Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Kuunpimennyksen 7.8. ASTROhealing

Olemme astuneet vuoden voimakkaimpaan energiapyöritykseen. Kuunpimennys 7. päivä ja Auringonpimennys 21. elokuuta avaavat uusia energiaportaaleja ja tarjolla on paljon mahdollisuuksia, uusia käänteitä, iloa ja luovuutta – hyvä aika tehdä uudistuksia elämään.

Jos on kaivannut sysäystä saada toimintaa aikaan elämässään, niin nyt on hyvä aika. Maailmankaikkeus tarjoaa aikamoisen buustin käyttöömme täydenkuun energioiden muodossa, joka on siis myös kuunpimennys maanantaina 7.8. On liikettä, luovuutta ja puhtia tarjolla. Mutta kuten kaikessa aina, niin ylilyöntien mahdollisuus on olemassa. Jos on yhtäkkiä paljon voimaa, voikin olla vaikea kohdentaa se rakentavasti; on vaara, että puhti purkautuu väärään paikkaan, syöksee sammakon suusta, ym., ellei ole tietoinen reaktioistaan. Ja taivas tarjoaa apua tähänkin ja rakentaviin tuloksiin, mitä ikinä sitten oletkin saattamassa päätökseen ja tekemässä tilaa uudelle, kun Saturnus ja Jupiter ovat avittamassa. Ja vaikka tuntuu, että vauhti on niin kova, ettei ohjauspyörä pysy käsissä, niin olemme silti oman elämämme ohjaksissa.

ASTROhealing

Auringon kulku Leijonassa Mars vierellään on jo parin viikon ajan on haastanut pysymään omassa voimassa. Moni on kokenut tilanteita, että on todella kysytty kykyä rauhallisen lujasti asettaa rajat, vaikkapa vain sanomalla: anteeksi, mutta tuota en ota vastaan – oli sitten syytös, vaatimus, yms. Selkeästi, mutta lujasti. Aivan yhtä väärin – henkisestä näkökulmasta - kuin on alistaa toista, on alistua. Se on yksi perusoppiläksy Elänkoulussa. Haasteena on löytää rauhallinen, mutta luja tapa ilmaista itseään ja asettaa omat rajat.

Tämä aika on suotuisa kaikenlaiselle Itseen liittyvälle tarkastelulle. Vaikka ollaan tekemisissä toisten kanssa, perhettä, sukulaisia tavataan, niin on hyvä keskittyä siihen, millä tavalla minä olen: miten vastaan, mitä puhun, mitä ja miten kuuntelen, miten ylipäänsä reagoin. Mitä tämä kaikki kertoo minusta ja tavastani olla?

ASTROhealing

On hyvä tarkkailla omia vakiintuneita tapoja ja maneereja – tehdä pieniäkin asioita tietoisesti.

Kun energiamuutokset ovat todella vahvoja, omassa fokuksessa pysyminen voi olla vaikeaa. Siksi keskittyminen jokaiseen tekemiseen, tarkkailu – vain tarkkailu – on kehittävää ja hyödyllistä. Tarkkaile erityisesti omia tunteitasi – älä anna niiden lähteä viemään, sillä näinä aikoina nousee niin vahvaa tavaraa esiin, että ego vie kuin pässiä narusta – tutki ja päästä irti. Nyt on viimeistään korkea aika heräämisprosessissa oleville opetella jokin tunnetekniikka – suosittelen EFT:tä erityisesti.

Omien uskomusten kriittinen tarkastelu on palkitsevaa. Jupiterin ja Pluton neliö vaativat tutkimaan, mistä mikin ”totuus” on peräisin? On aikaa haastaa kaikki guruina esiintyvät. Henkinen egoismi on rikkaruoho Totuuden puutarhassa. Kun teet asioita oman sydämesi totuudesta, teet oikein. Totuus – kuten jumalakin – löytyy sisältäpäin.

Iloa ja Loistetta Elämääsi!

Haluatko tarkastella omaa tilannettasi ja saada apua oman erityislaatusi löytymiseen? Voimme katsoa astrologian avulla.

- Niitta -

 

Suositukset

Ei voinu ulkomailta soittaa! niin isot kiitokset näin parin vuoden takaa kun autoit oikealle tielle. Nyt olisin mielenkiinnosta kysellyt taas hyviä neuvoja, ehkä sitten taas kun pääsen Suomeen. Ihanaa syksyä kaikille! ❤️
nimetön
2020. syyskuuta 04.
Alanumero: 413
VapaaEi paikallaVARATTU
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Adele
Alanumero:
 
Kirsi Laine
Alanumero:
 
Jussi
Alanumero:
 
Onerva
Alanumero:
 
Taika
Alanumero:
 
Tarja Sahari
Alanumero: