Sielunkumppani on henkilö, joka on sielusi kanssa linjassa ja lähetetty haastamaan, herättämään ja ravistelemaan eri osia sinussa, jotta sielusi voi kehittyä korkeammalle tietoisuuden ja tietämisen tasolle. Kun oppitunti on opittu, fyysinen ero yleensä tapahtuu. Elämänkumppani on kumppani, ystävä, vakaa ja luotettava yksilö, johon voit nojata, luottaa ja johon voit turvautua auttamaan sinua läpi elämän.

On olemassa molemminpuolinen rakkauden ja kunnioituksen tunne, ja olette molemmat sopusoinnussa toistenne tarpeiden ja halujen kanssa. Kaikki haluavat tavata sielunkumppaninsa. Itse asiassa yksi yleisimmistä kysymyksistä, joita kysytään henkisiltä asiantuntijoilta on: "Milloin tapaan sielunkumppanini?" Elämässämme on monia sielunkumppaneita, mutta heidän tarkoituksensa on aina sama - he ovat täällä haastamassa ja herättämässä meitä, jotta sielumme voi kehittyä korkeammalle tietoisuuden tasolle.

Sielunkumppani vs. elämänkumppani - Erot niiden välillä
 
Sielunkumppanimme saapuvat silloin, kun olemme valmiit heitä varten, eivätkä hetkeäkään aikaisemmin. He saapuvat silloin, kun olemme valmiita oppimaan ne opetukset, jotka olemme tarkoitetut täyttämään. Sielunkumppanisuhteet eivät useinkaan ole ikuisia. Tämä johtuu siitä, että joskus suhde voi olla liian intensiivinen tai siihen liittyy tiettyä karmista energiaa, joka saa suhteen päätökseen, kun tarvittavat opetukset on opittu. Sielunkumppanit voivat olla myös ystäviä ja sukulaisia, heidän ei aina tarvitse olla romanttisia kumppaneita. Huolimatta tästä, tunnet aina vahvan, energisen yhteyden tai tunnet jakaneesi aiempia elämiä hänen kanssaan. Monet meistä viettävät vuosia haaveillen sielunkumppanin tapaamisesta, mutta emme huomaa, mitä todella pyydämme. Kun pyydämme sielunkumppania, pyydämme todella kasvua ja kehitystä tietoisuudessa, ja ymmärtämättömyys tästä voi joskus estää sielunkumppanienergian saapumisen meille. Jos todella haluat löytää yhteyden sielunkumppanisi kanssa, sinun täytyy olla linjassa oman sielusi kanssa. Sinun täytyy löytää itsesi, kunnioittaa itseäsi ja alkaa seurata sydäntäsi. Kun olet yhteydessä todelliseen minääsi, olet heti samassa värähtelyssä sielunkumppanisi tapaamista varten. 
 
Toisaalta, jos et koe tässä elämäsi hetkessä olevasi valmis sielunopetuksille ja etsit vain kumppania jakamaan loppuelämäsi kanssa, mitä sinun tulisi pyytää tai manifestoida, on elämänkumppani. 

Elämänkumppani on enemmänkin kumppani tai ystävä, jonka kanssa tunnet vahvan yhteyden. Se ei ehkä ole (niin) syvällinen sieluyhteys kuten sielunkumppanuus, mutta siinä on molemminpuolinen tunne luottamuksesta, ymmärryksestä ja kunnioituksesta. Elämänkumppani on luotettava ja huomioon ottava henkilö, joka välittää sinun tarpeistasi ja toiveistasi. Toki, elämänkumppani on myös henkilö, johon tunnet vetovoimaa ja jota rakastat ja välität. 

Vaikka opit myös elämänkumppaniltasi, he ovat enemmänkin tukemassa sinua ja ojentamassa ohjaavaa kättä, kun navigoit omaa sielumatkaasi. Elämänkumppanin tapaaminen ei yleensä ole jotain, mihin valmistaudut henkisesti ja energisesti kuten sielunkumppanin tapaamiseen. Sen sijaan se vaatii tunteellista ja henkistä valmistautumista sekä fyysistä läsnäoloa. On mahdollista, että sielunkumppanisi on myös elämänkumppanisi, ja on myös mahdollista, että sinä ja elämänkumppanisi voitte kehittää syvemmän sieluyhteyden - kaikki riippuu siitä, mihin suuntaan päätätte ohjata. Tässä ovat erilaiset ominaisuudet kummassakin suhteessa: 
 

Sielunkumppanisuhde  

• Tunnet syvän henkisen yhteyden tähän henkilöön, melkein kuin olisit tuntenut heidät jo pitkään.  
• Sinulla on hetkiä, joissa koet flashbackeja tai déjà vu -kokemuksia, joissa tiedät, että olette olleet yhdessä aiemmin.  
• Vaikutatte ymmärtävän toisianne ja teillä on samankaltainen tapa ajatella.  
• Teillä voi olla samanlaisia heikkouksia tai tapoja, tai te molemmat olette kohdanneet samankaltaisia haasteita lapsuudessanne.  
• Yhteytenne on intensiivinen, ja niin on myös suhteenne. Usein se voi vaihdella äärimmäisistä huipuista äärimmäisiin mataliin.  
• Tunnette olevanne synkronissa toistenne kanssa, vaikka ette olisi fyysisesti yhdessä. Saattaa olla tunne siitä, että teidän täytyy tiimityöskennellä yhdessä voittaaksenne jotain.  
• Tiedätte intuitiivisesti, mitä toinen ajattelee tai tuntee. Tunnette olevanne hyvin sopusoinnussa ja yhteydessä heidän ajatustensa ja toimiensa kanssa. 
• Suhteenne on tunnepitoinen, haastava ja voi paljastaa sinussa sellaisia piirteitä, joita et tiennyt olevan olemassa.  
• Voit kokea suuria muutoksia elämässäsi tavatessasi tämän henkilön ensimmäisen kerran.  
• Suhteenne ei välttämättä kestä ikuisesti, mutta rakkaus on aina läsnä. 
 

Elämänkumppanisuhde  

• Tunnette fyysistä vetovoimaa toisianne kohtaan ja resonoitte toistenne arvojen kanssa.  
• Nautitte toistenne tuntemisesta ja opitte eroavaisuuksistanne ja samankaltaisuuksistanne - kaikki toisissanne tuntuu uudelta ja jännittävältä.  
• Tulette toimeen kuin parhaat ystävät - suhteenne ei kärsi äärimmäisyyksistä.  
• Suhteenne perustuu loogisiin tai älyllisiin päätöksiin.  
• Tunnistatte toistenne uskomukset, ideat tai uskonnon/filosofian.  
• Tunnette molemmat taloudellista ja emotionaalista vakautta ollessanne yhdessä.  
• Suhteenne perustuu fyysisen läsnäolon ja uusien muistojen luomiseen.  
• Tunnette tarvetta avioitua tai perustaa perhe "lujittaaksenne" suhdettanne.  
 
Elämämme eri vaiheissa tarvitsemme ja haluamme erityyppisiä ihmissuhteita. Kumpikaan ei ole toista parempi tai huonompi, vaan se on henkilökohtainen päätös, johon tunnet ohjautuvasi, kunhan seuraat sydäntäsi. 
 
Soita asiantuntijoillemme numeroon 070003445 ja anna meidän auttaa sinua matkallasi!

 

Rakkaus on yksi ihmisen elämän syvällisimmistä ja näkyvimmistä kokemuksista, ja kaikki ansaitsevat sen. Se on inhimillinen kokemus ja siksi luonteeltaan monimutkainen. Elämämme on yksinkertaisesti parempaa ja toimii paremmin, kun rakastamme ja meitä rakastetaan. Kolikon toisella puolella rakkauden epävarmuus voi aiheuttaa sydänsurua ja tunnekuohua. Siksi ei ole yllättävää, että rakkausennustukselle on suurta kysyntää. Useimmat kysymykset, joita esitämme parisuhdetulkitsijalle tai ennustajalle, johtuvat parisuhde-elämän epävarmuuksista. Näin silloin, kun etsimme sielunkumppania tai kun haluamme tietää, miten ylläpitää kipinä parisuhteessa.

Rakkausennuste voi vastata kaikkiin kysymyksiisi! Lahjakas ja kokenut selvänäkijä, joka on erikoistunut rakkauden ja yhteensopivuuden kiemuroihin, voi kertoa sinulle, missä vaiheessa suhteesi on, mitkä syvälliset tunneongelmat estävät teitä, mitä mahdollisuuksia teillä on tulevaisuutta silmällä pitäen ja miten voitte päästä uudelle tasolle ja olla onnellisia.


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Sanna Swan
Alanumero:
 
Lotta
Alanumero:
 
Kristiina
Alanumero:
 
Onerva
Alanumero:
 
Tuulia
Alanumero:
 
Raili
Alanumero: