Luokat
Soita nyt! 0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
 
Rekisteröityneille korttimaksajille 0100 86610
Puhelun hinta: pvm/mpm
 
 
Tarvitsetko apua? info@astraltv.fi
Henkisyys

Meditaatiosta apua arjen kiireisiin sekä yksinäisyyteen

Kiireinen elämä, työstressi tai yksinäisyys ovat asioita, jotka tekevät meistä ahdistuneita. Meditointi on mielen jumppaa, jonka avulla löydämme rauhan kiireen keskellä.

Elämän ruuhkavuodet saavat meidät helposti kiireen oravanpyörään emmekä löydä tietä, miten rauhoittua hektisessä elämän menossa. Meditaatiomatka parantaa keskittymiskykyä, lisää tietoisuuden tasoa ja auttaa kohtaamaan arjen esteet tyynemmin.

Ihmiset uskovat, että huolehtivat itsestään, kun käyvät jumpassa tai zumbassa. Huomaamatta kuitenkin jää, ettei fyysinen keho jaksa hyvin, ellei henkistäkin puolta hoideta.
Meditoinnissa käytetään apuna muun muassa tarot-kortteja sekä mindfulness-oppeja.
Mielen rauhoittumiseen riittää paikaksi pihakivi tai oma työhuone. Kun meditoinnin oppii, sitä voi tehdä autossa, bussissa, meren rannalla, pihapuun alla tai vaikkapa omalla sohvalla pötköttäen. Ei ole paikkaa, missä ei voisi meditoida ja samalla saavuttaa mielen rauhan ja ilon.
Pikainenkin meditaatio purkaa ahdistuksen, joka usein liittyy vaikkapa työhön tai yksinäisyyteen. Kun meditaation avulla on rauhoittanut itsensä, voi lähteä päivän koviinkin koitoksiin iloisin ja rauhallisin mielin ilman harmistusta.
 
Meditoinnissa tehdään matka mielipaikkaan

Meditoinnissa tehdään matka mielipaikkaan, joka meiltä kaikilta löytyy. Se voi olla lapsuuden mansikkamaa, saaristosta löydetty hyvä kalapaikka, Lapin tunturipuro tai vaikkapa jollain lomamatkalla koettu paikka. Halutessa mielipaikan voi valita vaikka saadusta postikortista.
Meditaatio poistaa myös yksinäisyyden. Jokainen meistä kokee joskus yksinäisyyttä. Erityisesti seniori-ikäiset, ehkäpä leskeksi jääneet henkilöt voivat kokea yksinäisyyden ahdistavana. Meditoinnista saa valoa ja mieli virkistyy. On kuin joku olisi ollut kylässä päiväkahvilla.
 
Meditaatiomatka auttaa myös kestämään vastaantulevat ongelmat tyynemmin, sillä meillä jokaisella on oikeus onnellisuuteen ja tasapainoiseen elämään.
Meditaation avulla on mahdollisuus kulkea mielenkiintoisempia reittejä tällä tiellä nimeltä elämä.
Tulet pääsemään pois negatiivisten ajatusten kehästä ja tulet tuntemaan positiivisen energian vaikutukset elämässäsi.
Meditaatio johdattaa Sinua oikeille poluille. Ilon ja onnen satamaan.
 
Keskustelen kanssasi mielelläni sinua askarruttavista asioista! Soita ja laitetaan tarot-kortit pöytään!
 

Henkisyys kattaa monia eri suuntauksia länsimaisista filosofioista itämaisiin opetuksiin, maailmankaikkeuden laeista noitarituaaleihin, parantavista kristalleista meditaatioon. Jokaisella näistä on yksi päämäärä: löytää tie selkeyteen, vaurauteen ja onnellisuuteen. Toisin sanoen mielenrauhaan ja sisäiseen tasapainoon.

Löytääksemme tasapainon elämässä sielu tarvitsee rakkautta ja onnellisuutta. Henkisen opastuksen avulla sinäkin voit kokea, miten näkyvän maailman ulkopuolinen maailma voi tuoda rakkautta ja onnea elämääsi ja miten voit saavuttaa sisäisen tasapainon taivaan energioiden avulla. Ota yhteyttä henkiseen neuvonantajaan ja koe oma mielenrauhasi!


Mikä AstralTV on?

AstralTV on yksi luotettavimmista ennustustulkintoja tarjoavista verkkoyhteisöistä. ASTRALTV on jo yli 8 vuoden aikana tehnyt tuhansia ennustuksia puhelinkonsultaatioiden kautta. Se on auttanut monia löytämään tiensä onnellisempaan elämään ja parantamaan elämän laatua. Tarjoamme paljon enemmän kuin ennustamista, meiltä saat tukea ja neuvoa elämän sinulle tärkeisiin kysymyksiin. Mielenrauha, tasapainoinen elämä ja onnellisuus ovat vain puhelinsoiton päässä.

TYli 40 selvännäkijän, astrologin, unien tulkitsijan ja henkisen neuvojan joukosta löydät varmuudella sinulle sopivan selvännäkijän. Soita yhdelle luotettavimmista ja omistautuneimmista meedioistamme jo tänään! Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia, ja voit puhua ongelmistasi mahdollisimman turvallisella tavalla ilman, että ne joutuvat asiattomien korviin. Palvelumme on luottamuksellinen ja turvallinen, saat suorat vastaukset todellisilta meedioilta, 100% tyytyväisyys!

 
Suomen parhaat näkijät ovat tavoitettavissa ja tekevät tulkintoja puhelimitse 24/7.
0700 03445
Puhelun hinta: 3,58€/min + pvm Sinua veloitetaan vasta päästyäsi tulkitsijalle
Eva Maria
Alanumero:
 
Sirpa Karhu
Alanumero:
 
Sarita
Alanumero:
 
Siruska
Alanumero:
 
Heidi
Alanumero:
 
Inka
Alanumero: