Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Astrologia ja horoskoopit

Syntymäkivesi merkitys ja kuinka käyttää sen taianomaista energiaa

Kristalleilla ja jalokivillä on erityisiä parantavia ja henkisiä ominaisuuksia. Jo pitkään on uskottu, että kun käytät kiveä, joka vastaa syntymäkuukauttasi, astrologista merkkiäsi tai numerologista syntymänumeroasi, siitä voi huokua voimakkaampaa parantavaa energiaa. Syntymäkuukautesi kanssa yhtenevän kiven käyttämisen uskotaan auttavan parantamaan auraasi ja energiatasojasi. Se voi myös auttaa sinua tuntemaan, että olet linjassa sielusi tarkoituksen kanssa. Kun käytät syntymäkiveäsi tai muuta kristallia/kiveä manifestointirituaaleissa tai parantavassa työssä, kiven/kristallin voiman sanotaan vahvistuvan ja olevan paljon tehokkaampi. Voit myös hyödyntää jokaisen kiven parantavaa vaikutusta riippumatta siitä, minä kuukautena olet syntynyt, pukemalla niitä esim. koruina yllesi. Tässä ovat kunkin kuukauden syntymäkivet ja se, miten voit hyödyntää oman kiven hämmästyttävää energiaa.

Tammikuu - granaatti 

 
Granaatti on voimakas punainen kivi, joka auttaa aktivoimaan ja vahvistamaan juurichakraa. Sana granaatti on johdettu sanasta "siemen", koska se edustaa uuden elämän ja uusien alkujen voimaa ja vahvuutta. Granaatti symboloi myös totuutta, uskoa ja turvallisuutta matkoilla. Granaatti on voimakas kivi maadoittamiseen ja yhteyden saamiseen " juuriisi". Granaatti on täydellinen kivi käytettäväksi, jos tunnet itsesi hajanaiseksi tai ns. joka paikassa olevaksi. Se on myös hyvä kivi käyttää, kun valmistaudut aloittamaan jotain uutta tai luomaan uusia juuria. Granaatti voi myös auttaa vapauttamaan perhekarmasta ja puhdistamaan negatiiviset kiintymykset menneisiin elämiin tai sukulaisiin. Tämä on täydellinen kivi tammikuulle, sillä koska se on kalenterivuoden ensimmäinen kuukausi, se tukee ajatusta uusista aluista ja tuoreista aloituksista. 

Syntymäkivesi merkitys ja kuinka käyttää sen taianomaista energiaa

 
Helmikuu - ametisti 

 
Ametistia pidetään yhtenä voimakkaimmista kivistä, koska se kykenee aktivoimaan ja avaamaan kolmannen silmän. Ametistilla on myös rauhan, tyyneyden ja suojelun värähtely. Se on täydellinen kivi parantajille, empaatikoille ja valotyöntekijöille. Ametistilla on myös kyky auttaa yhdistämään sinut jumalallisiin maailmoihin ja ottamaan yhteyttä enkeleihisi ja henkioppaisiisi. Se on täydellinen kivi, jos haluat vahvistaa psyykkisiä kykyjäsi hellästi ja suojelevasti. Ametistirykelmät voivat myös auttaa suojaamaan kotiasi negatiiviselta energialta ja tukea positiivista mielentilaa. Ne ovat täydellisiä käytettäväksi kaikenlaisissa rituaaleissa ja kaikessa parantavassa työssä. 
 

Maaliskuu - akvamariini 

 
Akvamariinia on pitkään käytetty suojaamaan merimiehiä meren karuudelta. Akvamariini symboloi myös parantumista, ja sen on sanottu lievittävän jännitteitä romanttisissa suhteissa. Akvamariini herättää myös rohkeutta ja voi auttaa sinua tuntemaan itsesi henkisesti selkeäksi. Sitä voidaan käyttää myös tukemaan itseilmaisua ja luovuutta. Se on täydellinen kivi käytettäväksi manifestointirituaaleissa ja silloin, kun tarvitset apua itsesi ilmaisemiseen. Jos olet kirjoittaja tai haluat purkaa jotain, akvamariini voi auttaa sinua kommunikoimaan selkeästi ja itsevarmasti. 
 

Huhtikuu - timantti 

 
Timantteja pidetään yhtenä maailman arvokkaimmista kivistä. Niiden harvinaisuuden ja hinnan vuoksi voit korvata ne myös zirkonilla tai Herkimer-timantilla. Nämä ovat myös loistavia kiviä huhtikuussa syntyneille. Timantit edustavat puhtautta, ikuisuutta ja rohkeutta. Timantit auttavat myös lisäämään voimaa ja elinvoimaa ja voivat auttaa sinua voittamaan kaikki haastavat esteet. Timantti on energianvahvistin, mikä tarkoittaa, että sillä on kyky vahvistaa sitä ympäröiviä energioita. Kun käytät timantteja yhdessä muiden parantavien kristallien kanssa, sen vaikutukset voivat olla erittäin voimakkaita. Timantti on erinomainen kivi käytettäväksi kaikissa parantavissa rituaaleissa ja seremonioissa. Sen on sanottu auttavan vahvistamaan kehon luonnollista immuniteettia ja elinvoimaa. 
 

Toukokuu- smaragdi 

 
Tämä loistavan vihreä kivi liittyy hedelmällisyyteen, rakkauteen, sydämen heräämiseen ja uudelleensyntymiseen. Muinaisina aikoina smaragdi oli omistettu Venus-planeetalle, joka hallitsee rakkautta, kauneutta, rahaa ja intuitiota. Smaragdeja on hyvä käyttää kaikissa sydämen asioissa. Ne auttavat stimuloimaan sydämen avautumista ja voivat myös auttaa parantamaan särkynyttä sydäntä. Smaragdit voivat myös auttaa herättämään luovia ideoita ja auttaa muuttamaan unelmat todellisuudeksi. On myös sanottu, että smaragdit auttavat tekemään sinusta äärimmäisen haluttavan ja vetovoimaisen. Niitä voidaan käyttää auttamaan rakastajan tai jopa työpaikan houkuttelemisessa, jota kovasti toivot. Uskotaan, että kun käytät smaragdia, kukaan ei voi sanoa sinulle ei! Koska smaragdit ovat harvinaisia, voit korvata smaragdilla myös vihreän akaatin. 
 

Kesäkuu - helmi 

 
Helmet symboloivat puhtautta. Muinaisina aikoina uskottiin, että helmet olivat rakkauden jumalatar Afroditen kovettuneita ilon kyyneleitä. Helmien sanotaan myös auttavan luomaan vakaita, rakastavia ihmissuhteita, ja ne voivat myös rauhoittaa vihaista tai turhautunutta energiaa. Helmet voivat myös helpottaa stressiin ja ahdistukseen liittyviä ruoansulatushäiriöitä. Koska helmet ovat peräisin merestä, ne voivat vahvistaa kuun vaikutuksia, ja niitä on hyvä käyttää kuu- ja hedelmällisyysrituaaleissa. Niiden katsotaan myös sisältävän erittäin luovaa energiaa, ja ne ovat hyvä valinta taiteilijoille, kirjailijoille ja muusikoille. Helmet voivat myös edistää tasapainoisia kuukautisia ja tervettä raskautta. Voit myös korvata helmet kuukivellä. 
 

Heinäkuu - rubiini 

 
Rubiini symboloi harmoniaa, rauhaa ja voimaa. Sen loistavan punainen väri liittyy myös juurichakraan, ja se voi auttaa stimuloimaan maadoitusenergiaa. Rubiini on myös erittäin suojeleva, ja sen uskotaan auttavan torjumaan negatiivista energiaa. Rubiinin on myös sanottu auttavan stimuloimaan sukupuoliviettiä ja intohimon tunteita. Se on myös erittäin parantava keholle ja sopii erinomaisesti käytettäväksi verenkiertoon vaikuttaviin tiloihin. Rubiini sopii täydellisesti käytettäväksi, kun energiasi on ehtynyt tai kun haluat tuoda takaisin lisää intohimoa elämääsi. 
  

Elokuu - peridootti 

 
Tämä kaunis vihreä kivi symboloi voimaa, valtaa ja puhdistumista. Peridoottia on pitkään käytetty auttamaan torjumaan negatiivisia energioita, kirouksia ja mustaa magiaa. Peridootti on myös loistava kivi, joka auttaa stimuloimaan positiivista ajattelua ja lisäämään henkistä selkeyttä ja suorituskykyä. se on myös loistava kivi käytettäväksi sydämen energian palauttamiseen eron tai trauman jälkeen. Peridootti auttaa myös vähentämään pelon tunteita ja herättää rohkeutta ja voimaa. Se on loistava kivi parantajille, shamaaneille ja lääketieteen alalla toimiville. Peridootti sopii myös intuitiivisille lapsille ja voi auttaa torjumaan pahoja unia tai pelon tunteita. 
 

Syyskuu – safiiri

 
Safiiri symboloi viisautta, uskollisuutta ja parantumista. Safiirin sanotaan myös auttavan parantamaan viestintää ja kurkkuchakraa. Jos sinun on saatava jokin asia pois rinnaltasi tai kerrottava totuutesi, safiirin kantaminen tai piteleminen voi varmasti auttaa. Koska safiirit ovat harvinaisia ja kalliita, voit korvata tämän kiven lapislazulilla, jolla on hyvin samanlaisia parantavia ominaisuuksia. Safiirit auttavat sinua katsomaan harhakuvien ohi totuuteen. Sen uskotaan myös toimivan kuin luonnollinen valheenpaljastin, ja sen avulla voit olla herkempi ja tietoisempi muiden ihmisten motiiveista. Safiirit auttavat sinua näkemään totuuden ja voivat auttaa sinua kommunikoimaan enkeleidesi ja henkioppaidesi kanssa tarkemmin. 

 
Lokakuu- opaali 

 
Opaali on erittäin voimakas kivi, jolla on monia ominaisuuksia, kuten uskollisuus, luottamus, rakkaus, parantaminen, suojelu ja voima. Opaaleilla uskotaan olevan hieman erilaisia ominaisuuksia riippuen niiden väristä ja siitä, mistä ne ovat peräisin. Opaalit kantavat paljon energiaa, joten on parasta valita sinulle parhaiten sopiva opaali intuitiosi perusteella. Opaalit ovat myös erittäin suojelevia, ja niiden sanotaan auttavan torjumaan negatiivisia energioita ja henkiä. Opaali on täydellinen kivi käytettäväksi kaikenlaisissa rituaaleissa sen kehittyneiden parantavien voimien vuoksi. Se on myös loistava kivi niille, jotka haluavat voittaa trauman tai masentavat ajatukset. Tämän monipuolisen kiven sanotaan myös auttavan PMS:n lievittämisessä ja hedelmällisyyden hallinnassa. Se on myös täydellinen kivi käytettäväksi tai kannettavaksi työhaastatteluihin, suuriin kokouksiin tai koe-esiintymisiin. 
 

Marraskuu- topaasi 

 
Tämän kauniin kiven sanotaan lisäävän rakkauden, kiintymyksen ja voiman tunteita. Se voi myös tukea luovia ideoita ja selkeää mieltä. Topas on loistava kivi niille, jotka ovat vasta aloittamassa meditaatiota, sillä se voi myös auttaa selkeyttämään ja vapauttamaan ajatuksia. Se sopii myös opettajille ja opiskelijoille, sillä se auttaa edistämään oppimista ja avointa mieltä. Topaasia on saatavana monissa eri väreissä, joten kun valitset itsellesi sopivaa kiveä, seuraa intuitiotasi. Topaasi on täydellinen kivi silloin, kun tarvitset apua asioiden hyväksymiseen elämässäsi. Topaasi voi auttaa sinua tuntemaan rauhaa kaiken sen kanssa, mitä elämä sinulle tuo tullessaan. Se voi myös auttaa sinua saamaan takaisin voimaa ja rohkeutta takaiskun jälkeen. Topaasi sopii myös erinomaisesti rikkauden ja yltäkylläisyyden ilmentämiseen. Jos topaasi on liian kallis ostettavaksi, voit korvata sen myös sitriinillä. 
 

Joulukuu - Turkoosi 

 
Turkoosi on kivi, joka liitetään hyvään onneen, menestykseen ja suojeluun. Turkoosi voi auttaa herättämään onnellisia ajatuksia ja positiivista energiaa. Se voi myös auttaa rentouttamaan mieltä ja saada aikaan rauhallisuuden ja rauhan tunteita. Turkoosin uskotaan auttavan parantamaan intuitiivisia ja empaattisia kykyjäsi ja tekevän sinusta herkemmän psyykkisille energioille. Turkoosissa on myös se hyvä puoli, että se on myös hyvin suojaava. On sanottu, että turkoosi muuttaa hieman väriään negatiivisen energian läsnä ollessa varoittaakseen ja suojellakseen ympärillään olevia. Turkoosi on myös parantava kivi, ja sitä on hyvä käyttää puhdistus- ja vapautusrituaaleissa. Se on myös täydellinen kivi käytettäväksi silloin, kun olet saavuttanut elämässäsi jonkin luvun lopun. 
 

Esimerkkejä syntymäkivesi käytöstä: 

 
Voit pitää kiveä esillä kotona meditaatio-alttarillasi, pöydälläsi tai koruina kaulassasi. Luonnonkivet toimivat parhaiten, mikä tarkoittaa, että keinotekoisilla tai laboratoriossa luoduilla kivillä ei ole samoja kykyjä. Kuka tahansa voi käyttää näitä kiviä milloin tahansa, mutta syntymäkivesi käytön ideana on, että vaikutukset vahvistuvat ja kivi resonoi todennäköisemmin energiasi kanssa. Vaikka on suositeltavaa käyttää omaa syntymäkiveäsi, voit käyttää myös muita vastaavan kuukauden syntymäkiviä, jos haluat hyödyntää tietynlaista energiaa. Saatat huomata, että oman syntymäkivesi jatkuva käyttäminen voi johtaa liiallisen energian tunteeseen. Jos näin on, pidä taukoa kiven käyttämisestä. Edellä mainittujen kivien tilalla on monia korvaavia kiviä, tärkeintä on, että kivi resonoi kanssasi.
 
Anna meidän auttaa, jos sinulla on kysymyksiä aiheeseen liittyen! Tulkitsijamme omaavat laajaa kokemusta ja ammattitaitoa!

Soita nyt numeroon 070003445 ja valitse juuri sinulle sopivan asiantuntijan alanumero! 

 
 
 

Astrologia on ollut osa monia ihmiskunnan kulttuureja jo tuhansien vuosien ajan. Astrologia ja sitä kautta horoskoopit perustuvat ajatukseen, jonka mukaan makrokosmos eli taivasmaailma heijastaa maanpäällistä maailmaa. Toisin sanoen, "Kuten ylhäällä, niin alhaalla." Tähtien ja planeettojen sijoittuminen syntymähetkelläsi vaikuttaa persoonallisuuteesi, mielialaasi, karmaasi ja tarkoitukseesi omassa elämässä maan päällä. Jos uskot tähän filosofiaan, olet luultavasti huomannut outoja yhtäläisyyksiä itsesi ja muiden saman horoskooppimerkin alla syntyneiden välillä.

Ymmärtääksesi paremmin itseäsi tai tulevia tapahtumia ja mahdollisuuksia voit hakeutua astrologeille astrologiseen analyysiin. He voivat tarjota arvokkaita oivalluksia, jotka auttavat sisäistä minääsi ja persoonallisuuttasi avautumaan niin kuin tähtiin on kirjoitettu.


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Lotta
Alanumero:
 
Kristiina
Alanumero:
 
Sanna Swan
Alanumero:
 
Onerva
Alanumero:
 
Tuulia
Alanumero:
 
Raili
Alanumero: