Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Neptunus astrologisella kartalla

Neptunus, meren jumala ja rakkauden korkeampi prinsiippi, liittyy elämässämme asioihin, jotka ovat joko näkymättömiä tai muuten vain epämääräisiä, hallitsemattomiakin - kuten rakastuminen. Veden pinnan alla pysyy piilossa runsas, erilainen ja jännittävä eliöstö. Siten symbolisesti neptunus hallitseekin alitajuisia asioita, pinnan alla pidettyjä tunteita, kykyjä ja pelkoja.

Neptuaanisesti käyttäytyvä ihminen saattaa vältellä konfrontaatiota, peitellä aikomuksiaan ja tehdä salaa asioita ja päätöksiä. Parhaassa tapauksessa hän on tiedostanut pelkonsa ja käyttää vaistoaan ja intuitiotaan positiivisesti hyväkseen. Tällöin hän saattaa omata jopa selvänäköisiä ja selvätietoisia kykyjä. Neptuaanisesti virittynyt ihminen voi olla hyvin henkinen, luovalla tavalla lahjakas, empaattinen, uhrautuva ja halukas pelastamaan ja auttamaan muita. Neptunus voi lisätä erikoisherkkyyttä, tai vähentää kykyä tehdä oikeita johtopäätöksiä.

Neptunus

Kun Sinulla alkaa neptunus-kausi eli neptunus aktivoi karttasi tärkeän kohdan, se voi tuoda eteen edm. neptuaanisia ihmisiä, henkisen kutsumuksen, kummallisia ja epämääräisiä selvitettäviä asioita, tai tunteen, että näin ei pitäisi olemassa olevien asioiden jatkua. Toisin sanoen ihminen haluaa yleensä enemmän omaa kutsumustaan vastaavan elämän. Ongelmana saattaa kuitenkin neptunus-kaudella olla sekä väsymys olemassa olevaan, että epätietoisuus siitä, mitä pitäisi tehdä.  Saatat kokea, että olet kuin soutuveneessä ilman airoja ja virta vie jonnekin.. (mutta minne?), tai Sinulla on tämä ja tuo vaihtoehto, mutta kumpi on oikea…? Henkinen ihminen antaa tällaisessa tilanteessa elämänsä kulun Korkeampien voimien käsiin. Joskus onkin viisasta vain odottaa, että neptunuskausi loppuu, ennen kuin tekee tärkeitä päätöksiä. Ihminen saattaa muutoin tehdä virhevalintoja toiveiden ja illuusioiden perusteella.

Koska neptunus-vaihe on myös luova vaihe, monesti tällöin halutaan helpotusta arjen vaatimuksiin ja pidetään sapattivuosi. Tällöin mietitään mahdollisuuksia vaihtaa ammattia, ryhdytään opiskelemaan, kohdataan uudenlaisia ihmisiä ja vaihdetaan jopa harrastuksia. Joskus löydetään uusia viettelyksiä, joita ryhdytään salaamaan. Neptunus-vaihe voi olla vaihe, jolloin ihminen haluaa kokemuksia, jotka ovat arjen ulkopuolella. Hankalaa on, jos lisäksi arvostelukyky hämärtyy. Esimerkiksi erityisen tarkkana tulee olla kaupantekotilanteissa, jos ”päällä” on neptunuksen kontakti kartan merkuriukseen, venukseen, tai rahahuoneessa sijaitsevaan planeettaan. Sopimukset tulee lukea tarkoin ja apuna kannattaa käyttää asiantuntijaa.

Rakkaudessa tulee varoa huijauksia ja itsepetosta, jos neptunus on haastavassa kulmassa venukseen, marsiin, aurinkoon, kuuhun, ihmissuhdeakseliin, ihmissuhdehuoneessa sijaitseviin planeettoihin ja jopa jupiteriin ja uranukseen. Positiivisella kuviolla on puolestaan mahdollista saada henkiystävä tai löytää oma kutsumus tai henkinen prinsiippi.

On myös hyvä tiedostaa, että neptunuksen kontaktit karttaan ovat ainutkertaisia ja esimerkiksi neptunuksen yhtymä johonkin planeettaan tapahtuu vain kerran elämässä aloittaen uuden kauden siinä asiassa, johon osuu. Esimerkiksi yhtymä kotiakseliin voi tuoda Sinulle unelmakodin, jossa vietät vuosia.

Neptunuksen kontakti yhteen kohtaan kestää peräti puolitoista vuotta. Jos Sinulla lisäksi on syntymäkartassa useita planeettoja lähekkäisissä asteissa, ”neptunuskausi” voi kestää vuosia, kuten henkinen kehittyminen ja asioiden oikea erottelukyky voivat vaatiakin.

Parhaimmillaan neptunus voi kohottaa meissä Korkeamman rakkauden, auttamisen ja empatian kykyjä.

Soittele minulle, jos haluat keskustella neptunuksen vaikutuksista omalla tai partnerisi kartalla. Mikäli käytettävissäsi on tarkka syntymäkellonaika ja -paikka, voimme katsoa, millä akselilla (tai missä huoneessa) neptunuksen luovat, henkistävät tai viettelevät ja sekoittavat vaikutukset esiintyvät nyt tai seuraavaksi: parisuhdeakselilla, työ- vai kotiakselilla.

T. Mariann, astrologi, tarot-ja unitulkitsija 424

 

Suositukset

Olipa voimaannuttava kokemus, sain selvyyttä ja vastauksia moneen asiaan. Lämmöllä ja rakkadella suosittelen muillekin.
Affi
2020. lokakuuta 22.
Alanumero: 424
VapaaEi paikallaVARATTU
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Osmo Pollari
Alanumero:
 
Jussi
Alanumero:
 
Taika
Alanumero:
 
Tarja Sahari
Alanumero:
 
Inkeri
Alanumero:
 
Niitta
Alanumero: