Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Spiritualismi

Valinnat

Oletko koskaan miettinyt millä perusteella teet valintoja elämässäsi?

Olet luultavasti lukenut tai kuullut Tyyneysrukouksesta ”Jumala suokoon minulle tyyneyttä hyväksyä ne asiat, joita en voi muuttaa, rohkeutta muuttaa niitä asioita, joita voin, ja viisautta erottaa nämä toisistaan.”, mutta oletko koskaan pohtinut mitä tämä oikeastaan tarkoittaa.

Kun huolestut ja stressaat asioista, joihin et voi vaikuttaa, oletko tyyni? Kun tiedät sisimmässäsi, että jotakin on tehtävä, meni lopputulos syteen tai saveen, oletko tyyni? Oletko jo oppinut erottelemaan asiat niihin, joita voit valita elämääsi ja niihin, jotka sinun on vain hyväksyttävä osana elämää!

Valinnat

Tyyneyden ylläpitäminen on vaikeampaa kuin miltä se tekstinä rukouksessa näyttäytyy.

Joka kerta kun huolestut, hermostut, viestität universumille, ettet luota sen suunnitelmaan. Korotat itsesi jalustalle, jonne et oikeasti kuulu ja tiedät sen myös sisimmässäsi. Eikö olisi helpottavaa vain päästää irti, antaa virran viedä ja universumin tuoda ne asiat sinulle, jotka kohtaat helposti, vaivatta.

Miten pääsisit samaan rytmiin universumin tahdon kanssa? Yksi keino on ymmärtää omaa astrologista karttaa! Mitä ja milloin universumi on kohdallesi suunnitellut. Ymmärtäessäsi tämän, voit päästää irti mahdottoman tavoittelusta ja annat asioiden vain virrata elämääsi kuten pallo vierii vuoren rinnettä kohti laaksoa, yhtä helposti sinäkin vedät puoleesi juuri ne asiat, jotka sinun kuuluu juuri tässä hetkessä kokea.

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Tuulia
Alanumero:
 
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Mirja
Alanumero:
 
Hannele
Alanumero:
 
Adele
Alanumero: