Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Auringonpimennyksen ASTROhealing-raportti

Merkittävä ajanjakso on alkamassa. Kaikkea mahdollista on tarjolla, ennen kaikkea kaikille teille, jotka olette jaksaneet kohdata varjoa ja luoneet valokäytäviä maailmaan.

Sunnuntaina 26. päivän illansuussa saamme Uudenkuun Kalojen 9. asteessa, mikä on myös auringonpimennys. Tämä on jatkoa Kuunpimennykselle kaksi viikkoa sitten ja herkimmät ovat varmaan tunnistaneet tämän ajanjakson avoimen portaalin vahvat, uudistavat ja kohottavat energiat.

Neptunus on yhtymässä Aurinkoon ja Kuuhun ja koska ollaan Neptunuksen omalla alueella Kaloissa, on tämän ajan laatu äärimmäisen herkkää, intensiivistä, haaveilevaa, ihanteellista ja maailmoja syleilevää. Myös Merkurius ehtii mukaan ja on rakentamassa siltaa eri maailmojen välille. Tämäkin kuvaa tämän ajan energiaevoluution luonnetta erityisen hyvin: jos vain haluat, ovat kanavat auki ja jokaisella on mahdollisuus toimia välittäjänä korkeamman tietoisuuden ja tiedon  edistämisessä. Saamme kaiken mahdollisen avun integroida uusia, rakkaudellisia energioita. Nyt meillä on mahdollisuus myös nähdä, miten hyvin olemme vastaanotintamme trimmanneet eli olemmeko saaneet puhdistettua itseämme ja poistettua esteitä todellisen, laajemman Itsemme toteutumiselta.

Mielenkiintoiseksi tämän pimennyksen tekee se, että sillä ei ole ns. pääaspekteja muihin merkittäviin planeettoihin. Sen sijaan on useita pienempiä ja tulkitsisin tämän niin, että riippuen itse kunkin herkkyydestä ottaa vastaan uusia energioita, tämä aika tarjoaa aivan valtavasti mahdollisuuksia. Arvaamattomia käänteitä tuo Uranus-Mars-yhtymä Oinaassa, yllättäviä mahdollisuuksia tarjoilee Jupiter Vaa'asta, Saturnus auttaa konkretisoimaan ja maadoittamaan uusia rakenteita ja Pluto Kauriista käsin pitää huolen, että kaikki se, mikä ei enää palvele, transformoidaan toisiin taajuuksiin.

Hitaat, kollektiiviset planeettaenergiat jatkavat vaativia teemojaan niiden kohdalla, jotka ovat nyt oman henkisen kiitoratansa päässä. Nostetta on tarjolla, eikä takaisin kääntymisen mahdollisuutta ole.

Uusikuu ottaa hienovaraista aktiviteettia Marsilta, joka on omassa voimallisessa merkissään Oinaassa yllätyksiä tarjoilevan, sähäkän Uranuksen kanssa ja koska Jupiterin mahtaileva ja suurenteleva oppositio vahvistaa Ihan kaiken Mahdollisen tapahtumista, niin lyhyesti sanoen: virittäydy sydäntaajuuksille ja yhdisty maailmankaikkeuden kanssa, niin huomaat, miten helpoksi asiat muuttuvat, miten mielenkiintoista kaikki on! Nyt on lopultakin niiden kauan odotettujen ja usein luvattujen palkintojen aika!

 

Millä elämäsi alueella Sinulla alkaa uusi vaihe ja mitä se mahdollisesti tuo tullessaan vai onko vielä jokin kanto kaskessa – tutkitaan niitä yhdessä ja tehdään tilaa uudelle!

 
 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Raili
Alanumero:
 
Jussi
Alanumero:
 
Taika
Alanumero:
 
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Sofia Teräs
Alanumero: