Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Sisäinen siivouspäivä- pelosta rauhaan

On aivan normaalia reagoida voimakkaasti asioihin jotka, järkyttävät mielen tasapainoa, kuten uhkaava tilanne, ikävät uutiset omasta tai läheisten terveydentilasta, avioero, työpaikan menettäminen, muutto, läheisen kuolema, maailmalla tapahtuvat ikävät tapahtumat. Jokainen reagoi omalla tavallaan ja jokaisen reaktio on normaali kyseiselle henkilölle.

Tunteiden piilottaminen, tunteettomuus, tunneryöpyt, ylitunteellisuus tulevat kaikki samasta lähteestä. Mitä tulee mieleen se syöksyy myös suoleen ja vaikuttaa fyysiseen tilaan, eli koetaan kehossa. Terveydentilan äkilliset muutokset vaikuttavat usein pysäyttävästi ja viimeistään silloin on aikaa tarkastella menneitä ja tulevia askeleita. Mitä teen toisin? Mitä hyvää otan menneestä mukaan, mitä jätän? Mikä voisi auttaa? Pysähtyminen antaa mahdollisuuden huomioida ja inventoida omaa elämää, siis omaa elämää, ei läheisten ja naapurien, eikä julkisuuden henkilöiden.


ei läheisten ja naapurien, eikä julkisuuden henkilöiden

Poikkeavissa tilanteissa pelon tunne aktivoituu ja keho reagoi pelkoon. Toiset aktivoituvat pakenemaan, toiset pysähtyvät.  Pelko nostaa mielen myrskyyn ja mielikuvitus aktivoituu luomaan tarinaa, jota pelko ohjaa. Silloin ollaankin myrskyävällä merellä ilman airoja, pelon ohjaamina, jolloin on hyvä tiedostaa kuinka hallita pelkoa ja ottaa sen voima rakentavaan käyttöön, jotta päästään kuiville. Toisilla pelko ilmenee lamaannuttavana ja kaiken jumittavana tilana, jolloin itsensä aktivointiin on hyvä löytää työkaluja, ettei huku. Pelko on kuin sisäinen sotatanner, jokainen pelkääjä taistelee itsessään ja kaikki muut pelkääjät ovat peilejä omalle pelolle, pelko vetää puoleensa pelkoa. Tunne on siis pelko, joka saa voimaa kohdatessaan minkä tahansa muun pelon, uhan, epätavallisen tilanteen, toiselle kauppaan meno voi olla pelottavaa, toinen pelkää pimeää, korkeita paikkoja, hyljätyksi tulemista jne.

korkeita paikkoja, hyljätyksi tulemista jne

Pelon vastakohta on rakkaus, jolla rauhan portit aukeavat. Rakkaus on tunne, joka tunnistaa ja tunnustaa pelon olemassaolon, mutta ei lähde mukaan pelkoon. Rakkaus hyväksyy pelon, jolloin pelko antautuu ja lähteekin seuraamaan rakkautta, rakkaus lisääntyy. Rakkaus ohjaa mielenrauhaan, jolloin keho rauhoittuu ja fyysinen olo paranee, pelko irrottaa otteensa kehosta, jolloin paraneminen mahdollistuu. Rakkaus parantaa!

Ansa

Voit soittaa minulle, niin keskustellaan elämän tärkeistä asioista!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Tuulia
Alanumero:
 
Raili
Alanumero:
 
Mirja
Alanumero:
 
Adele
Alanumero: