Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Tarjous korttimaksu 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Astrologia

Täydenkuun Astroenergia-raportti

Henkisen evoluution voimakkaasti kokevat ja tietoisesti matkaavat tunnistavat muutosenergiat, jotka nostavat meitä uusille taajuuksille. Täysikuu 20. päivä saattaa päätökseen alkuvuoden kertauskursseja, jotka ovat valmistelleet meitä toisen vuosipuoliskon aivan uudenlaisille mahdollisuuksille.

Heinäkuu alkoi vetisissä merkeissä myös astrologisesti, ei vain säätilan suhteen. Se on ilmennyt tunneherkkyytenä tai toisaalta hyvin voimakkainakin purkauksina; vanhoja loukkaantumisen, tukahdutettujen ärtymysten ja kiukkujen muistoja on noussut pintaan. Mars-planeetan ollessa voimakkaana Skorpionin merkin loppupuolella se on toiminut aktivaattorina hyvinkin syville  menneisyyteen haudattujen kokemusten ja tuntemusten kohtaamiselle. Tämä kaikki on ollut hyödyllistä tietenkin, koska ne tunneverkot, joissa olemme kiinni, on hyvä saada näin näkyväksi, jotta niistä voi päästellä irti, koska ne juuri ovat esteinä uudelle, korkeamman taajuuden energialle, jota olemme vastaanottamassa ja integroimassa tähän maatasoomme. Oppiläksy on siis ollut olla tietoinen ja vastuussa siitä, mitä tunnemme -voimme aina valita, kun tiedostamme reaktioitamme!

Täysikuu 20. päivänä

Täysikuu 20. päivänä Kauriissa, Auringon ollessa Ravun loppuasteilla jatkaa samaa teemaa. Edelleen mennään veden merkissä, mutta nyt tunteet eivät enää vie, vaan voimme olla tietoisia ja kontrolloida tunteitamme ja tuntemuksiamme, ne kun ovat vain viestintuojia siitä, mikä on esteenä olla täydelllisesti omassa voimayhteydessä Korkeamman olemuspuolensa kanssa. Khironin suotuisat kulmat tuovat eheyttävää energiaa, kun vanhoja haavoja parannellaan. Samoin Mars on edelleen vahvana mukana tuoden Skorpionin intensiivisyyttä, ehdottomuutta ja pitäen huolen siitä, että näiden asioiden kanssa ei voi panna enää päätä pensaaseen. Meillä on nyt kaikki mahdolliset välineet purkaa toimimattomia sisäänrakennettuja tunne- ja ajatuskaavoja, -malleja, ohjelmointeja ja mallinnuksia, jotka ovat vanhaa  energiaa ja edustavat vanhaa, rakkaudetonta valtaa – niin sisällämme kuin ulkopuolellammekin. Uranuksen ja Erisin jyrkät kulmat saattavat aiheuttaa äkillisiä, hallitsemattomia, syöksähteleviä tunneryöppyjä ja paljastuksia yllättävistä suunnista. Pluton läheisyys täysikuulle pakottaa syvimmät ja tuskallisimmat sedimentit avautumaan, koska katsottuamme menneisyytemme tragedioita silmästä silmään, muutos ja tulevaisuus tuntuu vähemmän pelottavalta. Turvallisuuden kokeminen on kuukauden hallitsevia teemoja tässä täysremontissa.

Kuukauden viimeisellä viikolla

Kuukauden viimeisellä viikolla päästään sitten jo nauttimaan leikkisämmästä meiningistä, kun nopeammat planeetat kirmaavat Leijonan merkkiin. Sisäiselle Itsellemme – sen loistolle ja luovuudelle on saatu tilaa ja parhaimmillaan nautitaan toistemme seurasta, lämmöstä, auringosta – nyt kannattaa kerätä kaikki valo ja lämpö talteen!

Iloa ja Valoa!

Niitta

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Adele
Alanumero:
 
Anne Virpikari
Alanumero:
 
Osmo Pollari
Alanumero:
 
Ulpu
Alanumero:
 
Niitta
Alanumero:
 
Johanna Karpov
Alanumero: