Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Joskus olisi niin paljon helpompaa, jos ….

Kukapa ei olisi ainakin kerran elämässään ajatellut, että olisi niin paljon helpompaa, jos ei tarvitsisi itse tehdä valintaa tai päätöstä, vaan joku toinen kantaisi siitä vastuun. Näin etenkin, jos kyse on vaikeasta valinnasta tai päätöksenteosta, jonka vaikutus ulottuu pitkälle.

Me kohtaamme päivittäin useita tilanteita, joissa joudumme tekemään valintoja. Suurin osa näistä valinnoista eivät mietitytä meitä sen ihmeellisemmin. Mutta mitä tehdä, jos vastuu valinnasta tuntuu liian raskaalta? Mitä jos päätökseni vaikuttaa niin monen ihmisen elämään? Mitä jos minun pitää valita turvallisen ja epävarman välillä, missä epävarma näyttää ainoalta mahdolliselta valinnalta, koska turvallinen vaihtoehto ahdistaa minua? Jaksanko kantaa vastuun siitä?

Joskus olisi niin paljon helpompaa

Tuntuuko sinusta, että ajaudut aina samantyyppisiin tilanteisiin? Tahtomattasi löydät itsesi aina uudelleen samanlaisesta toimimattomasta parisuhteesta tai huonoilmapiirisestä työympäristöstä? Tämä voi olla merkki siitä, että olet siirtänyt vastuun muille etkä ole uskaltanut tehdä omia valintoja. Tällöin oravanpyörästä ulospääsyyn on vain yksi keino: tunnistaa oma vastuu ja tehdä omat valinnat.

Raskaalta tuntuvat tilanteet tuovat usein suuria muutoksia elämään. Juuri siksi vastuun kantaminen näistä valinnoista voi näyttää aluksi jopa mahdottomalta. Vaikka kannamme lopulta itse vastuun teoistamme, voimme keventää valintavaiheen taakkaa keskustelemalla siitä luottamuksellisesti.

Syntymähoroskoopin ja siihen osuvien aktuellien transiittien tarkastelu auttaa ymmärtämään, mistä mahdolliset pelon tunteet juontavat ja mikä on sinulle henkilökohtaisesti paras tapa käsitellä niitä. Ajankohtaisten planeettaohitusten ajallinen rajaaminen kasvattaa luottamusta tilanteesta selviämiseen. Syntymähoroskooppisi paljastaa myös vahvuutesi. Vaikka sillä ei näennäisesti olisi mitään tekemistä tämän vaikean valinnan kanssa, keskittymällä omaan vahvuuteesi voit kuitenkin löytää voimavaroja transformatiivisen vaiheen yli pääsemiseen.

Joskus olisi niin paljon helpompaa, jos.

Soita minulle, jos tarvitset juuri nyt luottamuksellista keskustelua. Voin valottaa tilannettasi sekä astrologisesti että Lenormand-tulkinnan avulla. Halutessasi voimme myös käydä läpi eri mahdollisuuksia ja niiden seurauksia ohjaavan keskustelun menetelmin.

Tartu siis puhelimeen ja soita minulle :)

Rakkaudella
Jaana Rusi

 

Suositukset

Olen myös samaa mieltä taustahenkilöiden esittelystä, joskus lähemmäs tunti menee siihen.
Pike
2020. marraskuuta 24.
Alanumero: 434
VapaaEi paikallaVARATTU
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Jussi
Alanumero:
 
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Ishtar-Maria
Alanumero:
 
Raisa
Alanumero:
 
Tuulia
Alanumero: