Elämäntehtävän löytäminen | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Elämäntehtävän löytäminen

Moni pohtii herätessään henkiseen elämään oman elämäntehtävän löytymistä ja sen toteutumismahollisuuksia. Miten on sinun laitasi?

Tietoisuus itestään ei ole itsestään selvää, henkiseen heräämiseen tulee kuluttaa aikaa ja energiaa. Kun persoonallisuuden pääpiirteet on löydetty, alkaa elämäntehtävän etsiminen; missä työssä voisin juuri näitä minun piirteitäni käyttää mahdollisimman luovasti ja mahdollisimman vähän vaivalla. Mitä minut on luotu tekemään?

Tietoisuus itestään ei ole itsestään selvää, henkiseen heräämiseen tulee kuluttaa aikaa ja energiaa.

Persoonallisuutemme voi tehdä elämämme aikana monia erilaisia töitä, joista usein yksi nousee ylitse muiden. Osa ihmisistä ei koskaan pääse ns. toteuttamaan itseään, koska ei ole yksinkertaisesti tutustunut persoonallisuutensa piirteisiin. Tällöin persoona saattaa olla täysin väärällä polulla, jossa  jokainen askel on edellistä vaikeampi.

Kuvittele, että sinut olisi luotu neulaksi, tarkoituksenasi on yhdistää kankaita. Jos olet vasta alkumetreillä persoonasi tuntemisessa, voit luulla olevasi pora, jonka tarkoituksena on myös mennä  materian läpi. Poran toiminta on kuitenkin aivan toinen; pora jättää jäljen, neula ei.

Poran toiminta on kuitenkin aivan toinen; pora jättää jäljen, neula ei

Jos et pääse elämässäsi eteenpäin, kyse voi olla juuri tämänlaisesta erehdyksestä. Olet toimimassa oikealla tavalla, mutta konteksti on väärä.
Saadaksesi tietää, miten juuri sinun tulisi toimia ja missä kontekstissa, soita minulle. Katsotaan yhdessä, mitä astrologinen kartta kertoo sinun elämäntehtävästäsi.

 

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Inkeri
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Elli Roth
Alanumero:
 
Kaia
Alanumero:
 
Sirpa
Alanumero:
 
Isabella
Alanumero: