Horoskooppimerkkien jakautuminen neljään osaan - mihin sinä kuulut? | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Astrologia ja horoskoopit

Horoskooppimerkkien jakautuminen neljään osaan - mihin sinä kuulut?

Jokaista 12 astrologista merkkiä voidaan ryhmitellä johonkin seuraavista luokista. Ne voivat olla perusmerkkejä, pysyviä tai muuttuvia. Jokaiseen ryhmään kuuluu 4 merkkiä. Kuten kaikilla muillakin astrologian ominaisuuksilla, myös horoskooppimerkkien jaolla on oma tapansa vaikuttaa merkin ominaisuuksiin ja sisäisiin arvoihin.

Kolme jakoa

Yhteensä on kolme neljän merkin ryhmää: perusmerkit, pysyvät ja muuttuvat merkit. Joskus näitä kutsutaan myös kolmeksi "laaduksi".
Perusmerkit ovat oinas, rapu, vaaka ja kauris.
Pysyvät merkit: härkä, leijona, skorpioni, vesimies.
Muuttuvat merkit: kaksoset, neitsyt, jousimies ja kalat.

Kussakin ryhmässä on siis 4 horoskooppimerkkiä. Ruutujen sisällä on yksi merkki kustakin elementistä (ilma, maa, tuli, vesi).

Horoskooppimerkkien jakautuminen neljään osaan - mihin sinä kuulut?

Perusmerkit, johdannon voima

Perusmerkit on helppo muistaa, kun ajattelee vuodenaikoja: oinas aloittaa kevään, rapu kesän, vaaka syksyn ja kauris talven. Ne ovat eläinradan aloittajia ja muodostavat uraauurtavia energioita.

Perusmerkit säteilevät toiminnan, yritteliäisyyden, uusien alkujen ja elinvoimaisuuden energiaa. Nämä merkit ovat ennakoivia ja haluavat hallita tilannetta. Koska jokainen merkki edustaa kardinaalikaaviossa eri elementtiä ja eri polariteettia, se, millä alueella merkit haluavat olla aloittelijoita ja hallitsevia, vaihtelee merkkien välillä.

Perusmerkkien piirteet

Oinas, tulen merkki. Haluaa ottaa johtoaseman paitsi useimmilla elämänalueilla myös horoskooppivuonna. Vesimerkkinä rapu taas haluaa luonnostaan hallita tunteitaan ja henkilökohtaista elämäänsä. Vesimerkkinä vaaka pyrkii hallitsemaan sosiaalisia suhteita ja rakkauselämää. Maamerkkinä kauris haluaa pohjimmiltaan hallita aineellisia asioita ja maailman fyysisiä tapahtumia.

Nämä merkit suosivat itsenäisyyttä, työskentelyä ilman valvontaa ja oman menestyksensä hallitsemista. He saattavat jopa yllättyä ponnistelujensa seurauksista - olipa kyse sitten urasta, yksityiselämästä tai periaatteessa mistä tahansa muusta elämänalueesta. Ovat erittäin kilpailuhenkisiä ja haluavat olla parhaita ja "ensimmäisiä" kaikessa, mitä tekevät. Ovat hyvin ylpeitä omasta ainutlaatuisesta suorituksestaan.

Pysyvät merkit, ylläpitämisen voima

Pysyvät merkit ovat kunkin kauden puolivälissä. Ottavat perusmerkkien kauden alussa käynnistämän energian ja lisäävät siihen omat tärkeät ominaispiirteensä.

Härkä on itsetietoinen aineellisesta maailmasta, aineellisesta viihtyvyydestä ja mukavuudesta hän ei yleensä tingi. Leijona ei anna periksi käytöksessään ja auktoriteettiasemassaan, kun taas skorpioni ei voi olla olemassa ilman voimakkaita tunteita, joko positiivisia tai negatiivisia, eikä mitään siltä väliltä. Vesimies on taas tyypillisesti tinkimätön minäkuvassaan ja henkilökohtaisissa mielipiteissään.

Pysyvien merkkien piirteet

Pysyvät horoskooppimerkit ovat, kuten niitä kutsutaan, erittäin itsetietoisia. Pystyvät arvostamaan ja myös säteilevät rutiinin, luotettavuuden, moraalin, sinnikkyyden ja joustamattomuuden energiaa. Nämä merkit eivät pidä muutoksista ympäristössään, koska heillä on voimakas tarve vakauteen ja turvallisuuteen. Kullakin pysyvällä merkillä on tietysti eri elementti ja polariteetti, joten vaihtelee, millä tavoin ja missä asiassa he haluavat säilyttää päättäväisyyden.

Nämä merkit tavoittelevat kiinteyttä ja vain kestäviä asioita. Heillä on vahva päämäärätietoisuus, joka antaa heille sisäisen luonteen, joka on luja, sitkeä, määrätietoinen, itsemääräävä ja mielipidevetoinen, minkä seurauksena heidän huomionsa ei häiriinny tehtävästä tai tavoitteesta.

Muuttuvat merkit, muutoksen voima

Muuttuvan neljän merkin merkit ovat niitä, joiden täytyy ravistella asioita hieman ennen kunkin kauden loppua. Kaksosille muutoksen voima on henkisessä prosessissa - he muuttavat hyvin usein mielipiteitään, ajatuksiaan ja tavoitteitaan. Neitsyille muutoksen voima tulee jokapäiväisessä elämässä, sillä he ovat synnynnäisiä perfektionisteja. He voivat vaihtaa suuntaa nopeasti, jos tavoitteena on vain pysyä järjestyksessä, luoda parempi tapa tehdä asioita tai auttaa pyyteettömästi toista ihmistä. Jousimiehellä on loputon halu saada uutta tietoa – hän nauttii muutoksesta uusien kokemusten, matkustamisen, oppimisen, filosofian, seikkailun ja henkisyyden kautta. Kalat ilmentävät muutoksen voimaa tunteidensa kautta; heillä on vahva empatia ja kyky mukauttaa tunteensa ympärillä oleviin, joskus jopa äärimmäisyyksiin asti.

Muuttuvien merkkien piirteet

Muuttuviin merkkeihin liittyviä ominaisuuksia ovat muun muassa sopeutumiskyky, muutoksen suosio, spontaanisuus, joustavuus, jatkuva liike, kehitys, vahvat viestintätaidot, tarkkaavaisuus ja avoimuus.
Muuttuvat horoskooppimerkit ovat hyväksyviä ja halukkaita muuttumaan. Nämä viisaat ja "vanhat sielut" elävät, virtaavat ja sykkivät, sopeutuvat sen sijaan, että juuttuisivat pysähtyneeseen vakauteen, joka tekee elämästä tylsää. Pystyvät myös eläytymään keneen tahansa tai mihin tahansa tilanteeseen ja sopeutuvat helposti ympäristönsä persoonallisuuteen.


Astrologia on ollut osa monia ihmiskunnan kulttuureja jo tuhansien vuosien ajan. Astrologia ja sitä kautta horoskoopit perustuvat ajatukseen, jonka mukaan makrokosmos eli taivasmaailma heijastaa maanpäällistä maailmaa. Toisin sanoen, "Kuten ylhäällä, niin alhaalla." Tähtien ja planeettojen sijoittuminen syntymähetkelläsi vaikuttaa persoonallisuuteesi, mielialaasi, karmaasi ja tarkoitukseesi omassa elämässä maan päällä. Jos uskot tähän filosofiaan, olet luultavasti huomannut outoja yhtäläisyyksiä itsesi ja muiden saman horoskooppimerkin alla syntyneiden välillä.

Ymmärtääksesi paremmin itseäsi tai tulevia tapahtumia ja mahdollisuuksia voit hakeutua astrologeille astrologiseen analyysiin. He voivat tarjota arvokkaita oivalluksia, jotka auttavat sisäistä minääsi ja persoonallisuuttasi avautumaan niin kuin tähtiin on kirjoitettu.


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Selina
Alanumero:
 
Stella
Alanumero:
 
Taika
Alanumero:
 
Tuulia
Alanumero:
 
Raili
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero: