Elämäntehtävän löytäminen | ASTRALTV.FI
Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Elämäntehtävän löytäminen

Moni pohtii herätessään henkiseen elämään oman elämäntehtävän löytymistä ja sen toteutumismahollisuuksia. Miten on sinun laitasi?

Tietoisuus itestään ei ole itsestään selvää, henkiseen heräämiseen tulee kuluttaa aikaa ja energiaa. Kun persoonallisuuden pääpiirteet on löydetty, alkaa elämäntehtävän etsiminen; missä työssä voisin juuri näitä minun piirteitäni käyttää mahdollisimman luovasti ja mahdollisimman vähän vaivalla. Mitä minut on luotu tekemään?

Tietoisuus itestään ei ole itsestään selvää, henkiseen heräämiseen tulee kuluttaa aikaa ja energiaa.

Persoonallisuutemme voi tehdä elämämme aikana monia erilaisia töitä, joista usein yksi nousee ylitse muiden. Osa ihmisistä ei koskaan pääse ns. toteuttamaan itseään, koska ei ole yksinkertaisesti tutustunut persoonallisuutensa piirteisiin. Tällöin persoona saattaa olla täysin väärällä polulla, jossa  jokainen askel on edellistä vaikeampi.

Kuvittele, että sinut olisi luotu neulaksi, tarkoituksenasi on yhdistää kankaita. Jos olet vasta alkumetreillä persoonasi tuntemisessa, voit luulla olevasi pora, jonka tarkoituksena on myös mennä  materian läpi. Poran toiminta on kuitenkin aivan toinen; pora jättää jäljen, neula ei.

Poran toiminta on kuitenkin aivan toinen; pora jättää jäljen, neula ei

Jos et pääse elämässäsi eteenpäin, kyse voi olla juuri tämänlaisesta erehdyksestä. Olet toimimassa oikealla tavalla, mutta konteksti on väärä.
Saadaksesi tietää, miten juuri sinun tulisi toimia ja missä kontekstissa, soita minulle. Katsotaan yhdessä, mitä astrologinen kartta kertoo sinun elämäntehtävästäsi.

 


Henkisyys kattaa monia eri suuntauksia länsimaisista filosofioista itämaisiin opetuksiin, maailmankaikkeuden laeista noitarituaaleihin, parantavista kristalleista meditaatioon. Jokaisella näistä on yksi päämäärä: löytää tie selkeyteen, vaurauteen ja onnellisuuteen. Toisin sanoen mielenrauhaan ja sisäiseen tasapainoon.

Löytääksemme tasapainon elämässä sielu tarvitsee rakkautta ja onnellisuutta. Henkisen opastuksen avulla sinäkin voit kokea, miten näkyvän maailman ulkopuolinen maailma voi tuoda rakkautta ja onnea elämääsi ja miten voit saavuttaa sisäisen tasapainon taivaan energioiden avulla. Ota yhteyttä henkiseen neuvonantajaan ja koe oma mielenrauhasi!


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm
Kristiina
Alanumero:
 
Carin Bremer
Alanumero:
 
Tarja Sahari
Alanumero:
 
Katariina
Alanumero:
 
Eva Maria
Alanumero:
 
Raili
Alanumero: