Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Uskon hyppy sydämen polulle

Artikkelissa käsittelen jokaisen ihmisen mahdollisuutta muuttaa elämänsä suuntaa. Moni haaveilee elämänmuutoksesta, mutta ei uskalla sitä tehdä. Kerron tässä artikkelissa, miten itse olen kokenut elämänmuutoksen ja miten jokaisella on oma elämäntehtävä, joka kutsuu toteuttamaan itseään. Kerron tässä artikkelissa, miten jokaisen on mahdollista ottaa uskon hyppy sydämen polulle ja lähteä toteuttamaan omaa elämäntehtäväänsä.

Kohtaan työssäni paljon ihmisiä, jotka toivovat elämäänsä muutosta. Ihmiset kokevat olevansa jumissa huonoissa ihmissuhteissa, työpaikoissa ja painiskelevat terveyteen ja raha-asioihin liittyvien huolien kanssa. Ihmiset toivovat äkkirikastumista, ihmeparannusta ja satukirjamaista rakkaustarinaa. Nämä kaikki ovat ulkoisia asioita. Muutoksen täytyy lähteä sydämestä. Kaikki lähtee sinusta itsestäsi. Kun muuttuu itse, niin kaikki ympärillä muuttuu. Olen itse kokenut asian olevan näin. Kun muutan suhtautumistani johonkin asiaan, niin myös ympäristössä tapahtuu muutos.

Uskon hyppy sydämen polulle

Mihin asioihin tunnet luontaista kiinnostusta? Mitä tekisit, jos sinulla olisi kaikki maailman rahat ja mahdollisuudet käsissäsi? Minkälaista työtä tekisit, vaikka sinulle ei maksettaisi siitä palkkaa? Nämä kaikki ovat oivallisia tienviittoja itsetuntemukseen. Moni on tänä päivänä hukassa oman itsensä kanssa. Moni on vailla määränpäätä ja suuntaa. Me kuitenkin tarvitsemme motivaatiota ja suuntaa jota kohti kulkea. Unelmat kertovat siitä mitä voisit tehdä ja mitä sinun pitäisikin olla tekemässä.

Elämme rajattomien mahdollisuuksien maailmassa, jossa kaikki on mahdollista. Ainut este sinun ja unelmiesi välillä on oma mielesi, joka luo rajoituksia. Ilman mielesi esteitä olisit jo tekemässä sitä mitä sinun kuuluukin tehdä. Moni kysyy minulta mikä on elämäntehtäväni? Elämäntehtäväsi on tehdä sitä mitä rakastat ja tuntea siitä iloa, kiitollisuutta ja onnellisuutta. Tämä vaatii kuitenkin uskoa ja luottamusta. On uskallettava laajentua, kokeilla ja ottaa riskejä. Pelosta voi vapautua vain kohtaamalla pelon.

Muistan sen ajan, kun olin niin masentunut, että en olisi halunnut aamulla herätä sängystä. Olin tyytymätön kaikkeen. Koin, että elämä ei ole lahja vaan rangaistus. Olin työpaikassa tekemässä työtä josta en nauttinut. Tuntui, että elämä on valumassa hukkaan. Kaikki haaveet ja unelmat olivat jääneet toteutumatta. Luulin, että joku ulkoinen asia voisi ratkaista tilanteen, lottovoitto tai elämäni rakkauden löytyminen. Tämä pohjakosketus oli kuitenkin jälkikäteen ajateltuna parasta mitä minulle on tapahtunut. Se sai minut etsimään muutosta ja hakemaan apua. Irtisanouduin työstäni ja jäin tyhjän päälle. Olin useita vuosia välillä tekemättä mitään. Hain apua lääkäreiltä, lääkkeistä, vaihtoehtohoidoista, noitatohtoreilta, vertaistukiryhmistä, henkisyydestä ja mietiskelystä. Lähdin kouluttautumaan energiahoitajaksi, kävin näkijäkoulutuksen ja yrittäjäkurssin. Opiskelin vaatetusalan artesaaniksi, koska vaatteiden suunnittelu oli joskus lapsuuden haaveena. Järjestin mielikuvamaalauskurssin, voimapiirin, kävin henkisillä luennoilla, tapahtumissa, kursseilla ja messuilla. Luin henkiseen kasvuun liittyviä kirjoja varmaan yhden kirjastollisen verran. Mietiskelin, joogasin, kirjoitin, puhuin ja lauloin. Kävin ulkomailla töissä. Tein kaikkea sitä, mistä olin aikaisemmin vain haaveillut. Kokeilin avoimesti kaikkea ja laajensin reviiriä. Koen, että maailmankaikkeus haluaa meidän laajentuvan. Maailmankaikkeus haluaa laajentua meidän kauttamme, koska olemme Luojan kanssaluojia.

Kun uskallat hypätä, niin sinua kyllä lähdetään tukemaan. Pyydä apua, niin sinua kyllä autetaan. Olen käynyt tämän kaiken läpi ja voin auttaa sinuakin tekemään niin. Soita minulle niin katsotaan yhdessä mitä sinä voisit tehdä oman elämäsi muuttamiseksi sellaiseksi kuin haluat. Soita minulle numeroon 070003620 Alanumeroni 453 (3,56€/min+pvm)!  Voit aloittaa unelmaelämäsi luomisen jo tänään.

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Adele
Alanumero:
 
Kristiina
Alanumero:
 
Johanna Karpov
Alanumero:
 
Anne Virpikari
Alanumero:
 
Osmo Pollari
Alanumero:
 
Saija Ranttila
Alanumero: